şiddetin sonu yokmu bu nasıl bir öfke!!!

evet tabıde netıcede orda temizlik personeli arkadaşımızda dayak yemiş

İşte bu durumun ne doktorun 6-10-15 sene okumasıyla, ne de gelen hastanın mühendis, öğretmen ve ya çöpçü olmasıyla alakalı. İnsanlar haklı oldukları sanısına kapıldıklarında insanlıklarını bir kenara bırakıyorlar sonra da böyle vahşet görüntüleri ortaya çıkıyor. Bazen de "cahil" diye küçümsenen insan insanlığının gereğini yapıyor, saygısını bozmuyor. O yüzden bu tür sınıflandırmalara hiç gerek yok, kişi mesleğiyle, eğitimiyle değil insanlığla o hastaneye gelsin, insanlığıyla o hastanede bulunsun.

Ben bu tarz haberlerin medyada yansımasının doğruluğu konusunda kararsızım .

İlk doktor şiddeti haber olduğundan bu yana birden sürekli bu tür haberler duyar olduk .

Hani tetikliyor mu örnekler birbirini yoksa hep mi vardı aynı oranda biz duymuyorduk bilmiyorum .

Ama bu kin neden diye soramıyorum bile , tahammülsüzlük ?

doğruluk derken? hangi adam böyle bir oyunun içine girebilir sizce o hemşirenin dayak yediği yerlerde sürüklendiği kamera kayıtlarını bütün ülke izledi ,evet son günlerde saglıkcıya kalkan eller cogaldı gundeme geldı ama emın olun ekrana cıkmayan nıce olaylar var gözümüzün önünde oluyor ekrana yansıyan sadece %10 u diyebilirim

insanlar bizi birer köle olarak gördükten sonra senın maasını ben verıyorum dedıkten sonra şiddette olur cınayette

inanın bir ınsanı darp edecek kadar gözü dönen kişi yasak kural tanımaz
zaten hukuki işlemlerde dayagı yedıkten sonra
heelki doğuda bızım buralarda
yasak kural pek dinlenm:iyor maalesef
farklı önüne geçilemeeyn bır düzen var düşünün hasat ölü bir şekilde
hastneye getiriliyor elimizden gelenı yinede yapıyoruz bir umut tabı halimizide görüyorlar karınca gıbı
ordan oraya koşuyoruz
hastnın ölümünü ilan edınce kırılmadık eşya bırakmadılar...:
50

türkiyenin her yerinde kadın cinayetleri varsa
öğretmenler,sağlık çalışanları..heryerde dayak yiyorsa ben doğu batısının ayrımını görmüyorum..

Back
X