Siddet

Mrba.kimin hakli kimin haksiz oldugunu sizlere sormak istedim.sbh erkenden esim bana kalk ben gidiyorum(baska sehire gitmeliydi is icin) dedi.ben de tmm kalkiyorum dedim ama iste uykum kacincaya kadar yatakda kaldim.sonra gelib bana sen beni dinlemiyormusun kalk dedim sana dedi.ben de bu tavrini hic sevmedim neden boyle yapiyorsun dedim,bana sen lafdan anlamiyorsun dedi.cvb vermedim yine sen ne laftan anlamazsin dedi,ben de sensin o dedim.bana elini uzatdi dayak atmaya atmadi.sonra yine boyle bir kac laf dedi ben gidiyorum gelince konusucaz senle dedi.ben de cehenneme git dedim bana dayak atdi.cikib gitmek istedim annesi koymadi bnm hatrima aff et diyor.ne yapmaliyim
Böyle basit bir sebepten ötürü size el kaldıran yarın öbür gün başka sebepler doğar onlar için de el kaldırır.

Kim mi haklı ? Şiddet gördün farkındasın dimi. Hanzo koca kişisine güle güle vakti. Yoksa güzel günler bekliyor seni o evde..
Eşim benden önce çıkıyorsa hazırlanır odaya gelir öper. Kalkmaya yeltenirim geçirmek için yat sen kalkma der,öpüşürüz gider. Koca dediğin adamın hanzoluk derecesine sen karar ver artık.

Dayak yemişsin annesin hatrıymış
Şimdi bize soruyorsun ne yapmalıyım diye
Kafanı gözünü patlatmasını bekle

Kim mi haklı ? Şiddet gördün farkındasın dimi. Hanzo koca kişisine güle güle vakti. Yoksa güzel günler bekliyor seni o evde..
Eşim benden önce çıkıyorsa hazırlanır odaya gelir öper. Kalkmaya yeltenirim geçirmek için yat sen kalkma der,öpüşürüz gider. Koca dediğin adamın hanzoluk derecesine sen karar ver artık.
Her kesin oyle esi olmuyor iste.cok sanslisiniz Allah mutlu etsin daima

şaka mı bu? kum torbası mısınız siz, sinirlenince iki vurup rahatlayacak?
gidin hemen bir darp raporu alın, affetseniz bile (ki bence affedilecek bir şey değil) o rapor sizde bulunsun, ilerde lazım olacak şüpheniz olmasın.

Hanımlar üsluplara dikkat edelim, konu sahibesi Azeri Türkçe yazım hataları olabilir bu sebeple, üstelik bebekli bir kadın, uykusuz ve yorgun olabilir, eşinin istediği anda kalkamamış olması, azarlanmaları sonrası sinirle ağzından çıkan laf tokat yemesine haklı gerekçe değil.

Ya bravo valla yorumunuzu okumak beni rahatlattı. Yorumların çoğu güya şiddeti tasvip etmesede bayanın bazı davranışlarindan dolayi ''hatali''buldukları için adamın şiddet uygulayabilecegi yönünde açık kapı birakmakta yada direk şiddeti desteklemekte... En azından azda olsa sağlıklı düşünen, kendi hak ve ozgurluklerini bilen,kendini erkeğin hizmetcisi olarak görmeyen hemcinslerim varmis.....
Bizim buralarda kadin erkegin hizmetcisi muammelesi goruyor,ve bunlari yapmayan kadini her kes disliyor

Yorumlara bak :KK70:
Hiç yadırgamıyorum, herkes kafasındaki hayatı yaşıyor sonuçta.. Ezilen eziliyor, bağımsız, aklı başında, kendini ezdirmeyen kadın da keyfini sürüyor yaşamın.. İsteyen istediği kadar dayak yiyebilir benim açımdan sorun yok diyorum öncelikle :KK70:

Konu sahibi sana gelince, ben senin yerinde olsam o bana kalkan eli çıktığı yere sokardım, sonra boşanırdım.

kocanın hizmetçisi olacağına bırak dışlasınlar.
Dogru soyluyorsunuz.kocam bnm her seyime karisir.internetden alis veris yapmama bile izin vermez.ne giyeceyimi o soyler hep.hic bir ozelim yok,telefonumu her zaman kurcalar,ama onunki sifrededir.memnunsuzdur surekli.ben de bu kadar yete biliyorum demek ki.

Dogru soyluyorsunuz.kocam bnm her seyime karisir.internetden alis veris yapmama bile izin vermez.ne giyeceyimi o soyler hep.hic bir ozelim yok,telefonumu her zaman kurcalar,ama onunki sifrededir.memnunsuzdur surekli.ben de bu kadar yete biliyorum demek ki.

neden evlendiniz ki?

Yorumlara bak :KK70:
Hiç yadırgamıyorum, herkes kafasındaki hayatı yaşıyor sonuçta.. Ezilen eziliyor, bağımsız, aklı başında, kendini ezdirmeyen kadın da keyfini sürüyor yaşamın.. İsteyen istediği kadar dayak yiyebilir benim açımdan sorun yok diyorum öncelikle :KK70:

Konu sahibi sana gelince, ben senin yerinde olsam o bana kalkan eli çıktığı yere sokardım, sonra boşanırdım.
Ben de oyle dusunuyorum ama iste bosanmak kolay deyil hele cocuk da varken.insan dusunuyor ya duzelte bilirsem cunki cogu zaman iyi bir insan

Sizin şiddet kadar önemli başka sorunlarınızda var evliliğinizde, eşiniz hayat arkadaşı değil itaatkar bir kadın istiyor demek ki.
Şöyle yapın böyle edin diyemeyeceğim, evlilikte hayatta sizin ama mesleğiniz varmış, illa ki mesleğinizi yapma imkanınız vardır, bence siz çalışmaya başlayın ve evliliğinizi yeniden bir gözden geçirin, üstelik siz onca sene doktor olabilmek için boşa dirsek çürütmediniz değil mi? Mesleğiniz varken evde oturmayın lütfen.

Ben de oyle dusunuyorum ama iste bosanmak kolay deyil hele cocuk da varken.insan dusunuyor ya duzelte bilirsem cunki cogu zaman iyi bir insan
Yok be çok kolay.
Ben boşandım, şuan ayaklarımı masanın üzerine atmış buraya yorum yazıyorum, akşam nerede ne yesem diye düşünüyorum. Belki Çeşme'ye giderim diye plan yapıyorum.
Sen hele paranı kazan, doktor maaşıyla kızına özel dadı bile tutarsın. Hem yabancı dili olur.
Maddi gücün sağlamsa eğer, kendine de güveniyorsan her şey çok ama çok kolay.

akıl ve mantık sahibi herkes bu adamdan boşanır. on çocuğu da olsa çalışma imkanı olmasa da ya allah bismillah der boşanır. sana yazık. boşan kesinlikle. düzelme imkanı yok.

Back
X