Siddet Oncesi Bunu Anlamak Mümkün Mü

Bu konuyu acmanız bile onun şiddet yapacağını gösteriyor. kimse durduk yere bunu hissetmez. uzak durun bence

Harbi mi. Hani sadece laftadır diye düşündürtüyor ancak. Bana benim yuzumden sinirli oldugunu da biliyorum. Senden evvel böyle değildim diyordu. Sana bisey yapmam kıyamam ancak kendime zararım olursa belki yani sana yapmam dovmek istiyorum bazen sinir oldugum için ama kıyamam asla demisti. Bnde sinirinden böyle düşünüyordur belki sadece demistim içimden.
Peki ya kıydığı zaman

Zarar veririmin her türlüsü kendine ya da bir başkasına. Hem zarar veririmden kasıt ne nereye kadar gidebilir yani? Daha önce öyle bir durum ile karşılaştın mı yani aşırı sinirlenme gibi?

Harbi mi. Hani sadece laftadır diye düşündürtüyor ancak. Bana benim yuzumden sinirli oldugunu da biliyorum. Senden evvel böyle değildim diyordu. Sana bisey yapmam kıyamam ancak kendime zararım olursa belki yani sana yapmam dovmek istiyorum bazen sinir oldugum için ama kıyamam asla demisti. Bnde sinirinden böyle düşünüyordur belki sadece demistim içimden.
Yuuuuh dövmek istiyorum mu dedi
Kaç ablam kaç nolur

Back
X