Evet çünkü süreçYarında alabilir, hatta yine aynı şekilde baskı altında olduğunuda söylemeli. Anneniz kendinide şikayetinize net ifade etmeli, anne-çocuk meselesi olduğu için anneler inanılmaz değişken davranıyo 5dkda konuşurken fikir değiştiriyolar. Aslında yanında olsanız daha iyi olur bu süreçlerde
Anneniz, oğlumdan sikayetciyim beni darp etti deseydi annenizi hastaneye götürüp darp raporu alip, işlem yaparlardi. Anneniz polisi arayip sadece hastaneye götürün yatirin dediyse polisin islem yapmamasi normal değil mi ? Sonuçta kardesinizin akil sağlığına dair bir rapor ya da ailenizin kardesiniz üzerinde bir vasiligi yoksa sadece söylemle yatış yapacaklarını sanmıyorum.Annem arattırmış polisi bana dediğüne göre hastaneye gçtürün diye yalvarmış ama prosedür öyle değilmiş sanırım, polisler kardeşimin iyi haldee olduğuna ikna olmışlar
Annem nunu söylemesi gerektiğüni bilmiyordur o anda unutmıştır onların yönlendireceğini sanöıştır içim yanıuor yine limseye ulaşamlyorum çıkıp gitsem 10 saat yolAnneniz, oğlumdan sikayetciyim beni darp etti deseydi annenizi hastaneye götürüp darp raporu alip, işlem yaparlardi. Anneniz polisi arayip sadece hastaneye götürün yatirin dediyse polisin islem yapmamasi normal değil mi ? Sonuçta kardesinizin akil sağlığına dair bir rapor ya da ailenizin kardesiniz üzerinde bir vasiligi yoksa sadece söylemle yatış yapacaklarını sanmıyorum.
Ben sizin yerinizde olsaydım, coktan kalkip en yakin karakola gidip bilgi almistim ne yapılabilir diye, belki sikayetinizi alir, ilgili karakolu sikayet hakkinda bilgilendirirler.Annem nunu söylemesi gerektiğüni bilmiyordur o anda unutmıştır onların yönlendireceğini sanöıştır içim yanıuor yine limseye ulaşamlyorum çıkıp gitsem 10 saat yoyol
Anneniz bilmese bile polislerin bunu söylemesi gerekir. Ya anneniz sikayetci olmadı ya da polisler uğraşmak istemediler.Annem nunu söylemesi gerektiğüni bilmiyordur o anda unutmıştır onların yönlendireceğini sanöıştır içim yanıuor yine limseye ulaşamlyorum çıkıp gitsem 10 saat yol
Bence de söylemeleri gerekiyordu, annemle konuştım az önce kardeşim şimdi bsy yapmıyor şokta, biz mesai saati içinde savcılığa gideceğiz dediAnneniz bilmese bile polislerin bunu söylemesi gerekir. Ya anneniz sikayetci olmadı ya da polisler uğraşmak istemediler.
Allah yardımcınız olsun, ne diyeceğimi bilemiyorum.
Bipolar olanların çoğu aynu davranışları sergiliyor, şiddet uygulamıyor hepsi elbette ama kriz anında polis ambulans gelince sakin sakin rol yapabiliyorlarHasta her yerde her zaman hastadır. Polisi görünce bi anda iyileşmez. Kardeşiniz hasta kelimesinin arkasına saklanan kötü biri, karakteri bozuk. Annenize de yazık, evlat atsan atılmaz. Şikayetçi olsa anında uzaklaştırma kararı çıkar halbuki..
Senin annen bunu yapsa şimdiye kadar yapardı.Asla bırakmam annem herşekilde pazartesi dilekçe vermeye gidecek bu gece yarun gece sağ salim geçerse
Kim bipolar iylesmiyor diyen kafasından zorumu var bipolar ilaçla ve düzgün tedaviyle ilesebiliyor
Bipolar bozukluk , iyileşen değil doğru destekle kontrol edilebilen bir durumdur. Tamemen iyileşmez.
Polisleri arayıp evi kontrol etmelerini iste ya da bir tanıdık komşu varsa ondan rica et çok üzüldümÇok detaylı eskileri anlatamayacağım çünkü ellerim titriyor bugün kardeşim annemi tekme tokat dövdü, babam polisi aradı, polise dediler ki bipolar tedavi
Olmuyor bizi dövdü, polis ve sağlık ekipleri kardeşimi konuşarak iknayla geri bıraktılar, ardından yola çıktı abla senin evine geliyorum burada kalamam dedi gelme dedim intihar edecem dedi, tekrar polisi arayop plakayo verdik, polis yüne getirdi eve bıraktı, ben şimdi ailemden haber alamıyorum, polis demiş ki pazartesi dilekçe verin vs, bu gece ne olacak, ben kime nasıl ulaşacağım, bu sefer iyice sinirlenip tlfnlarını ellerinden alır döver yada daha kötü birşey yaparsa kimin nasıl haberi olacak
Polis doğru prosedürü mü uyguladı peki
Annemle en son komuştuğumda çık evden dedim çıkartmıyor dedi, ne babam bakıyor tlfna ne annem ne kardeşim, iş için 2 saat sonra uçağım var yurtışına gideceğim
Ne yapayım iptal mi edeyim gideyüm mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?