- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Çok yazık.Yaşını bilmiyorum ama toy olduğun ortada.Verilen örnekleri,yanlış görülen şeyleri saldırganlık !!!! SEVGİSİZLİK!! (bayağı da ön yargıyla eminsin bu konuda) HAYVANCIL (haddini off öyle böyle değil bayağı aşmış,boyundan büyük laf etmişsin)olarak görmen çok şaşırtmadı.Şu cevabı okudugumdan beri nasıl bir psikolojide olduğunuzu merak ediyorum.
Burdan bakınca kendini geliştirememiş, dar fikirlerde boğulan, sapla samanı ayıramayan tam da sizsiniz.
Burada tamamen fikir almak üzere bir soru sorulmuş sizden de fikir beklenmiş. Bu saldırgan tavrınızın altında ne yatıyor yakın çevrenizdekiler daha iyi bilir daha net görür tabi ama fazla sevgisiz kalmışsınız siz. Üzüldüm açıkcası...
İnsanın biraz haddini bilmesi, fikir verirken ya da eleştirirken daha insancıl olması gerek. Böyle yukardan tavırlarla kimseye yardımcı olamazsınız. Ha eğer siz yardımcı olmak, fikir vermek için değil de kendinizi böyle meydana atıp saldırmak istiyorsanız orası başka ama bu sevgisizliğinizi her yerde göstermeyin, üzülürler.
Sen bana değil,kendine üzül.Benim üzülünecek,sevgisiz bir hayatım yok.Allah aşükür seviyor ve seviliyorum.Eşim iyi bir insan.Allah a şükür huzurum yerinde.Allah herkese nasip etsin,mutsuz huzursuz dertli olanlara da deva versin.Yardımcıları olsun.
Eşim Birine çok yakışmış lafını rahatlıkla kullanır ve bunun başka türlü bir anlam çıkarılmayacak derecede olduğunu bilecek kadar erdemliyiz.Yani senin bugün,çok büyük meziyetmiş gibi memnun olduğun harekete,yarın gülüp geçeceksin.Meziyet olmadığını anlayacaksın.Hatta bir gün,senin işine gelmeyen yorumların saldırganlık olmadığını anlayacaksın (inşallah)
Bir ilişkide beni parmağında oynat...gibi benzeri fikre sahip olan,nezaket davranışını farklı boyutlara taşıyan erkek,gelecekte evlilikte aşırı kıskanç,herşeyi yanlış yorumlayan,herşeyi farklı görüp alınganca tavırlar sergileyen,her küçük olayı gözünde büyütüp tartışma yaratan erkek profilinin öncü hareketleridir.
Ben fikirlerimi söyledim.Kendini geliştirememişsin lafına gelince,kendini geliştirdiğin zaman anlarsın ben gelişim göstermişmiyim göstermemişmiyim.