• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞİDDET

Bu zamana kadar göstermezler saklarlar daha çok uygularlar dedik ve bekledik. Ahmet'e bu tarz durumlarda şöyle böyle yap bizi ara şifremiz olsun dedik ama çocuğa telefon tablet her şeyi yasakladılar asla kullanamıyor. Biz de hukuksal açıdan ne gerekiyorsa öğrenip evine gideceğiz kıyamet kopsun da yetimlerin öksüzlerin hakkı yenmesin. Artık dayanamıyoruz napcağımızı şaşırdık..

allah yardimciniz olsun. En Cokta o coxugun.
🙏🏼

Merhaba yazdıklarınız hepsini okudum teşekkür ederim öncelikle. 12 yaşında, Anne maalesef vefat etti. Şuan baba, üvey anneyle yaşıyor. Daha önce ailenin de (baba, üvey anne) karakolda kaydı var yaşanan kavga üzerine. Bu da delil olur umarım.Çok üzgünüz..

Rica ederim.. Siz polise ihbarda bulunun ve takip edin ya da direkt savcılığa suç duyurusunda bulunun.Karakol kayıtları da velayetin kaldırılması davasında delil olur. Ayrıca komşularla görüşürseniz onlar da şahitlik yapabilir. Çocuğun 12 yaşında olması da kendisini ifade etmesi açısından çok iyi,yeter ki çocuğu korkutup yalan beyanda bulunmasına neden olmasınlar.

Halamın çocuğu, Ahmet diyelim adına, üvey anne tarafından şiddet görmektedir. Bu durum çocuk tarafından da sözlü şekilde ailemize iletildi. Vücudunda izler de mevcuttu gördüğümüz zaman ama olayın şokuyla hastaneye gidememiştik. Şimdi aileye dava açma hakkımız var mı? Bizimle Ahmeti görüştürmüyorlar öğrendik diye. Bu zamana kadar da bekledik ama artık birbirine girecek ailem. Hukuken yorum yapabilecek olan var mı? Çocuğun Velayeti anneanne, babaanne dede, hala, amca, dayı, kuzene verilir mi nasıl olur? Size yalvarıyorum yol gösterin. Perişan durumdayız yargılamadan cevap verebilirseniz çok sevinirim. Çocuk 18 yaşına gelmedi. Yetimhane koruma yerlerine kalmasını istemiyoruz
Keşke darp raporu alsaydınız fotoğraflarını çektiniz mi çocuğun?

Kıyamam yavrum benim ya. Elleri kırılsın o kadın kişisinin. İnsan öz evladına bunu yapan birini nasıl hâlâ hayatında bulundurur aklım almıyor. Mutlaka ama mutlaka o çocuğun onların elinden alınması lazım. Anneanne hayatta ise o baksın yavrucağa. İçim acıdı.

Kıyamam yavrum benim ya. Elleri kırılsın o kadın kişisinin. İnsan öz evladına bunu yapan birini nasıl hâlâ hayatında bulundurur aklım almıyor. Mutlaka ama mutlaka o çocuğun onların elinden alınması lazım. Anneanne hayatta ise o baksın yavrucağa. İçim acıdı.

Çok şükür onun sevdiği ve sevildiği herkes hayatta, annesi hariç.. Allah belasını verir umarım, içim paramparça

Baba müsveddesi çocuğunun şiddete maruz kaldığını bile bile göz yumuyor yani :( kuzum ya umarım kurtulur bir an önce ordan lütfen elinizden gelenin fazlasını yapın 😞

Baba müsveddesi çocuğunun şiddete maruz kaldığını bile bile göz yumuyor yani :KK43: kuzum ya umarım kurtulur bir an önce ordan lütfen elinizden gelenin fazlasını yapın 😞

İlk 2 olayda tepki vermiş, diğerleri o yoklen gerçekleşmiş. Ama artık baba denen o şahıs da salmış durumda. Aile büyüklerimiz bugün sözlü kavga gerçekleştirdi. Yakın Zamanda da yüzyüze gelecekler. Bekledik olmadı beklemedik olmadı napcağımızı şaşırdık ailemizde ilk kez yaşanıyor bu tarz bi durum. Kendisi de (kadın) şiddetten boşanmış eski eşinden hala aklımız almıyor. Bize de sürekli oynamışlar, aile imajı vermişler hep.. çok üzgünüm. Her gece rahat uyumadığı bir yerde

