Şiddet hakaret boşanıyorum

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
Boşanıyorum kızlar çocuğumu alıp gideceğim burdan en ağır şiddet hakaretlere psikolojik travmalara maruz kaldım öğretmenim önümde bir hafta okul iki hafta seminer süreci var seminerin ikinci haftası başka ikden alınabiliyormuş ama benim burda bir gün bu evde o hakaretleri şiddetleri unutup yutup yatacak halim kalmadı rapor alıp gitmeli miyim karneyi beklemelimiyim dayanamıyorum artık dayanamıyorum.Yarın il dışı için tayin vereceğim zaten başka ile ailemin olduğu ile ilişik kesme 28inde başlıyor o güne kadar bu evde dayanabilir miym mezarda gibiyim ölü gibiyim.

Hocam sizi üzmek istemem ama il dışının tarihleri değişti bilginiz olsun.

Eski takvimde 10-14 arası diyordu, sonradan 14-20 Haziran arasına çektiler tercih sürecini. Planlarınızı lütfen buna göre yapın, zor durumda kalmanızı istemem.

Boşanma konusunda yorum yapamıyorum zaten olması gerekenin kararını vermişsiniz, eh mesleğiniz de var, mis gibi yaşar gidersiniz.

Yerinizde olsam yapabiliyorsam rapor alıp, güvendiğim bir arkadaşa da tercih ve ilişik kesme işlemleri için vekalet verip giderdim. Böylece tercih için beklemenize de, ilişik kesmek için o şehre dönmenize de gerek kalmaz.

Allah yardımcınız olsun.

Hocam sizi üzmek istemem ama il dışının tarihleri değişti bilginiz olsun.

Eski takvimde 10-14 arası diyordu, sonradan 14-20 Haziran arasına çektiler tercih sürecini. Planlarınızı lütfen buna göre yapın, zor durumda kalmanızı istemem.

Boşanma konusunda yorum yapamıyorum zaten olması gerekenin kararını vermişsiniz, eh mesleğiniz de var, mis gibi yaşar gidersiniz.

Yerinizde olsam yapabiliyorsam rapor alıp, güvendiğim bir arkadaşa da tercih ve ilişik kesme işlemleri için vekalet verip giderdim. Böylece tercih için beklemenize de, ilişik kesmek için o şehre dönmenize de gerek kalmaz.

Allah yardımcınız olsun.

Tarihlerin değiştiğini nerden öğrendiniz ben hiç bir kaynakta rastlayamadım.

Geçmiş olsun. Öğrencilerinizin ne suçu var yazık değilmi. Sizinle vedalaşmak isteyebilirler. Bu süreçte sakin kalmanızı ve otel tarzı bir yerde mümkünse imkanlar dahilinde tabi kalmanızı tavsiye ederim. Öfkeyle hareket etmeyin.

Acele karar vermeyin birkac hafta daha idare edin cocugunuz varmis. Tayin olunca temelli gidersiniz

Back
X