- 30 Kasım 2019
- 12.407
- 39.810
- 598
- Konu Sahibi Ayline parlak
Ailenizi boşverin. Kendi hayatınızı kurtarın.Arkadaşlar eleştiren de yol gösteren de haklı hepinize teşekkür ederim benden yüz buluyor zaten insan evlenirken böyle evlenmiyor kırıcı olduysam arkadaşlardan özür dilerim ruh halime verin yani bazen insan işin içinde olunca bir girdap gibi sürükleniyor yani karar alma uygulama biraz da kişilik meselesi kimseye kötü dua etmiyorum Allah herkese her şeyin hayırlısını nasip etsin sizinle birlikte bana da dedim ya ruh halimden kaynaklı tepkiselleştim ama inanın dahası var fazlası var osu var busu var yani Tabiki çözümleriniz fikirleriniz benim için kıymetli teşekkür ediyorum. Ben eğer ses kaydı görüntü falan almaya çalışsam eğer o anda fark etse inanın sonunu düşünemiyorum beni çok sindirdi bu konu da yani ufak bir inatlaşma da tartışmada Bi anda saçlarım ellerinde oluyor beni köşeye sıkıştırıyor dokunsam dokundu diyor yani yaptığım her şeyin sorumlusu benmişim konuşmasam karışmasam bu olmazmış bununla tartışılmazmış falan filan bu noktaya ben getirmişim rahatlamış mıyım... Bu tayin olayını araştırıyorum ailemin de desteğini almam lazım çünkü onlar huyuna git diyorlar...