- 9 Kasım 2016
- 139
- 259
- 18
- Konu Sahibi Ogungelecek
Evet ne yazdığımın farkındayım tabi ki.Siz ne yazdıgınızın farkında mısınız? Bu kadın ölümden dönmüş nerdeyse.
Adam karısını sevse, onunla güzel bir hayat kurmak istese zaten o maddeden kurtulmaya calısırdı, amatem'e de giderdi.
Demek ki sevmiyor. Hayatında her şeyden çok sevdigi tek şey madde kullanımı.
Kendiniz diyorsunuz "bunun dozu bile olmamalı". Tamam işte konu orada tartışmaya kapanmıştır. Uyuşturucuya olur verdiginiz an kendinizi diri diri topraga gömmekten farkı kalmaz. Bu konuda her zaman net olun.
Adam kazandıgı parayı uyuşturucuya verirken, karısını bıçaklarken acıması mı vardı?
Gece o yazıyı okuduğumda o kızın yerine kendimi koymaya çalıştım, empati kurmaya çalıştım ve üzüldüm. Onun baktığı şekilde bakmaya çalıştım. Eminim o da biliyor zor bir durumda olduğunu, durumun ciddiyetini.
Ama şuna inanıyorum ki, birine ''aa durumun çok kötü, yanlış yapıyorsun hemen boşan ondan'' tarzında konuşulduğunda, tamam hemen boşanayım o zaman demeyecek. Bunu yapmaya kendini hazır hissetse zaten şimdiye kadar yapmış olurdu,burada paylaşmazdı düşüncelerini. Başkasının sorunu hakkında biraz fazla kolayca yorum yapabildiğimizi düşünüyorum kestirip atması konusunda, belki buna ben de dahilimdir. Herneyse...