Siddet Oncesi Bunu Anlamak Mümkün Mü

corekotlu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
523
177
23
25
Hepinizee iyi sabahlar olsuun:) sevgi ve saglıkla. İyisinizdir umarım hepiniz. Biraz tatsız bir konu canınız sıkılmaz umarım. Baslıkta da İfade edebildim mi bilemiyorum. Ancak fızıksel siddeti gormeden evvel hissedebilir miyiz? Hisliyizdir kadınlar olarak. Belki sözel siddetle baslıyordur bilemem ama laflarla ele veriyordur belki kendısını sahıs siddete basvurmadan once. Atıyorum ki sahıs sinirli biriyse ki sadece zararı kendineyse bi sure sonra siniri karşısından da cıkarmak ister mi? Sakayla karısık veya belli eder mi acaba kendini siddet , geliyorum der mi. Soruyu yoneltsem de basima gelmedi sadece his eder gibi oldum. Yani -cok sinir ediyorsun bazen ancak sinir olsam da zararım kendime olur zarar verdimde kendime veririm diyen birisinden siddet gosterecek ihtimali bulurmusunuz ? Siddet gosteren kisilerin belirli basvurdugu ozellıkler tasıdıgı kisisellikler var mıdır acaba.

Hepinizee iyi sabahlar olsuun:) sevgi ve saglıkla. İyisinizdir umarım hepiniz. Biraz tatsız bir konu canınız sıkılmaz umarım. Baslıkta da İfade edebildim mi bilemiyorum. Ancak fızıksel siddeti gormeden evvel hissedebilir miyiz? Hisliyizdir kadınlar olarak. Belki sözel siddetle baslıyordur bilemem ama laflarla ele veriyordur belki kendısını sahıs siddete basvurmadan once. Atıyorum ki sahıs sinirli biriyse ki sadece zararı kendineyse bi sure sonra siniri karşısından da cıkarmak ister mi? Sakayla karısık veya belli eder mi acaba kendini siddet , geliyorum der mi. Soruyu yoneltsem de basima gelmedi sadece his eder gibi oldum. Yani -cok sinir ediyorsun bazen ancak sinir olsam da zararım kendime olur zarar verdimde kendime veririm diyen birisinden siddet gosterecek ihtimali bulurmusunuz ? Siddet gosteren kisilerin belirli basvurdugu ozellıkler tasıdıgı kisisellikler var mıdır acaba.
Sinirlenice gösterdiği tavırdan anlarsınız.. eğer ki asırı sinirlenip zarar veren bir tipse bir süre sonra karsısındakine de siddet gösterir gibi geldi bana..

Kendine zarar veren herkese verebilir.
Can bu kadar kıymetliyken onu yakabiliyorsa senin canını da yakabilir.

Harbi mi. Hani sadece laftadır diye düşündürtüyor ancak. Bana benim yuzumden sinirli oldugunu da biliyorum. Senden evvel böyle değildim diyordu. Sana bisey yapmam kıyamam ancak kendime zararım olursa belki yani sana yapmam dovmek istiyorum bazen sinir oldugum için ama kıyamam asla demisti. Bnde sinirinden böyle düşünüyordur belki sadece demistim içimden.

Harbi mi. Hani sadece laftadır diye düşündürtüyor ancak. Bana benim yuzumden sinirli oldugunu da biliyorum. Senden evvel böyle değildim diyordu. Sana bisey yapmam kıyamam ancak kendime zararım olursa belki yani sana yapmam dovmek istiyorum bazen sinir oldugum için ama kıyamam asla demisti. Bnde sinirinden böyle düşünüyordur belki sadece demistim içimden.
"dövmek istiyorum ama kıyamıyorum" nedir yaaaaaa....
Bu cümleye rağmen hala sorgulamak peki????
Ben anlamıyorum bazen, ülkede erkek mi kalmıyor da gidip ana-babasının yetiştiremediği, ya da onların yetiştirmeye çalışıp başaramadığı insanları hayatınıza alıp düzeltmeye çalışıyorsunuz?????

