- 29 Ağustos 2014
- 4.986
- 17.234
- 408
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ya kıydığı zamanHarbi mi. Hani sadece laftadır diye düşündürtüyor ancak. Bana benim yuzumden sinirli oldugunu da biliyorum. Senden evvel böyle değildim diyordu. Sana bisey yapmam kıyamam ancak kendime zararım olursa belki yani sana yapmam dovmek istiyorum bazen sinir oldugum için ama kıyamam asla demisti. Bnde sinirinden böyle düşünüyordur belki sadece demistim içimden.
Bence de en önemli ipucu bu. Eğer şiddeti meşrulaştırıyorsa, şiddet uygulama ihtimali vardır diye düşünüyorum.Dayak yiyen bir kadın duyduğunda "haketmiştir" gibi bir şey diyorsa şüphelenin derim .
Yuuuuh dövmek istiyorum mu dediHarbi mi. Hani sadece laftadır diye düşündürtüyor ancak. Bana benim yuzumden sinirli oldugunu da biliyorum. Senden evvel böyle değildim diyordu. Sana bisey yapmam kıyamam ancak kendime zararım olursa belki yani sana yapmam dovmek istiyorum bazen sinir oldugum için ama kıyamam asla demisti. Bnde sinirinden böyle düşünüyordur belki sadece demistim içimden.