şiddetli derecede aşerme sonucu bebek kilosuu?

sessizgemiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
383
13
48
Ankara
kızlar ilk 4ay ne yediysem ne içtiysem kustumm. 66 ile hamile kaldım 61e düştüm şimdi 6 aylık hamileyim anca kendi kiloma dönebildim... karnım cok küçük duruyor ama bakıyorum benimle hamile olup kusmayanlaraa bebek fırlayacakmıs gibi cıkmıs.. kilolarıda yüksek.. benim bebegim zayıfmı dogacak acaba cok korkuyorum:(

Dr ne diyor bebeğin kilosu nasıl.İlk aylarda genelde bulantılar oluyor düzenli beslenemiyor zaten bebeğin bundan sonra hızlı bir şekilde kilo alacak bundan sonrasında düzenli beslenmeye çalış.
Hergün bir yumurta yemeye çalış en az 2 bardak süt iç bir kase yoğurt ye muz kivi ceviz ve pekmezde bebeişi besliyor diye biliyorum.

cnm dr. kilosunu söylemiyormu.sen görünütüye takılma demekki iç karnın geniş bebiş kendini göstermiyor.kiloyada çok takma sağlıklı olsun yeter bence az kilo aldığın için avantajlısında .bebeğin kendisine gerekeni senden alıyordur merak et me.

22 haftalıkken ben bebek 490 gr dı. birde şimdi 25 haftalıgım pzrtesi gidecegim dr.a.vicdanen rahatsızım sanki yemedigim için beslenemedimi diye ama su içsem cıkıyordu yani serumluktum hergün:(

Gobek goruntusune aldanna derim

Ben dogumuma kadar kustum bulantidan bittim

Soguk su ve simit meyveydi temel gidam nerdeyse

Cok sukur kilo lmadan saglicakla dogurdum

Onemli olan bebisin boyu ve kilosu

Back
X