Şiddet

SelengaAksungur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
25
56
3
38
Merhaba
Dört buçuk aylık evliyim. 3 aylik hamileyim. Esimden dördüncü kez şiddet gördüm. Yüzüme vurdu ağzıma vurdu. Halbuki normal bir ses tonuyla anlasamadigimiz bi konu hakkinda tartisiyorduk.
15 dakika sonra gelip ozur diledi. Ruhsal hasta olduğunu düşünüyorum. Herseyde sen haklisin dersem sorunumuz yok. Fakat bir konuda ciddi fikir ayriligina düşmeyi yada elestirilmeyi kabul etmiyor. Hele de ailesinin elestirilmesini...
Iki kardestik, kardesim aniden vefat edince tek kaldim. Annem babam torun sever belki uzuntulerini unuurlar diye hemen çocuk istedim. Zaten yaşımda geciyor.
Siddetten sonra bir süre ailemin yanina gitmek. Hem benim icin hemdr esimin biraz olsun biseylerin farkinda olmasi adam olmasi icin ise yarayabilir. Fakat bu sebepten ailemin yanina gitsem yikilacaklarini kahrolacaklarini biliyorum. Farkli sehirlerde yasadigimiz için onlar beni mutlu zannediyor.
Esimin duzelmesinin mümkün olmayacagini biliyorum. Babasida böyle abiside böyle. Onlardaki mantık bu. Dayak yememenin tek bir yolu var "susmak yada onaylamak". Ömür böyle gecer mi?

Merhaba
Dört buçuk aylık evliyim. 3 aylik hamileyim. Esimden dördüncü kez şiddet gördüm. Yüzüme vurdu ağzıma vurdu. Halbuki normal bir ses tonuyla anlasamadigimiz bi konu hakkinda tartisiyorduk.
15 dakika sonra gelip ozur diledi. Ruhsal hasta olduğunu düşünüyorum. Herseyde sen haklisin dersem sorunumuz yok. Fakat bir konuda ciddi fikir ayriligina düşmeyi yada elestirilmeyi kabul etmiyor. Hele de ailesinin elestirilmesini...
Iki kardestik, kardesim aniden vefat edince tek kaldim. Annem babam torun sever belki uzuntulerini unuurlar diye hemen çocuk istedim. Zaten yaşımda geciyor.
Siddetten sonra bir süre ailemin yanina gitmek. Hem benim icin hemdr esimin biraz olsun biseylerin farkinda olmasi adam olmasi icin ise yarayabilir. Fakat bu sebepten ailemin yanina gitsem yikilacaklarini kahrolacaklarini biliyorum. Farkli sehirlerde yasadigimiz için onlar beni mutlu zannediyor.
Esimin duzelmesinin mümkün olmayacagini biliyorum. Babasida böyle abiside böyle. Onlardaki mantık bu. Dayak yememenin tek bir yolu var "susmak yada onaylamak". Ömür böyle gecer mi?

Eşim diye bahsettigin tam bir pislik.
Hamilesin ve sana şiddet uyguluyor.
Inşallah kırılır o elleri.

Babam anneme bir tokat bile vurmazdi. Simdi bana öyle garip geliyor ki içinde bulunduğum durum. Hani insan bir kazadan sonra şoka girer birşey yapmaz hissetmez öylece kalir ya, tamda durumum bu.

Sacmalama tabi ki geçmez
Anan babanın mutluluğu sahte. Durumunu bişeler zaten onlar çekip alır seni.
Don babanın evine yolun basindasin
Şiddet gerekçesi ile Boşan da bir daha evlenmek istesede karşı tarafta bilsin.

Merhaba
Ailenize gitseniz de ,aylarca orada kalsanız da hatta boşansanız eşiniz adam olmayacak önce bunu bir kabul edin.
Madem bebenizi kendiniz için doğurdunuz,boşanın,bebenize kendiniz bakın.
Böyle iğrenç bir hayatı kendinize layık görmeyin.

aileniz durumu kesinlikle bilsin. arkanda sana sahip çıkanlar olduğunu görsün. ayrıca ailenin yanına git ki senin tepki vereceğini susup kalmıcanı hamile de olsan bebeğinde olsa ondan vazgeçebileceğini anlasın. gene yapmaz diyemem ama engellemek için denemek gerek. hala devam ederse ya susup oturcaksın yada boşanacaksın. senin kararın. ama baştan ailem üzülmesin diye başlarsan ve tepki göstermezsen ömür boyu susup çekmeyi kabul etmiş olursun zaten.

Back
X