Siddet uygulayan kaynanam kapima geliyor nasıl bir yol izlemeliyim?

@CiRiLLA bende şasırdim valla eski konuları okurken 😄😄 iki üc kez tuvaletten cikip elini yıkamamiş çocuğun ağzına parmagini sokmuş sonra ben kac zamandir yikanmiyorumda uyuz oldum vs diye soylemis cocuk hastalanmis konu sahibi dellenmis kavga etmisler kaynana konu sahibine saldirmis. Komsusuda deli zaten kavga cikarmis. Kaynanası evini dinliyormus evleri yan yana diye bu yuzden tasinmalilaaar
Cahil kadina bak senya torununu bile hasta etmiş ne pis bir insan

Bilmiyorum kaynanamin büyü bile yaptigini düşünüyorum inanmazdim ama zorla yemek veriyor hiç son zamanlarda Bn yemedim esim yedi nolur cahil cühela demeyn bana cunku esim onceden tavır alırdı onlara
Yapar kesinlikle cahillikle ne alakasi var büyü diye birsey var zaten ve boyle salak kaynanalarin en çok medet umdugu yer eşiniz degişirse gidin bir baktirin yaparmi yapar yemekle yediriyorlar zaten.

Psikologa baştan gitseydin keşke sırf bu sorun için bile 2 yıl önce bebek falan olmadan...

Neden dövdürdünüz kendinizi? Büyük falan dinlemezdim ben. Dövdükten sonra neden yemek getirdi? Eşiniz neden kovmuyor onu? Bunlar nasıl insanlar?
Dovdurmedim o vurunca bnde vurdum zaten esim çok yumuşak başlı davranio evlendigimizden beri onlara sevgiliyken böle degildi

Dovdurmedim o vurunca bnde vurdum zaten esim çok yumuşak başlı davranio evlendigimizden beri onlara sevgiliyken böle degildi

Bu yumuşak başlılık değil ki. Bu başka bişey. Karısını dövdürene adam mı denir Allah aşkına. Hadi o an orada yoktu müdahale edemedi diyelim, sonrasında dünyayı dar etmeliydi.

Yok ikna olmuo bizde bisi yok diolar
İkna olmazlar zaten benim kaynanam da öyle hatasını söyle hayatta ikna olmazlar.... Sen bakış açını değiştir o değiştirmez zaten bak ben 1 yıl psikolog gittim ve hala YouTube den video dinliyorum Tülak kök sınırlar videosu var onu izle derim....

Merhaba arkadaşlar önceki postlarimdan paylasmistim kaynanam yine dün kapima geldi yemek getirmis biz istemedik evde yemegimizde var eşim açtı istemiyoruz dedi zorla tutusturdu ki esimi yan tarafa annesine gitmesine musade ediyorum ama o kapima gelsin istemiyorum tedirginim birde esim yüz verirse astarini isteyen bir karakterde içeri girmedi ama polis geldiginde Bi süre korkusundan gelemiyordu normal zamanda esim oraya gittiğinde verir yemek vs gotursun diye Ben şimdi tedirginim birde akşam vakti geliyor yöne esim varken en son uzaklaştırma aldircaktim ama beni tedavi ettikleri icin firsatim olmadi serum bağladılar vs baygindim zaten aradan baya zaman geçti nasıl bir yol izlemeliyim polislerde sonimden yardim iste diyordu
Kaynana şiddeti mi yok artık ben o yemeği alır gözünün içine baka baka dökerdim eşiğe bak bir daha yemek getiriliyor mu

O evde o insanların arasında hala neden duruyorsunuz ? Kocam isterse melek olsun bana öyle bir şey yapacak ailenin yanında saniye durmam.

Kadın sizi hastanelik etmiş, sizi karakolluk edecek kadar kontrolden çıkmış ona rağmen hala nasıl bir yol izlemeliyim diye soruyorsunuz pes diyorum size. Geldiği zaman kapıyı açmayın, gitmese şikayetçi olacağınızı ve bir daha gelmemesini söyleyin. Eğer eşiniz karşı çıkarsa da imkanınız varsa onu da boşayın.
Haklısınız da daha önce kendi ailemdende kaynakli psikolojik problemlerim var Bi kayınvalide basimi sokcak bir evim calisma potansiyelim de yok ruhsal olarak sadece üniversite mezunuyum bir mesleği yok ondada olmucak bir bolum denk geldi yıllar sonra gecerliligi olmadigini anladim

Elleri kırılsın. Annenizin tepkisi ne oldu. Sizi alıp evinde bir ay misafir edebilirdi mesela. Hala nasıl o evdesiniz anlayamadım. Kaynana kim oluyor ki size vuracak hayrat birşey
Ne hayatlar var...
Annem almio sığınmaya giden varmi bu gruptam bilen varsa yardımcı olabilir mi bebekle zor ol.azmi bilmiyorum banyo derdide var çünkü hem onun hem bnm

Back
X