- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Elif Biran
Dimi ya ,Tam da bu nasıl bir cümle bir tek bana mı tuhaf geldi bu anlatım tarzı diye düşünürken yorumunu gördüm. Sanki olağan bir durummuş gibi anlatılmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi ya ,Tam da bu nasıl bir cümle bir tek bana mı tuhaf geldi bu anlatım tarzı diye düşünürken yorumunu gördüm. Sanki olağan bir durummuş gibi anlatılmış.
Dimi ya ,
Dayak atmasi hakli sebep deyil tabii ki ben cikib gidiyordum annesi o kadar laf etti beni de dinlemiyor firsat vermiyor ben de konusayim.derdimi anlatamiyorum.oyle kolay olmuyor iste her seyKim mi??
Tabi ki kocan haklı hayatım. Sana kalk dediğinde kalkmaz, yat dediğinde yatmaz ikiletirsen döver tabi ki.
Sendeki de laf..
Oyle hemen gideceyini bilmedim ki,dun yarin aksam gidicem demisti.ben on dak falan oyalanib kalkiyordum zatenPess yaa simariklik resmen adam yola gitcekmis kocani ugurlayip geri yatsaydin yaa.bunu konu edip acman bile cok sacma.
Dogru bu dayak olayi ilk deyil.ama iste her zaman cok dusunceli birisi boyle kavga aninda oluyor.oyle kolay olmuyor hemen silib atmakGerçi konunun başında hangimiz haklı gibi bir soru sorması da bu durumu olağan karşıladığının bir kanıtı bana göre. Hala haklı haksız olayında ortada bir şiddet var oysa ki.
Dogru bu dayak olayi ilk deyil.ama iste her zaman cok dusunceli birisi boyle kavga aninda oluyor.oyle kolay olmuyor hemen silib atmak
Ne yapa bilirim bilmiyorum.kendimi de sucluyorum aslinda uc gundur gec kalkiyorum,tenbelim biraz.ben aslinda ev kadini olmayi beceremiyorum sanirim.bu yasima kadar hep okudum,hic ev isleri yapmadim.simdi de cabuk yoruluyorum.Sen eşinin düşünceli birisi olduğunu düşünüyorsun sadece düşünceli biri karşısındaki insana el kaldırmaz, canını yakmak istemez. Silip atmak kolay olmuyor demişsiniz peki ne yapmayı düşünüyorsunuz her kavga anında şiddet görüp sineye mi çekeceksiniz bu durumu?
Ne yapa bilirim bilmiyorum.kendimi de sucluyorum aslinda uc gundur gec kalkiyorum,tenbelim biraz.ben aslinda ev kadini olmayi beceremiyorum sanirim.bu yasima kadar hep okudum,hic ev isleri yapmadim.simdi de cabuk yoruluyorum.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama kendimden örnek vereyim sana, bir ay sonra evliliğimin 15. yılına gireceğim. Zaman zaman iş yapmak istemez canım yapmam, yemek yapmak istemediğim zamanlar eşimi ararım canım yemek yapmak istemiyor derim o akşam ya dışarıda yeriz ya da eve sipariş veririz. Tartışmalarımızda olur ama hiçbir şekilde işin boyutu şiddete dayanmaz. Zaten dayanmış olsa bunu asla kabul etmem ve bu evlilik bunca yıl sürmezdi. Kendini suçlamamakla başla işe, herkes her şeyi dört dörtlük yapmak ya da bilmek zorunda değil. Tüm bunlar eşinin sana şiddet uygulamasına neden de değil. Kendine değer ver ve bu eşim dediğin insanı hayatından çıkarmakla işe başla çünkü değişmez değişteremezsin bu tip adamları.[/QUOTEHaklisiniz.hem biz daha yeni evliyiz,alismama izin bile vermiyor.hep elestiri hep elestiri.annesi is yaparken ben yapmayinca sinirleniyor.ben bes dakka dinlenemiyorum.bu boyle devam etmez siddeti ben de aff edemiyorum.onerileriniz icin cok tsk ederim.
Mrba.kimin hakli kimin haksiz oldugunu sizlere sormak istedim.sbh erkenden esim bana kalk ben gidiyorum(baska sehire gitmeliydi is icin) dedi.ben de tmm kalkiyorum dedim ama iste uykum kacincaya kadar yatakda kaldim.sonra gelib bana sen beni dinlemiyormusun kalk dedim sana dedi.ben de bu tavrini hic sevmedim neden boyle yapiyorsun dedim,bana sen lafdan anlamiyorsun dedi.cvb vermedim yine sen ne laftan anlamazsin dedi,ben de sensin o dedim.bana elini uzatdi dayak atmaya atmadi.sonra yine boyle bir kac laf dedi ben gidiyorum gelince konusucaz senle dedi.ben de cehenneme git dedim bana dayak atdi.cikib gitmek istedim annesi koymadi bnm hatrima aff et diyor.ne yapmaliyim
Ailem yanimda.evet bir kizim varAyrılıp iş bulacaksın, ailen sana destek oluyorsa onların yanında kalırsın. Olmuyorsa da sığınma evine git gerekirse, çocuğun var mı?
Adam yolcu etmedi diye dövmemis anladigim kadari ile bayanın sözünden dolayi vurmuş . Tabi ne için yapmış olursa olsun şiddet çözüm değil ..Bugün yolcu etmedin diye döven yarın yemek hazırlamadın diye döver. Devamı gelecek gibi duruyor affedersen.
Evet tembelim sanirim.aslinda baba evinde hic is yapmazken burda yemek yapiyorum cocuguma bakiyorum bulasik falan yikiyorum.araliklarda mola veriyorum iste boyleşiddete başvurması dogru degil tabiki ama sizde çok tembel bir hanım a benzıyorsunuz anlatımınıza göre.
Kirildi hem de cook sanirim ben cok zayif bir kadinim.sorunlarla bas edemiyorumSeni dövmesine mazeret arama..ki zaten bunun mazereti olamaz!gücsuz bir kadına el kaldırabilecek bir kocaya adam demem ben.aklınca seni dövünce erkek oldu öylemi?kaynana hatrinı geç dünya toplansa başıma vız gelir.yerinde olsam bir dakika durmam çeker giderim.gururun kırılmadımı senin??