- 26 Ocak 2009
- 929
- 287
- 648
bunu neden yaptıklarını bi çözebilsem ahhhh varyaaaaa:2:
sizi bilmem ama ben 24 yıllık evliyim çözemedim bundan sonrada umudum yok:44::44::44::44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu neden yaptıklarını bi çözebilsem ahhhh varyaaaaa:2:
Ben de şu meydanı başkalarına bırakmak istemiyorum düşüncesini anlamıyorum bir türlü.eşimin umursamaz ve baskıcı tavırları devam edince daha fazla dayanamayıp evden ayrıldım.sonunda pişman oldu özürler, seni seviyorum kimse umurumda değiller havada uçtu.kalbim ne kadar kırık olsa da eve geri döndüm yuvamı yıkmak istemiyorum.hele hele gidip meydanı başkalarına bırakmayı hiç istemiyorum.geldim evime, bundan sonra hayata, eşime ve eşimin ailesine karşı daha kararlı durmaya karar verdim. hiçbirşey beni üzemez artık.gerisini bana karşı olanlar düşünsün![]()
Ben de şu meydanı başkalarına bırakmak istemiyorum düşüncesini anlamıyorum bir türlü.
Şiddeti kabullendim der evinize dönerseniz kendi kararınız derim, boşanmaya cesaretim yok maddi dayanağım yok dersiniz anlarım ya da boşanmak istemiyorum döndüm derseniz anlarım ama bu meydanı birilerine bırakma mantığı nedir allah aşkına?
Ben önce kendimi düşünürüm.
Evli olduğum adamın bana vurması benim kabul edemeyeceğim bir şey mesela.
Hele ki sizin eşiniz gibi siz evden ayrılana kadar yaptığının kötü birşey olduğunun farkında olmaması veya kabullenmemesi en büyük sorun bu.
Bu zihniyeti taşıyorsa size yine bir tartışma anında şiddet uygulayacak demektir.
Ben eşimle ailesi yüzünden tartışabilirim bu gayet normal.
Ortada bir sorun varsa bu konuşulmalı. Benim ailem içinde geçerli bu durum.
Fakat tartışmaya yaklaşımına bakarım.
Körü körüne ailesini savunan tiplerdense bana değer vermiyor beni anlamıyor demektir zaten.
Madem eve döndünüz bir daha öyle birşey yapmaya kalktığında onu bırakıp gideceğinizi, kesinlikle affetmeyeceğinizi belli edin bari de aynı şeyi yaşamayın tekrar.