Şiddetli kafa karışıklığı lütfen yardım edin

ezgielem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
5
1
1
31
Merhabalar siteyi yıllardır takip ediyordum ancak yeni üye olabildim. Konuyu bir derdim var kısmına açmak istedim fakat bilmediğimden dolayı en uygun burası diye buraya açıyorum. Sizleri daha fazla sıkmadan anlatmaya başlamak istiyorum. 23 yaşında çalışan biriyim henüz iş hayatında yeniyim fakat iş arkadaşlarım saolsunlar bunu hiç hissettirmediler. Esas mesele de buradan başlıyor zaten. Arkadaş grubumdan birtanesi var ki benimle çok ilgili alakalı biridir kendisi hatta öyle ki çevreden de çok iyi anlaşıyorsunuz kafa dengisiniz diye yorumlar geliyor. Gerçekten de öyle. Çok ilgili ince birisi kendisi. Ama bahsi geçen kişi 38 yaşında. Hiç evlenmemiş bekar. Kendisi geçtiğimiz hafta bana açıldı ve ben hala ne diyeceğimi ne karar vereceğimi bilemiyorum Düşünmekten başıma ağrılar girmiş durumda nasıl bir yol izleyip nasıl bir karar vereyim lütfen yardımcı olun. Kendisinin ilgisi alakası hoşuma gidiyor fakat çevremden çekincelerim var yaş konusunda zaten tek düşündüren yaş olayı. Ayrıca çalıştığım yerde akrabalarım da var en çokta onlardan çekiniyorum. Uzun oldu hakkınızı helal edin fikirlerinize düşüncelerinize ihtiyacım var..

Yaş farkı çok emin misin? Ne kadar güvrnilir biri bir de bazısı başta çok iyi oluyor görüşmeler iyi gitmeyince deli dumrul ...yaş farkı olunca da insan daha bi tedirgin olur o görüşmek istemedin diye çıldıranlar kısmında..bence biraz daha izle derim

Yaş farkı çok emin misin? Ne kadar güvrnilir biri bir de bazısı başta çok iyi oluyor görüşmeler iyi gitmeyince deli dumrul ...yaş farkı olunca da insan daha bi tedirgin olur o görüşmek istemedin diye çıldıranlar kısmında..bence biraz daha izle derim

Teşekkür ederim öncelikle yorumunuz için. Evet beni de düşündüren tek şey yaş ve etrafın tepkisi sizinde dediğiniz gibi birden başta çok iyi olablir sonrasında değişebilir bu yüzden kararsızım biraz daha gözlemlemek en iyisi sanırım.

Bir artısı erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaştığı için bu konuda daha az sorun yaşama ihtimali. Ama diğer taraftan arada resmen bir nesil farkı olacak. Belki sen gezmek yaşamak isteyeceksin ama onun hevesi bitmiş olacak. Bir kere değil bin kere düşünülecek bir konu. Hem 38 yaşına kadar neden hiç evlenmemiş o da sorgulanmalı bence :110:

Bir artısı erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaştığı için bu konuda daha az sorun yaşama ihtimali. Ama diğer taraftan arada resmen bir nesil farkı olacak. Belki sen gezmek yaşamak isteyeceksin ama onun hevesi bitmiş olacak. Bir kere değil bin kere düşünülecek bir konu. Hem 38 yaşına kadar neden hiç evlenmemiş o da sorgulanmalı bence :110:

Kesinlikle öyle çok düşünülmesi gereken bir konu olduğundan dolayı kafam çok karışık ne düşündüğümü bile söyleyemedim kendisine henüz. Kimse ile de paylaşamadığımdan dolayı burdan yardım almak istedim. Nasıl düşünmem nasıl davranman gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok yorumlarınız bana ışık tutuyor çok teşekkür ederim hepinize

15 yaş bana çok gelmez de
Biri 23 diğer 38ken değil
Yaşıtlarından bul senin yaşın baya küçük sen 30 o 45 olsa gene belki olur deriz de

15 yaş bana çok gelmez de
Biri 23 diğer 38ken değil
Yaşıtlarından bul senin yaşın baya küçük sen 30 o 45 olsa gene belki olur deriz de

Birlikte vakit geçirirken sıkılmıyorum genelde farkı hissetmiyorum ama başta böyle olup sonradan değişebilir bu durum. Acaba ilerde nasıl olur sorusunun cevabını veremiyorum daha önceleri bu konuda günlerce haftalarca düşünüp ikilemde kalanları gördüğümde abartıyorlar alt tarafı ya evet ya hayır diyecekler diye söylerdim ama insan başına gelince anlıyormuş öyle olmadığını. Yorumunuz için teşekkürler

Walla benim arkadaşım 23 yasında 39 yasında adamla evlendı suan bir kızı var. Adam tabı oldu 41 kız da 25 :)) evlenırlen teyzeleri de kıza babanla evlenseydın diye bağırınıyorlardı ! Bu arada babmla aralarında sadece 6 yaş var :deli:

Bir de şunları söylemeden geçemeyeceğim, benim arkadasm da gördüklerim kız kucuk oldugu için yönetiyorlar bildiğin yanı görümcesi ne zaman cocuk yapmalarına kadar karısıyordu kızının adına kadar kaldıkları eve kadar. Evlendıler altınlarını kaynana aldı, evlendıler evını gorumcesı düzdü ki kendi tarzına göre, evlendıler kocası koca gb değil arkads gb degılde bir baba sefkatıyleydı hep yani ne bileyim adam için iyi de kız ıcın değil diye düşünüyorum tabi hepsi boyle olacak degıl. Ama bana göre cok cok fazla.

Yaş faktöründen ziyade senin ne düşünüp ne hissettiğin o kadar önemli ki onu düşünüp mutlu olabiliyorsan ne yaşa takıl ne de çevrem ne der kaygısına.

Back
X