Merhabalar siteyi yıllardır takip ediyordum ancak yeni üye olabildim. Konuyu bir derdim var kısmına açmak istedim fakat bilmediğimden dolayı en uygun burası diye buraya açıyorum. Sizleri daha fazla sıkmadan anlatmaya başlamak istiyorum. 23 yaşında çalışan biriyim henüz iş hayatında yeniyim fakat iş arkadaşlarım saolsunlar bunu hiç hissettirmediler. Esas mesele de buradan başlıyor zaten. Arkadaş grubumdan birtanesi var ki benimle çok ilgili alakalı biridir kendisi hatta öyle ki çevreden de çok iyi anlaşıyorsunuz kafa dengisiniz diye yorumlar geliyor. Gerçekten de öyle. Çok ilgili ince birisi kendisi. Ama bahsi geçen kişi 38 yaşında. Hiç evlenmemiş bekar. Kendisi geçtiğimiz hafta bana açıldı ve ben hala ne diyeceğimi ne karar vereceğimi bilemiyorum Düşünmekten başıma ağrılar girmiş durumda nasıl bir yol izleyip nasıl bir karar vereyim lütfen yardımcı olun. Kendisinin ilgisi alakası hoşuma gidiyor fakat çevremden çekincelerim var yaş konusunda zaten tek düşündüren yaş olayı. Ayrıca çalıştığım yerde akrabalarım da var en çokta onlardan çekiniyorum. Uzun oldu hakkınızı helal edin fikirlerinize düşüncelerinize ihtiyacım var..