Siddet

ne bu gerçek mi
konu sahibi doktor kayınvalideyle yaşıyor ve eşi şiddet uyguladığı zaman kabulleniyor öyle mi
Türk kadını ölmüş ağlayanı yok gerçekten

ne bu gerçek mi
konu sahibi doktor kayınvalideyle yaşıyor ve eşi şiddet uyguladığı zaman kabulleniyor öyle mi
Türk kadını ölmüş ağlayanı yok gerçekten

Aynen öyle. Ona sinirlendim ya. Hani ilkokul mezunudur iş ha diyince bulunmaz ailesi de arkasında değil bu kadın ne yapsın mecbur suyuna gidecek de senin kariyerin var ya hanzonun tekinin kahrını neden çekiyorsun? Hadi sen çektin neden çocuğuna da çektiriyorsun?

Doktor ve kayınvalidesiyle yaşıyor. Bu yediği üçüncü dayağı Adama bir daha yapmayacaksın diyor adam pişman bile değil yine karşılık verirsen yaparım ben erkeğim diyor!
Ve konu sahibi hala bir karar verememiş.

Ben de evliyim bekar değilim kastettiğiniz buysa bekarken ben de öyleyim diyorsunuz ya.
Bunun bekar olmakla alakası yok. Kendi zayıflığınıza bahaneler bulmayın.
Bakın çok net diyorum benim eşim bırakın dayağı bana tek bir tokat atsın bir daha yüzümü göremez. O kadar da netim. Benim anam babam ben çocukken bana kıyamamış tek fiske vurmamış elin adamı ne hakla vuruyormuş?
Boşanmak ve tek başına güzel bir hayat kurmak dayak gibi onur kırıcı fiziki bir acıdan bin kat iyidir.
Abartmayın lütfen boşanmayı.

herkes katlanamaz cümlesinden ne anlıyorsunuz? Seninki katlanır onun ki katlanamaz belki ne var bunda ? Kahvaltı hazirlamak mi olay ? Yani bazılarınız gerçekten okuyup kimle polemiğe girsem diye avcı gibi maşallah . Anlaşıldı mı cümlesinden sonra fikrinize saygı duymadım üslup hatalı. Eğer taviz verirseniz magandayla evlenir dayak yersiniz demişsiniz . Ben de zaten sorularımı acaba adam maganda diyemi böyle oldu yoksa kadın mı eşini önemsemiyor adamında canina tak mi etti diye sordum . Şiddet yanlısı biri olmadığımı zaten yazmıştım. Kadının görevi erkeğe kahvaltı hazirlamakttir diye birsey de demedim .. Kadın görevini yerine getirmezse erkek şiddet uygulayabilir de demedim . kendi kendine olay çikarmışsın. O zaman konu sahibine kimse soru sormasın yorum yapmasın .Forumdada içinde dayak tekme tokat vs. geçen konulara sadece şiddet gördüysen boşan yazilsin . Noldu o zaman forumun amacı ? Çok mantıklıymış gibi büyüklenerek cevap veriyorsunuzya bir de .Hayran kalıyorum...

Dayak yeyinceye kadar ayni sizin gibi dusunurdum.bir parmaginin ucu bile deyse bosanirim derdim.ama iste yasayinca oyle olmuyor.belki siz guclusunuzdur haklisiniz ben coook ama cok zayif birisiyim farkindayim bunun,cocuklen annem babam cok kavga ederlerdi sanirim ozamandan zayif buyutuldum

Hala dayak yemeden önce ben de öyle derdim diyorsunuz. Sanki dayak çok normal bir şey de bir kere yiyince ayrılamıyor herkes gibi konuşuyorsunuz.
Üstelik yılda sadece üç kere dayak olunca ayrılamıyorsunuz diyorsunuz. Yılda üç az mı? 4 ayda bir dövmüş. Böyle hayat mı olur?
Çocuğunuz büyüdüğünde babasını çok sinirlendirdiğinde ne olacak mesela? Size bunu yapan sinirlenince durması gerektiği yeri bilemeyen biri çocuğa durur mu?
Ben bu nedenle ilk fiskede boşanırım. Ha şu var evet farklı olabiliriz benim annem beni tek başına büyüten çok güçlü bir kadındı. Tek bir ağır lafa 20 yıllık tazminatını yakıp gidecek kadar güçlü bir kadındı. Güçlü kadınlar güçlü çocuklar yetiştirir bu nedenle de boşanmalısınız. Yoksa çocuğunuz da sizin gibi dayak yiyip oturmayı normal sayacak çünkü eninde sonunda annesini dayak yerken görecek. Onun ruhunda bu yarayı açmaya hakkınız yok.

