- Konu Sahibi nazannazli2
komşulardan yardim isteyin ses ve görüntü almaya çalışsınlar. Kimse kimseden bilmez olayi emin olun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok içim acıdı , bilgim yok bu konuda konu üstte kalsın diye yazıyorum.Halamın çocuğu, Ahmet diyelim adına, üvey anne tarafından şiddet görmektedir. Bu durum çocuk tarafından da sözlü şekilde ailemize iletildi. Vücudunda izler de mevcuttu gördüğümüz zaman ama olayın şokuyla hastaneye gidememiştik. Şimdi aileye dava açma hakkımız var mı? Bizimle Ahmeti görüştürmüyorlar öğrendik diye. Bu zamana kadar da bekledik ama artık birbirine girecek ailem. Hukuken yorum yapabilecek olan var mı? Çocuğun Velayeti anneanne, babaanne dede, hala, amca, dayı, kuzene verilir mi nasıl olur? Size yalvarıyorum yol gösterin. Perişan durumdayız yargılamadan cevap verebilirseniz çok sevinirim. Çocuk 18 yaşına gelmedi. Yetimhane koruma yerlerine kalmasını istemiyoruz
O baba nasil baba onu anlamadim. Cocuguna siddet uygulayan kadini neden hala o evde tutar? Cocugun ifadesi yeterli olur umarim. Siz de taniksiniz sonucta. Vucudundaki darp izleri de kanitti keske fotografini cekse idiniz. Umarim cok geciktirmeden o cocugu o cehennemden kurtarirsiniz. Cunku o psikolojiyi cocugun uzerinden atmasi epey zaman alabilir. Lutfen bir de bir pedagogdan sonra yardim alsin cocuk.Evliliğin ilk senesinden itibaren varmış ancak çocuk korkmuş. Giderek artınca paniklemiş ve öyle açıldı maalesef.. Kadın da dini dilinden düşürmez çok iyi oynadı, allah belasını versin
Ah kuzum ya.. Derler ya, anne varken babanın bir gözü anne yokken babanın iki gözü kapalı olurmuş..Bu zamana kadar göstermezler saklarlar daha çok uygularlar dedik ve bekledik. Ahmet'e bu tarz durumlarda şöyle böyle yap bizi ara şifremiz olsun dedik ama çocuğa telefon tablet her şeyi yasakladılar asla kullanamıyor. Biz de hukuksal açıdan ne gerekiyorsa öğrenip evine gideceğiz kıyamet kopsun da yetimlerin öksüzlerin hakkı yenmesin. Artık dayanamıyoruz napcağımızı şaşırdık..
Bazı adamlar, o 100 gram uğruna çocuğu da feda eder..Kıyamam yavrum benim ya. Elleri kırılsın o kadın kişisinin. İnsan öz evladına bunu yapan birini nasıl hâlâ hayatında bulundurur aklım almıyor. Mutlaka ama mutlaka o çocuğun onların elinden alınması lazım. Anneanne hayatta ise o baksın yavrucağa. İçim acıdı.
Ne yaptınız konu sahibi, bir gelişme var mı ?
Halanızın erkek akrabaları yani sizin babanız, dedeniz kim varsa , çocuğun babasıyla konuşsun, ya çocuğun velayetini güzellikle bize verirsin ya sa mahkemelerde süründürürüz sizi desin .İlk 2 olayda tepki vermiş, diğerleri o yoklen gerçekleşmiş. Ama artık baba denen o şahıs da salmış durumda. Aile büyüklerimiz bugün sözlü kavga gerçekleştirdi. Yakın Zamanda da yüzyüze gelecekler. Bekledik olmadı beklemedik olmadı napcağımızı şaşırdık ailemizde ilk kez yaşanıyor bu tarz bi durum. Kendisi de (kadın) şiddetten boşanmış eski eşinden hala aklımız almıyor. Bize de sürekli oynamışlar, aile imajı vermişler hep.. çok üzgünüm. Her gece rahat uyumadığı bir yerde
Canım benim Allah yardımcısı olsun. Ne yasıyor ki babasından Baska evde olmak istiyor.Babası eskiden daha iyiydi, anlayış vardı. Şuan olay öyle bir noktada ki baba resmen annenin kopyası, sadece şiddet uygulamıyor baba. 2 kez görmüş, biri karakolda bitmiş, diğeri de kavgayla. Diğerlerini de kadın, baba evde yokken uyguluyor. İçim parçalanıyor yazarken detay yazamıyorum. Zaten annesi 7 yaşında vefat ettiğinden dolayı tramvaları var. O tarz yerlerde kalmak değil de bizlerde kalmak istiyor kalabileceği düzeni kurulu 5 aile var.