şiddetli ağrı :(((

kardelleen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
266
1
46
Diğer
arkadaşlar 4.5 aylık hamileyim
ara ara adet sancısı gibi sancı vuruyor çok şiddetli değil fakat rahatsız edici
bu konu hakkında bilginiz varmı
yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar 4.5 aylık hamileyim
ara ara adet sancısı gibi sancı vuruyor çok şiddetli değil fakat rahatsız edici
bu konu hakkında bilginiz varmı
yardımcı olursanız sevinirim

slm benimde 4 aylık olacakk
bende de oluyor adet sancısı gibi 2 gündür daha yoğun yarın gidecem inşalahh dra

benımde oluyordu 4.ayda ve suanda ara ara oluyor... o zaman doktora sordugumda adet sancısı seklınde agrı seklınde kramplar kasılmalar agrılar olur,normaldır korkma demıstı

bencede dr a git mutlaka. gebelikte ağrıların ihmal edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. ben 20+3 üm yaklaşık 20 gün önce bi gece bende de adet ağrısı benzeri ağrı oldu. ihmal ettim sabaha rahatlamıştım. ama bikaç gün sonra kahverengi lekelenme yaşadım. 2 haftadır kalkmadan yatıyorum erken doğum riskiyle. seni korkutmak istemem ama ihmale gelmeyeceğini belirtmek istedim umarım sende herşey yolundadır.

bu gece saat 3 sularinda karnima kramf girdi eyvahedigeldismile öyle korktumki anlatamam. resmen karnim agriyordu.. esimi uyandirdim apar topar hastahaneye gittik.. alltan bakildi,ultrasondan bakildi cok sükürki hersey yolundaydi :Saruboceq:
suan hala arada agrim var..doktor hareketsizlikten olabilir bol bol yürü yüzmeye git dedi..birde kabizlik problemim oldugunu söyleyince ondan da kaynaklanabilir diye ekledi...
bu arada 19+2 haftalik hamileyim :CüvCüv: Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…