Canm diğer topiklerden hatrliyorum seni hayrli olsun Rabbim sag salim kucağına almayi nasip etsin nasıl oldu anlatsana :)) ilk gebelikti değilmiCanım benim de adet donemimde bacak ağrım olur. Şimdi de 4 5 haftalik hamileyim adet günüme yaklaşırken yine olmuştu adet günümde de olmustu. Olabilir bence. Her insan farklı şeyler yaşıyor bu tür şeyleri ölçüt alma bence.sen onu hissedersiniz zaten :)
Bn bikac ay once kimyasal gebelik yasadım. adet günüme yakın bacak agrisi yasamıştım ama regl olmamistiM ama suan adetime 8gun falan var o yüzden bilemedimCanım gebelikte ben bacak ağrısıni kasiktan bacağà vuran ağrı olur diye biliorum
Sat kaçtı sizin ovulasyon gunune dikkat ederek mi oldu bebisinCanım benim de adet donemimde bacak ağrım olur. Şimdi de 4 5 haftalik hamileyim adet günüme yaklaşırken yine olmuştu adet günümde de olmustu. Olabilir bence. Her insan farklı şeyler yaşıyor bu tür şeyleri ölçüt alma bence.sen onu hissedersiniz zaten :)
Canm diğer topiklerden hatrliyorum seni hayrli olsun Rabbim sag salim kucağına almayi nasip etsin nasıl oldu anlatsana :)) ilk gebelikti değilmi[/QUCOK sağolasın canim ikinci olacak inşallah. 26 aylık bi oğlum var. Ama tarifsiz bir duygu evlat sevgisi.sevdigin bi yemek gibi.yedikce yiyesin geliyor. Doyanmiosun daha da diosun.Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
13 ağustos canım. Yumurtlama dönemimi kendimdeki degisikliklerden takip ederek oldu başka hiçbir şey yapmadimSat kaçtı sizin ovulasyon gunune dikkat ederek mi oldu bebisin
Yumurtlama haftamdan snra bnmde kasiklarimdan bacaklarima dogru dizlerim falan cok fena sizliyordu agriyordu.o ay hamile kaldim ama tabi herkes de belirtiele farkli olurmrb arkadaşlar
Bnm bir gun once inanılmaz bacak Ağrım oluştu ama oyle böyle degil koparıp kesseler niye demicem nerdeyse bu agri bana tanıdık aslında.nerden tanıdık derseniz adet olacağım günden bir gun once ya da gününde olurdu bu Ağrı.
Sat28 temmuzdu ve de Yumurtlama günüm 8agustostu yanı 8inde gördüm ovulasyon testinde çift çizgiyi. Gebe kaldıysam belirti icin cok erken degil mi??
Çvplar icin tesekkurler
Benim kasıklarımda yok bacağım da o gun cok şiddetliydi simdi normal.ama Can'ım cok limon istedi iki kere limonu dörde bölüp tuzlayıp yedim ama simdi istemiyorBenimde çok fena bacak bel ve kasık Ağrı'm var
dyg_aktan ins ben de hamileyimdir bu sabah dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif cikti ama sanirim erken yaptımYumurtlama haftamdan snra bnmde kasiklarimdan bacaklarima dogru dizlerim falan cok fena sizliyordu agriyordu.o ay hamile kaldim ama tabi herkes de belirtiele farkli olur
Kac gun var adetine cnm en erken 6 gub oncesinden yapiliyo sanirimdyg_aktan ins ben de hamileyimdir bu sabah dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif cikti ama sanirim erken yaptım
Adetime 7-8gun var cnmKac gun var adetine cnm en erken 6 gub oncesinden yapiliyo sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?