Bizlerde erkeklerin dayak atmasi cok buyuk bir olay deyil.benim icin buyuk ama esim oyle oyrenmis dayak atdiysam nolucak diyor.iste ben de bu yuzden dusunce yapisini deyistire bilirmiyim diye katlaniyorim,sonucta o oyle gormus oyla buyumus bunun yalnis bir sey oldugunun farkinda deyil.etrafindaki her kes karisina dayak atmis ama kimse bunu kotu bir sey gormemis.of neyse cok uzatdim yordum sizleri hakkinizi helal edin.hep boyle guclu kalin.sagolun

Adam pişman değil arkadaşım. Bir daha olmaz haklısın bile demiyor. Konuşursan yine döverim ben erkeğim diyor. Hala değişirse diyorsun ya.

Elif hanım yurtdışında filan mı yaşıyorsunuz, zira öyle değilse doktor olduğunuza inanmıcam.
Yazım hataları yapıyorsunuz ve bu klavye hatası değil, bariz bazı kelimeleri yanlış yazıyorsunuz.
"deyil" gibi..

Buna mı takıldın diyenler olacaksa evet takıldım. Tahammül edemiyorum ne yapayım

Konu ile ilgili ise hayretle okudum. Diyecek herşey denmiş, umarım doğru bir karar verirsiniz.

Evet Azerbaycanda yasiyorum azeriyim

Adam pişman değil arkadaşım. Bir daha olmaz haklısın bile demiyor. Konuşursan yine döverim ben erkeğim diyor. Hala değişirse diyorsun ya.
Bak simdi de kardesimin qiybetini yapayim size az once onunla konusuyordum bana sen erken kalkmalisin bunun icin hevesli olmalisin hakli esin sana bagirmakta sen de onu tahrik etmissin diyor.bu yuzden sucluluk psikolojisindeyim her tarafim beni sucluyor

Eşiniz bir insana dayak atmanın ne kadar asagılayıcı birşey oldugunun gayet farkında ve zaten sizi cezalandırmak icin vuruyor.
"sen bir daha aynı davran, ben de yine aynısını yaparım" cümlesinde her sey belli. Üstelik sizi açıkça tehdit ediyor.

Siz ona ögretebilir miyim diyorsunuz ancak eşiniz de sizi kendisine itaat etmeniz icin dayakla egitebilecegine inanıyor.
Hatırlatırım hayvan egitimleri bile günümüzde artık döverek yapılmıyor. Sizce daha ne kadar aşagılayıcı olabilir?!

"İnsanlar asagılanabilir, dövülebilir, hele ben erkek o kadınsa kesinlikle her şeyi yapabilirim" düşüncesine sahip birisinden bahsediyorsunuz ve ne kadar ugrasırsanız ugrasın bu degişmeyecek, son kararınızı da buna göre verin.

Neden bunları anlatıyorsun ki işte dışardaki insanlara. Zaten düşünce yapılarını bildiğini söylüyorsun destek olmayacaklar belli ki.
Ben kendime bu hayatı layık görmüyorum fıstık gibi mesleğim var tek başıma büyütürüm çocuğumu yanımda olmak istemezseniz de sizin seçiminiz diyeceksin darp raporunu alıp davanı açacaksın.
Kendi evini kurar mesleğini yapar çocuğunla mutlu yaşarsın dayaksız aşağılanmasız.

benım görüşüm senınde kalkıp guzelce bır kahvaltı hazırlayıp guler yuzle yollaman cok daha ıyı olurdu amaa tabıkı esınde haklı bulmuyorum dayak atması kesınlıkle dogru degıl !!! ama bence kesip atmak degılde senın yapıcı onarıcı olmandan yanayım en azından bıraz daha dene derım pişman olmasın ben elımden gelenı yapmıstım dersin..

Aynı fikirdeyim, yazım yanlışları o kadar çok ki tıp eğitimi almış birinin bu derece yanlışlar yapması tuhaf... Ayrıca konu sahibi doktor olsa bu olaylara katlanır mıydı tartışılır. Anlatım tarzı ilköğretim eğitim seviyesinde biriymiş izlenimi uyandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…