Şiddetli bacak Ağrısi

rimel4141

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
174
67
18
mrb arkadaşlar
Bnm bir gun once inanılmaz bacak Ağrım oluştu ama oyle böyle degil koparıp kesseler niye demicem nerdeyse bu agri bana tanıdık aslında.nerden tanıdık derseniz adet olacağım günden bir gun once ya da gününde olurdu bu Ağrı.
Sat28 temmuzdu ve de Yumurtlama günüm 8agustostu yanı 8inde gördüm ovulasyon testinde çift çizgiyi. Gebe kaldıysam belirti icin cok erken degil mi??
Çvplar icin tesekkurler

Canım benim de adet donemimde bacak ağrım olur. Şimdi de 4 5 haftalik hamileyim adet günüme yaklaşırken yine olmuştu adet günümde de olmustu. Olabilir bence. Her insan farklı şeyler yaşıyor bu tür şeyleri ölçüt alma bence.sen onu hissedersiniz zaten :)

Canm diğer topiklerden hatrliyorum seni hayrli olsun Rabbim sag salim kucağına almayi nasip etsin nasıl oldu anlatsana :)) ilk gebelikti değilmi

Sat kaçtı sizin ovulasyon gunune dikkat ederek mi oldu bebisin

Yumurtlama haftamdan snra bnmde kasiklarimdan bacaklarima dogru dizlerim falan cok fena sizliyordu agriyordu.o ay hamile kaldim ama tabi herkes de belirtiele farkli olur

Yumurtlama haftamdan snra bnmde kasiklarimdan bacaklarima dogru dizlerim falan cok fena sizliyordu agriyordu.o ay hamile kaldim ama tabi herkes de belirtiele farkli olur
dyg_aktan ins ben de hamileyimdir bu sabah dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif cikti ama sanirim erken yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…