Keşke darp raporu alsaydınız fotoğraflarını çektiniz mi çocuğun?
Yavaş yavaş parçalar birleşiyor bende. Gözüm dönmüş durumda. Kendisi günlül tutmuş, hepsini yazmış. 2 tane günlüğü varmış, bunların biri kayıpmış. Diğerinde de şiddetten bahsetmiş ve saklamış günlüğü. Umarım bu delil olur

4, 5 aile savcılığa başvuracaksiniz. Komşuları da yanınıza çekin, çocuğun beyanı da esastır yaşı itibariyle.

Geç bile kalmışsınız şikayet etmekte.

Yapayalnız o pisliğin elinde heba oluyor her geçen gün. :(

Allah belasını versin, elleri kırılsın.

4, 5 aile savcılığa başvuracaksiniz. Komşuları da yanınıza çekin, çocuğun beyanı da esastır yaşı itibariyle.

Geç bile kalmışsınız şikayet etmekte.

Yapayalnız o pisliğin elinde heba oluyor her geçen gün. :KK43:

Allah belasını versin, elleri kırılsın.

Komşular anne baba kavgasını hep duyarmış. Zaten polislik olmuşlar biz çok sonradan bunları öğrendik sır gibi saklandı, yavrumuz da korktu besbelli.. İlk kez başımıza geldi ve inanın bir gece dahi rahat uyuyamadık. Buradan bir avukat arkadaş bana ulaştı, yarın kendisiyle detaylı şekilde konuşacağız umarım. Sizlerin hepinizin desteği yorumu için minnettarım

Herkese tekrardan merhaba. Dün burada bir arkadaşımız sayesinde avukatla görüştüm bugün. Gerekli her şeyi benimle paylaştı. Bana çok yardımcı oldu. İnşallah bu konu kalıcı bir çözüme kavuşacak. Herkese çok teşekkür ederin

İnşallah kurtarırsınız o çocuğu ordan anne olduğumdan beri daha da hassaslaştım bu konuda Rabbim bütün yavrucakları korusun inşallah :(

Okuyamadim bile yorumlari. Yuregim yandi. Nasil uzuldum. Bu yeni mi oluyor? Cok uzuldum. Nasil kadin bunu yapan ya. Elleri kirilsin..cocuga terbiye vermek ona mi kalmis. Dayakla mi terbiye olurmus...

Evliliğin ilk senesinden itibaren varmış ancak çocuk korkmuş. Giderek artınca paniklemiş ve öyle açıldı maalesef.. Kadın da dini dilinden düşürmez çok iyi oynadı, allah belasını versin

Halamın çocuğu, Ahmet diyelim adına, üvey anne tarafından şiddet görmektedir. Bu durum çocuk tarafından da sözlü şekilde ailemize iletildi. Vücudunda izler de mevcuttu gördüğümüz zaman ama olayın şokuyla hastaneye gidememiştik. Şimdi aileye dava açma hakkımız var mı? Bizimle Ahmeti görüştürmüyorlar öğrendik diye. Bu zamana kadar da bekledik ama artık birbirine girecek ailem. Hukuken yorum yapabilecek olan var mı? Çocuğun Velayeti anneanne, babaanne dede, hala, amca, dayı, kuzene verilir mi nasıl olur? Size yalvarıyorum yol gösterin. Perişan durumdayız yargılamadan cevap verebilirseniz çok sevinirim. Çocuk 18 yaşına gelmedi. Yetimhane koruma yerlerine kalmasını istemiyoruz
Anne babanın cocugun istismarı ihmali oldugunu beyan ederek aile calisma ve sosyal hizmetlere başvurun. Cocuk anne ve babadan alınır. Daha sonra da velayet icin başvuru yapilir. Googleden bursa da babasi tarafından öldürülen cocugun velayetini anneanne aldı bir bakıp araştırın yol gösterecektir. Bu konuda bir hukukçular yardim almanız daha sağlıklı olacaktır.

Back
X