senin yüzünden mi sinirliymiş kıyamam ona yaaaa
kız tabi senin yüzünden, o bilgili görgülü yüksek haşmetmeap sevgilinin herhangi bir suçu olacak değil ya!
allah bilir üst üste iki kere falan arıyorsundur, ne bileyim bir grup erkek görünce karşı kaldırıma falan geçmiyosundur, buraya gidelim diyorsa istemiyosundur değil mi? Böyle böyle sinirlendiriyorsun pamuk gibi adamı, yoksa adam sinirlenir mi mümkün mü????!!!!111

Böylemi diyor o öküz şiddete meyilli olduğunu nasılda anlatmış..

Böylemi diyor o öküz şiddete meyilli olduğunu nasılda anlatmış..

bak yine bir önceki konuyu okudum okumaz olaydım.
yine çok anlayışlı, çok ılımlı, çok uyumlu olduklarını 6 kere tekrarlamış en az!
ama geçmişini takmış kızın beyefendi, unutamıyormuş naapsın

Hic kendimizi kandirmayalim erkekler belli ediyor fakat kadınların çoğu bana yapmaz şöyle böyle vs gormemezlikten geliyor.

Kendime zarar veririm diyen tipler bir süre sonra duvara vurmak yerine yüzüne vurur.
6362626. Sevgilim :D bana şey demişti işte namus önemlidir , laf gelirse ben kaldıramam. Anladım ki tam bi sapık hemen kaçtım. Bir de şiddet neden konuşuyorsunuz ? Hislidir diyorsunuz ya , demek kibir şey hissettiniz.

Kendine ve etrafındaki eşyalara zarar veriyorsa bence karşısındaki insana da zarar verebilir. Bazen de dışarıdan sessiz, sakin görünür ama yapar. Kumar gibi kısacası bazı insanlar kendilerini çok iyi saklıyor.

Sizce kendine zarar vermek sağlıklı mı.
Bence bu karşısındakine de döner.

bak yine bir önceki konuyu okudum okumaz olaydım.
yine çok anlayışlı, çok ılımlı, çok uyumlu olduklarını 6 kere tekrarlamış en az!
ama geçmişini takmış kızın beyefendi, unutamıyormuş naapsın
21 yaşındaymış öyle gözüküyor,üzülüyorum böyle gençlere bu tipleri nerden buluyrlar acaba cddi merak ediyorum..
Kendilerine reva mı görüyorlar acaba,anne bana kızsa yr yerinden oynar,bu darlingler yapıncada sus pus oluyrlar

Kendime zarar veririm diyen tipler bir süre sonra duvara vurmak yerine yüzüne vurur.
6362626. Sevgilim :KK70: bana şey demişti işte namus önemlidir , laf gelirse ben kaldıramam. Anladım ki tam bi sapık hemen kaçtım. Bir de şiddet neden konuşuyorsunuz ? Hislidir diyorsunuz ya , demek kibir şey hissettiniz.

hayır bir de kendine ya da eşyaya zarar vermesi normalmiş gibi
düşün tv ye bi yumruk atsa aha gitti 15 bin teleee
tv yi hastaneye gidip polisle beraber darp raporu alıp "beyaz eşyaya şiddet"ten boşanırdım

21 yaşındaymış öyle gözüküyor,üzülüyorum böyle gençlere bu tipleri nerden buluyrlar acaba cddi merak ediyorum..
Kendilerine reva mı görüyorlar acaba,anne bana kızsa yr yerinden oynar,bu darlingler yapıncada sus pus oluyrlar

ay gerçekten
"sen bana karışmazsın anneee ben artık bilmem kaç yaşındayım" demeyi bilirler de sevgililerine açıp gık diyemiyorlar.
vallahi anasına babasına doğuracağı çocuğa yazık oluyor ondan sonra.

Back
X