şiddet nasıl bişeydir

coffeetiryaki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
206
0
0
Ankara
şiddet sadece döverek el kaldırarak olmaz,küfürde şiddettir sanki insan dayak yemiş gibi dumur olur değil mi? ben erkek arkadaşımı çok seviyorum o da beni çok seviyor 2 yıla yakın süredir çıkıyoruz aynı bölümdeyiz benle çıkmak için çok emek verdi ilk başlarda ben aşık değildim o aşıktı ama bana verdiği değerle bende aşık oldum ona.. bi ara çalıştı gece ama gündüzde azıcık uykuyla beni görmeye geldi..maddi durumu kötüydü ama hiçbir özel günde beni hediyesiz bırakmadı küçükte olsa hep gönlümü aldı..en zor zamanlarımda yanımda oldu her ihtiyacım olduğunda en mutlu zamanlarımdada yanımda oldu..
hep güvende hissettim kendimi onun yanında.. bugn mesela ev arkadaşının kuzeni kızmış eve gelecekti kıskandığımı biliyor odamda kpss çalışcam ne olur üzülme dedi benim üzülmeme hiç dayanamaz yani bu iki yılda hep mutluydum bi kaç şey hariç
internette bi kızla tanışıp konuştuğunu yakaldım aylar önce inkar etti ama gerçek ortaya çıkınca kabullendi..kıza asıldığına dairde bi belirti yoktu gerçektende öylesine konuşmuş gibiydi yalvardı ağladı özürler diledi affettim ama o hala içimde

bu kadar güzel şeyin yanı sıra tartıştığımızda küfürler ediyor... ama hiç birden küfür etmez yeter der ben uzatırım uzatırım sonra s.....m bu tartışmay s...m bu konuyu diye küfür ediyor bu durum canımı sıkıyor daha sevgiliyiz böyleyse evlenince nasıl olacak.. aklımda soru işaretleri var...bi kere yalanını yakalamış olmam netten bi kızla konuştuğu için ve bazen tartışmalarımızda küfür etmesi tüm bu güzellikleri etkiliyor işte :'(

Son düzenleme:
erkekler sinirlenince pisleşiyolar çoğunlukla küfür felan sakin olanını bulmak mucize . normal zamanlarda geyet mutlusunuz ama tartışma uzayınca sinirleniyor sanırım.sen sakin olmaya çalış sen de sinirlenirsen daha da kötüleşir.

erkekler sinirlenince pisleşiyolar çoğunlukla küfür felan sakin olanını bulmak mucize . normal zamanlarda geyet mutlusunuz ama tartışma uzayınca sinirleniyor sanırım.sen sakin olmaya çalış sen de sinirlenirsen daha da kötüleşir.

canm zaten pat diye küfür etmez sabrını zorlayınca ediyor ama kötü bişey :'( bende çok sinirliyim kendimi kaybediyorum bazen o da patlıyo işte ama normalde mutluyum

benim biten ilişkimde de çok tartışma ve küfür vardı her ne kadar birbirimizi sevsek de.. bi süre sonra saygı bitince sevgi de kalmıyor ve ya o gidiyor ya da sen.. sonunda pişmanlıklar..

küfür etmeyi alışkanlık haline getirmiştir belki ama isterse gerçekten vazgeçebilir küfür etmekten..

Anlamadım canım ya siz sevgiliyken konuşmamıştır çünkü seni el üstünde tutuyormuş. Bence küfür konusunda madem sınırlarını biliyorsun sen de uzatma ama rahatsız olduğunu kesinlikle söylemelisin.O zaman düzelir bence:)

biz çıkıoduk cnm o zamanlar.. sevgilim ağladı aldatmadım öyle konuştum dedi kızı da silmiş ben bunun hesabına tekrar ekleyip kızla sevgilim adına konuştum senden hoşlandığımı falan sölemişmiydim dedim kızda yok dedi bi grupta tanışmışlar müzikle ilgili birbirlerini ekleyip bi kaç kez müzikten falan knşmşlar..affettim sevdiğim için ama içimde hep

biz çıkıoduk cnm o zamanlar.. sevgilim ağladı aldatmadım öyle konuştum dedi kızı da silmiş ben bunun hesabına tekrar ekleyip kızla sevgilim adına konuştum senden hoşlandığımı falan sölemişmiydim dedim kızda yok dedi bi grupta tanışmışlar müzikle ilgili birbirlerini ekleyip bi kaç kez müzikten falan knşmşlar..affettim sevdiğim için ama içimde hep

Hiçbir erkek kolay kolay ağlamaz eğer bu kadar içten bir şekilde seni aldatmadığını söylüyorsa aldatmamıştır bence.Ama ilişkinizi sen biliyorsun bunu iyice tartman lazım canım.Ama küfür konusu aşılır sonuçta o çok sinirlenince sen de üstüne çok gittiğin zaman oluyor demişsin, sen onun sınırlarını öğrenmişsin işte küfrettirecek kadar üstüne gitme ama bunu ona kesinlikle söyle yani rahatsız olduğnu ki bir daha yapmasın.İnş çok mutlu olursunuz;)

Hiçbir erkek kolay kolay ağlamaz eğer bu kadar içten bir şekilde seni aldatmadığını söylüyorsa aldatmamıştır bence.Ama ilişkinizi sen biliyorsun bunu iyice tartman lazım canım.Ama küfür konusu aşılır sonuçta o çok sinirlenince sen de üstüne çok gittiğin zaman oluyor demişsin, sen onun sınırlarını öğrenmişsin işte küfrettirecek kadar üstüne gitme ama bunu ona kesinlikle söyle yani rahatsız olduğnu ki bir daha yapmasın.İnş çok mutlu olursunuz;)

aldatmasa bile başta yalan söyledi cnm o kız eski bi arkadaşım diye ma netten tanıştığı ortaya çıktı.. kıza hoşgeldin faceme şşşt napıon tarzında yazmış ve ben benle çıkarken başka bi kızla konuşma ihtiyacı duymasını hala hazmedemedim:'( o sıra tartışmıştık güya kıza tartışmamızı anlatmış fikre ihtiyacı vamışmış.. baya ağlayıp zırlamıştı o günden sonra tekrar etmedi böle bişi ama ne biliyim hiç olmamsı gerekirdi
küfür konusu için dikkat edip uzatmıcam tartışmayı bakalım nasıl olacak

Back
X