şiddet!

Totemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
51
17
48
Bursa
birkaç gün önce eşimle ailesi hakkında tartıştık ve çok sinirlendi. söylediklerimi geri almayınca da vurdu bana. dünyam yıkıldı. kimseye bişey diyemiyorum. ne yapacağımı bilmiyorum.boğulmak üzereyim.

aileler karıştımı bu tür konulara üzücü oluo ama eşin her ne olursa olsun bu şekilde tepki vermemeliydi:17:

Erkeklerin bu bi bayana vurabilme cesareti nerden geliyor anlamıyorum ki ?

Kim ki bunlar eşit yaratıldığın Eşim dediğin birine el kaldırabiliyor şiddet uygulayabiliyorlar. ?

Yerinde olsam tavrımı açık ve net bi şekilde koyardım.

Darp raporu alın....

İlerleyen zamanlarda şiddet devam ederse işinize yarayacaktır...

evet kesınlıkle ilk olarak bunu yap,bi ezik bi morluık dahi olsa al raporunu ve eger herkesın bı sansı daha hakettıgını düşünüyosan ve yuvamdan hemen vazgecmıyım ama bıkez daha olursa dıyosan raporunu al sakla bikez daha tekrarlarsa ozaman icabına bakarsın

Cok uzuldum sızın adınıza benım babamda annemı doverdı allahtan esım elını hıc kaldırmadı ama aılesı yuzunden cok tartısırz :50::50::50::50:

Eli alışırsa sürekli tekrarlar bunu
Erkek aileleri evlenince pek bi kımetli oluyolar ben anlam veremiyorum
Ailesi yüzünden 3. şahıslar yüzünden şiddet uygulayan bir adamla sorunlarınızı nasıl konuşarak halledebilceksiniz peki?
İşiniz zor..

Nasıl bir acizliktir ya.Böyle şeyler duydukça tüylerim diken diken oluyor.Şikayette bulun asla kabullenip oturmayın:50:

Var ya böyle aciz erkeklerden nefrettt ediyorumm.Sana boşan ya da boşanma demeye hakkım yok ama o insancık yaptığı şeyin bedelini öder inşallah!

kişiliği silik...şidde hem söz hemde eylemle gösterilir ama işyerlerinde,ailelerinin yanlarında,patronlarının karşısında yada arkadaş çevresinde bambaşka yerlerde eline,yumruğuna,tekmesine hakim olmayı biliyorsa evde eşinede bilmeli.şuan için ailenizle paylaşmak istememeniz normal,paylaşmayabilirsiniz belki ama asla yaptığı hareketin normal olmadığını bilmesini sağlayın..kırgınlığınızı görmeli ki tekrar uygulamamalı.

bu erkekler önce kadını insan gibi görmeyi öğrenmeliler..kadınları insan olarak göremeyen zihniyet onlara şiddet uygulayarak sindirmeye çalışıyor..konu sahibininde yaşadığı gibi...

he neolcak yani ben dayak yedim diye kaynanayı dahamı çok sevecem ? acabaaaaaaa ? ?
şiddet uygulayan bir erkek acizdir..hemde acizin önde gideni..bunu bilmiyorlarmı acaba ?

bir kadın seni reddetti diye, boşanıyor diye, sözümü dinlemedi diye bir de çok sevdiğini iddia ettiğin birine şiddet uyguluyorsan yani karına, hem acizsin hem de sevgi gibi en yüce duygunun uzağında yaşayan biri olarak yaşama ihanet eden hainsindir sen pis koca....

en kolay yoldur, istenmeyen durumlarda günah keçisi bulmak ve onu suçlamak. zor olan ise erdemli insanların tercihi olan sorunum ne, diye sorabilmektir. tercih edilmiyorsan, artık istenmiyorsan, otorite sorunu yaşıyorsan sen yeterli değilsindir.(ayrıca otorite kurmaya çalışacağına özgürlüklere inan, her şeyden önce ) bunun en güzel yolu bir an önce kendini donatmaktan geçer.kendini yetiştir eğit..geliştir be adam..sevmeyi öğren herşeyden önce..senin acizliğine tanıklık etmiş herkesi ortadan kaldırmak hiç pratik bir yöntem değildir.

en çok bozulduğum konu da üniversite mezunu olmuş, iyi eğitimli dediğimiz insanların da özel yaşamlarında bu kadar cahilce, canavarca davranıyor olmasıdır. bu bir bilinç sorunu bence..
toplum olarak aşmak zorundayız. .aştık diyelim ama bu kadınların mağdurluğu nasıl çözülecek...asacaksın işte birini...sonra tırsacaklar bidaha yaparlarmı bakalım..

kadın karakola gidiyor kocayı şikayete neoluyor..evi geri postalanıyor..yalanmı ?

konu sahibi arkadaşım sana boşan demicem..ama şiddetin tekrarı olursa hiç düşünmeden boşan..insanlıktan nasibini almamış mahlukların egolarını tatmin edecek, ellerinde oyuncak olacak varlıklar deyiliz bizler..

boşanmaktan korkma..dayaktan kork..çünkü dayak ,sana uygulanan şiddet ruhunu paramparça yapar..özgüvenini bitirir..yaşamaktan zevk almazsın..önce kadınlığını sonra insanlığını unutursun..buda kendine ve hayatına yaptığın en büyük haksızlık olur..

türk,yede erkekler eşlerini aile olarak algılamıyor gördügüm kadarıyla........ biri sunlara AİLE kavramı nedir ogretse süper olcak :50:

burda yaza yaza elimde tüy bitti....şiddet gördüğünüz an polis çağıracaksınız ki evden 6 ay uzaklaştırılsın bu rezillik ona yeter zaten bir daha yapmaz

birkaç gün önce eşimle ailesi hakkında tartıştık ve çok sinirlendi. söylediklerimi geri almayınca da vurdu bana. dünyam yıkıldı. kimseye bişey diyemiyorum. ne yapacağımı bilmiyorum.boğulmak üzereyim.

eşler arasında tartışmaların çoğu ailesi hakkında oluyor ve erkeklerin aileleri çokkk kıymetli oluyor evlenince hiçlaf söyletmiyorlar nedense:19: benim eşimde öyle ölesiye savunur ailesini oysa evlenirken kimse yoktu yanımıza onca borç sıkıntı çektik tam düzeldik tek tek çıkmaya başladılar . en küçük laf söylesem kavga çıkartıyor en iyi susmak galiba ben artık öyle yapıyorum sevmesemde uzak durmaya çalışıyorum ama işte bazen insanı çilden çıkartıyorlar.

eşler arasında tartışmaların çoğu ailesi hakkında oluyor ve erkeklerin aileleri çokkk kıymetli oluyor evlenince hiçlaf söyletmiyorlar nedense:19: benim eşimde öyle ölesiye savunur ailesini oysa evlenirken kimse yoktu yanımıza onca borç sıkıntı çektik tam düzeldik tek tek çıkmaya başladılar . en küçük laf söylesem kavga çıkartıyor en iyi susmak galiba ben artık öyle yapıyorum sevmesemde uzak durmaya çalışıyorum ama işte bazen insanı çilden çıkartıyorlar.

bunu neden yaptıklarını bi çözebilsem ahhhh varyaaaaa:2:

Back
X