Siddet

Hanimefendi elestirinin de bir dozu vardir dimi,ben olsam biri yalnis yazmis diye bu zamana kadar nasil okumussun demem mesela,kimseyi kirmak istemem.siddeti kabul etmiyorum,zaten etmediyim icin bu haldeyim.nolur biraz insanlari elestirmeden anlamaya calisin,elestirmek cok kolay bir sey anlamak zor

Sanirim anlasmakta gercekten gucluk cekiyoruz. Ben size bu zamana kadar nasil okudunuz gibi bir sey demedim, demem de. Siz bir yazinizda demissiniz ki "bu zaman kadar hep okudum" ben de dedim ki bu zamana kadar hep okumussunuz keske dikkat etseniz. Bunu da Türkiye'de yasamis bir Türk oldugunuzu dusunerek yazdim. Sonra Azeri oldugunuzu gordum ve edit yaparak duzelttim, Azeriymissiniz yazdim.

Neyse size iyi aksamlar, yeterince uzadi konu.

herkes katlanamaz cümlesinden ne anlıyorsunuz? Seninki katlanır onun ki katlanamaz belki ne var bunda ? Kahvaltı hazirlamak mi olay ? Yani bazılarınız gerçekten okuyup kimle polemiğe girsem diye avcı gibi maşallah . Anlaşıldı mı cümlesinden sonra fikrinize saygı duymadım üslup hatalı. Eğer taviz verirseniz magandayla evlenir dayak yersiniz demişsiniz . Ben de zaten sorularımı acaba adam maganda diyemi böyle oldu yoksa kadın mı eşini önemsemiyor adamında canina tak mi etti diye sordum . Şiddet yanlısı biri olmadığımı zaten yazmıştım. Kadının görevi erkeğe kahvaltı hazirlamakttir diye birsey de demedim .. Kadın görevini yerine getirmezse erkek şiddet uygulayabilir de demedim . kendi kendine olay çikarmışsın. O zaman konu sahibine kimse soru sormasın yorum yapmasın .Forumdada içinde dayak tekme tokat vs. geçen konulara sadece şiddet gördüysen boşan yazilsin . Noldu o zaman forumun amacı ? Çok mantıklıymış gibi büyüklenerek cevap veriyorsunuzya bir de .Hayran kalıyorum...

Benimki katlanir onunki katlanamaz evet.
Ancak katlanamiyorsa yine dovemez, ayrilmak/bosanmak gibi bir secenek var degil mi?

Hala adamin canina tak mi etti diye sordum diyorsunuz.
Zaten magandaysa dover, dovmusse magandadir.
Maganda mi degil mi anlamaya calistim denilmez ona.

Gercekten hayret edilesi..
Tak dedirtse de katlanmak istemese de dovemez.

Ya siz hosunuza gitmeyen, caniniza tak diyen durumlarda birini mi dovuyorsunuz?

Uf, neyse.
Size mutluluklar.

Konu bana fake geldi açıkçası. Hiç bir doktor bu kadar kelime hatası yapmaz.
Sanirim anlasmakta gercekten gucluk cekiyoruz. Ben size bu zamana kadar nasil okudunuz gibi bir sey demedim, demem de. Siz bir yazinizda demissiniz ki "bu zaman kadar hep okudum" ben de dedim ki bu zamana kadar hep okumussunuz keske dikkat etseniz. Bunu da Türkiye'de yasamis bir Türk oldugunuzu dusunerek yazdim. Sonra Azeri oldugunuzu gordum ve edit yaparak duzelttim, Azeriymissiniz yazdim.

Neyse size iyi aksamlar, yeterince uzadi konu.
tamam size de iyi aksamlar

Benimki katlanir onunki katlanamaz evet.
Ancak katlanamiyorsa yine dovemez, ayrilmak/bosanmak gibi bir secenek var degil mi?

Hala adamin canina tak mi etti diye sordum diyorsunuz.
Zaten magandaysa dover, dovmusse magandadir.
Maganda mi degil mi anlamaya calistim denilmez ona.

Gercekten hayret edilesi..
Tak dedirtse de katlanmak istemese de dovemez.

Ya siz hosunuza gitmeyen, caniniza tak diyen durumlarda birini mi dovuyorsunuz?

Uf, neyse.
Size mutluluklar.
Anlamamakta direniyorsun sana mutluluklar :halay:

Anne bu sever de döver de,baba bu sever de döver de!eee koca kel kalmasın sever de döver de!ÇIKIN BU KAFA DAN!YAŞADIGINIZ NORMAL BIRSEY DEGILLLL!

Back
X