- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Elif Biran
Azeriymişsin sonradan farkettim. Bir an önce kendini kurtarırsın umarım bu durumdan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlıyorsunuz . Zaten üstte soyledim siddete basvurmasi dogru degil diye . Kusura bakmayin ama herkes her sabah yatağında yatıp bi güle güle demeyen eşini uğurlamayan bir kadina katlanamaz .o yuzden sormak istedim . Buradaki herkes boşan ayrıl demek zorunda değil burası fikir alma platformu. fikrimi sorularimin cevabini aldiktan sonra belli edecektim zaten . Ki üstüne basa basa söyluyorum şiddeti doğru bulmuyorum . Sadece bu olayin buraya gelmesindeki sebebi merak ettim ve konu sahibine sordum bu olabilir mi düşüncesiyle . Bakış açınızı yanlış buldum .güle güle duymak istedi, duyamadı kalktı dövdü öyle mi? kadın da düzgünce vedalaşmak istemişti belki, o da kalkıp kocasını mı dövseydi?
Bem okumadim daha once dayak yedigini... ozaman 3.yu beklemicekti zaten!Hanimefendi kadina vurabilen insanin huyuna gidilmez, direkt bosanilir.
Yani vurabilecek olmasi yeterli bu noktada. Kadin huyuna gitse de 3 kere dayak yemis zaten kole hayati yasiyormus.
Tutup da tecavuze ugrayanin eteginden bahsetmekten farki yok yazdiginiz seyin.
Adam kadini dovuyormus. Bitti.
Bende yaşadım yaşadıklarımızın birebir aynısı olmasa da yaşadım malesef şimdi iyi aramız ama inşallah değişmez inşallah yapmaz artık senin esinde benim esimde ben de ailemin başını egmemek icin bi daha aynı hatayı yaparsa kpss ye hazirlaniyim işime giriyim o zmn bırakırım diyorum tamamen düzelirse de tabiki evliliğimi devam ettiririm memur olsam ikimize de yarar hem iki şekilde de düşünüyorum hayat müşterek mecbur siz de bence de bi terapi alın uzaktan davulun sesi hos gelir insan böyle şeylerde ilk ailesini düşünüyor ama kendimizi de düşünmemiz lazım artık sizin elinizde mesleğiniz de var kimseye muhtaç değilsiniz ayaklarınız üstüne basmanın zamanı gelmiş geçiyor bile ...Doktorlugu birakmiycam,bu konuda anlastik.TUSa hazirlaniyorum.ben hep kendimi guclu bilirdim,evlenmeden once sizin gibi bana dayak atan insani hemen silerim derdim.ama bilmiyorum cok hassas oldum,psikolojim bozulmus sanirim,terapi almam gerek,bu denli kendimi kucuk dusure bildiyime gore
Nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlıyorsunuz . Zaten üstte soyledim siddete basvurmasi dogru degil diye . Kusura bakmayin ama herkes her sabah yatağında yatıp bi güle güle demeyen eşini uğurlamayan bir kadina katlanamaz .o yuzden sormak istedim . Buradaki herkes boşan ayrıl demek zorunda değil burası fikir alma platformu. fikrimi sorularimin cevabini aldiktan sonra belli edecektim zaten . Ki üstüne basa basa söyluyorum şiddeti doğru bulmuyorum . Sadece bu olayin buraya gelmesindeki sebebi merak ettim ve konu sahibine sordum bu olabilir mi düşüncesiyle . Bakış açınızı yanlış buldum .
Nasıl erkeklerle evli kalıyorsunuz da tüm bu iğrenç şeyler size normal geliyor anlamıyorum.Belirli sorumluluklar var dayak atması yanlış ama bu sorumluluklar için kavga edebilir erkekler..
Genelde sbhlari kalkmakda zorlanirim haklisiniz.ama ben zaten onu yolcu edicektim hemen gitmiyordu ki,on dak gec kalktim diye oldu kavgamiz.kim hakli kim haksiz sormam kendimi ona karsi hep suclu hiss ediyorum,oncesinde cok iyi biri oldugu icin simdi boyle olunca acaba bnm hatalarim yuzundenmi boyle oldu diye.dayak konusu affedilir değil tabiki ama onceki konunuzu okudum siz genel olarak uyumsuz bir çiftsizniz baştan beri dayak yiyomuşsunuz hala kim haklı kim haksız derdindesiniz ee doktormuşsunuz da niye ezdiriyosunuz kendinizi şu durumda sizin de hatanız var eşinizin acelesi var kalkıcam diyosunuz ama uyumaya devam ediyorsunuz sinir bozucu bi durum tabiki dövmesini gerektirmez ama sabah erken uyanın kahvaltı yapın güler yüzle hoş sözlerle vedalaşın küçük ama iki kişiyide mutlu eden püf noktalar bunlar karşılıklı sevseniz birbirinizi zaten böle şeyler olmazdı oda ayrı bi konu