Baya dayandığımı düşünüyorum ama sonuç ortadaDayan düzelir diyerek bir cinayete sebep olmak istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya dayandığımı düşünüyorum ama sonuç ortadaDayan düzelir diyerek bir cinayete sebep olmak istemiyorum
Tabi siz kum torbasısınız ya üstünüz de stres atıyor terbiyesiz . Rapor alın eliniz de bulunsunEskiden öğrencilere sert davranırdı çalıştk beraber.şiddet yok ama sertti.şimdi ne hikmetse okulda değişti ama evde değişmedi okulda gösteremediğini doldurup doldurup bna gösteriyor heralde
Günah olduğunu bilmese heralde onu da yaparBi anda nefesimiz kesiliverir.
Nasil boyle bi hayvanligi yapip bogaziniza yapisiyor..
Eger bosanmayacaksaniz adamin elinde kalma ihtimalinizi es gecmeyin.
Çocuğu düşünüyor mu düşünmüyor mu ondan bile şüphe ediyorum artıkBunlar ne zaman adam olacak
Allah ıslah etsin
İnsan hiçbirşeyi düşünmesene cocugunu düşünür (eşiniz için diyorum)
Madem geri dönüş ihtimaller arasında kesinlikle darp raporunu almayı ihmal etmeyin şikayetinizi de yapın.Annem de bu şehirde.zaten ikimizde buralıyız.Annemin yanına gideceğim ve bu sefer kolay kolay dönmeyeceğim.sürtsün burnu iyice .Eve dönme ihtimalim yüzde on. Aklımın büyük bi kısmında ayrılmak var
Günah olduğunu bilmese heralde onu da yapar
İz falan yok ama umarım alabilirim raporu.dünya hali ne olcağı hiç belli olmaz.hakim karşısında da beni suçlamayacağı ne malumMadem geri dönüş ihtimaller arasında kesinlikle darp raporunu almayı ihmal etmeyin şikayetinizi de yapın.
Arkamdalar.olur da dönersem eve bi an önce kpss çalışıp bi şeyler yapmaya çalışacağım sonra da hiç ummadığı bi anda onu terkedeceğim bu şekilde davranmaya devam ederseÖğretmene bak vay be. Çocuklar kimlere emanet.
Özel bir kurumda iş bulup şu adama tekmeyi basın. Darp raporu alıp dava açın. Ailenizin arkanızda olduğunu varsayıyorum. Umarım öyledir.
Suçlasın ne olabilir ki alnınız ak sonuçta korkmayın bugün alabilirseniz bugün alın hatta gecikmeden darp raporunu.İz falan yok ama umarım alabilirim raporu.dünya hali ne olcağı hiç belli olmaz.hakim karşısında da beni suçlamayacağı ne malum
Sabah bebeğimi anneme bırakıp öyle anca almaya gidebilirim.Ama beim şansıma annem yarın davetli. 3-4ten önce evde olmayacakSuçlasın ne olabilir ki alnınız ak sonuçta korkmayın bugün alabilirseniz bugün alın hatta gecikmeden darp raporunu.
Psk tedavi de artık işlemiyor erkeklereBence esinizin psikolojik tedavi gormesi gerek...
Arkamdalar.olur da dönersem eve bi an önce kpss çalışıp bi şeyler yapmaya çalışacağım sonra da hiç ummadığı bi anda onu terkedeceğim bu şekilde davranmaya devam ederse
Bir iki saat sabah erken'den geç gitsin davet'e kızı için çok mu?Sabah bebeğimi anneme bırakıp öyle anca almaya gidebilirim.Ama beim şansıma annem yarın davetli. 3-4ten önce evde olmayacak![]()
Annenizin babanızın evinde de KPSS çalışabilirsiniz bunu biliyorsunuz değil mi? Hiç ummadığı bir anda onu terketmeyin şimdi terkedin.. Evde kalırsanız kabul etmişsiniz sineye çekmişsiniz sayacak ve bir dahaki sefere şiddetin dozu katlanacak.. Böyle davranmaya devam edecek yani çünkü korktuğu HİÇBİRŞEY yok.. Lütfen bebeğinizle birlikte acilen gidin o evden..[/QUsabah gideceğim inşallah
Deşarj oluyor heralde benimle baksanaTabi siz kum torbasısınız ya üstünüz de stres atıyor terbiyesiz . Rapor alın eliniz de bulunsun