şiddet:((

kusura bakmayın calısıyordum cevap veremedim su an bana karsı cok iyi zatenn normaldede cok iyiydik cokdaa seviyorum ama o olayı bi türlü unutamıyorum işteee sürekli aklımda ve yine yaparsa diyorum gidemedim hiçbişey yapamadım bana bir daha yapmam dio gece uyur uyanık haldeyken bile benden özür diliyo ama yeterli deil bana göre tek yapacagım sey bosanmak ama olmuyorrr kendi sorumun cevabını biliyorum aslında ama bir kez yapıp bir daha yapmayan nerdeyse yok ve bir kez yapılması bile yeterli(

hamile bir bayana el kaldıran erkek doğumdan sonra da şiddete başvuracaktır.. erkekler alkollü olduklarında gerçek kişilikleri ortaya çıkıyor. bir süre daha denemekte fayda var..devam ederse tedbirinizi alırsınız. hiç kimse dayak yemek için evlenmez anne babalar ne hayallerle kızlarını evlendiriyor kızlar ne umutlarla koca evine gidiyor kimsenin bunu size yaşatmaya hakkı yok

esin cok alkolluyken ve sizip kalmisken sana nasil siddet uygulayabildi ki ?
Boyle bir hikaye duymusytum, adan eve zil zurna geliyor, kadinin da canina tak etmis, almis eline girgirin sopasini,Allah yaratti dememis, bir guzel dovmus, sabaha kadar da birakmis orda adam zibarmis koridorda.
Esinden nasil dayak yedin adam oyle sarhosken anlamadim.

Ne kadar çok şiddete uğrayan kadinlar var ya. Neden bu şiddet durmuyor? Lutfen evlatlarinizi güzel yetistirin. Siddet duygusunu bir spor ya da bir calgi aleti ile atmasina vesile olun..
Allah yardimciniz olsun...

hee birde söle bişey var bana bunu yasattıktan üç gün sonra dısarda birileriyle dalaşmısss ve eve agzı burnu kan mor bi şekilde geldi ve bende söledim alma mazkumun ahını diee kendiside biliyooo yanii ahımın tuttugunuu ...

zaten knustummm bunun ikincisi yasanmasını gectim bana tekrar bagıracak bile olsa dava acarım ve yaparımda o da bilyor sanırım o zman cok utandım siddet gördüm demeyee ve gercekten yasayanlar bilir cok utanc verici ve zor bir olay

En Deli olduğum şey benim babamda icerdi derdim ki anneme diyeceğin tartışacagin varsa bi sus yarın ne istiyorsan onu yap ya sarhoş işte yarın zaten olanları yarım yamalak hatirlayacak ve o kafayla dediklerini anlar mi mantıklı düşünür mu ? Alkol alıp sızan birini uyandırır evden atmaya kalkarsa yersin böyle sopayı yaptığıni haklı bulmuyorum ama sende yanlış zamanda yanlış hareket etmişsin beklemeliydin

ya bende biliyorum bunu ama yaptıgını haklı göstermezz bu siddet en korktugum konuydu yasadım ama simdi istemiyorum onu o da biliyorr ve pişman ama esekliği bi kere yaptıktan sonra özür dilemenin de anlamı olmuyor tatmin etmiyor insanı o pişmanlık tek sölediğim sey YAPMAYACAKTIN!!1 yapmam dio ama ben de beni o kadar seven adam sakin olan adam yapmazdı diorum

İçkili olması,onu uyandırıp evden atmak istemen hafifletici sebep mi oluyor.Sana vurmasını kendince haklı mı çıkarıyor.Zaten alkollu eve gelmesi yanlış.Sabaha karşı gelmesi ikinci yanlış.Sızacak kadar içmesi üçüncü ynalış.Dövmesi yanlışların toplamı.

Bir daha olmaya da bilir. Sonucta ayik kafayla yapmamis.
Normalde siddete karsi tavrim bellidir.
Lakin annemle babamin orneginden dolayi sizinkinin kurtarilabilir oldugunu dusunuyorum.
Zamaninda babam eve gelmemis, annem meraktan cildirmis, olusu gelecek diye dusunur olmus, cok alkolikmis babam. Sonunda annem yemin etmis gelince tokat vurucam diye.
Babam gelince annem tokadi yapistirmis.
Babam zil zurna, anneme cooook daha siddetli bir sekilde vurmus sonra da evdeki aynalari kirmis.
Biz nasil duymadik bilmiyorum. Sabah kalktigimda aynalar yerinde yoktu.
Bu annemin yedigi ilk ve son dayakti.
Zaten babam cok pisman oldu. Bu olaydan sonra anneme evde icmeye soz verdi.
Zamanla da tovbe edip ickiyi birakti.

Icki tum kotuluklerin anasidir.
Normalde siddete basvuran bir adam degilse sarhoslugun etkisiyle erkekligi kabarmis demekki.
Ya icmeyecek ya icmeyecek icince sapmis cunku. Siddetin degil alkolun uzerinde durmalisiniz bence.
bu erkekler içince herseyi yapsın sonra ayıldıktn sonrada içkiden oldu desin ne ala memleket aynı olayı bende yaşadım arkdaşım 7 aylık hamileyken eşim alkolun etkisiyle bana tokat attı o tokatı bana değil karnımdaki bebeğinede atmıs oldu ...aALLH yardımcın olsun umarım birdaha olmaz cok üzüldüm cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…