kızlar size bi sorum olucak, 5. haftaya giricem hamileyim kasık ağrılarım oluyor yanma ve sızıyla birlikte . özellikle sabaha karşı uykudan uyandığım oluyo okadar şiddetli. çok endişeleniyorum bir problem olur mu? yaşayanlarınız yardımcı olun lütfen çok endişeliyim
Merhaba ilk zamanlar olabilir.Kanamanız ya da koyu kahverengi akıntınız yoksa,doktor da kontrolde bir sorun yok diyorsa endişelenmenize gerek yok.Benim de hamileliklerimde ilk haftalar öyle geçti.Doktorum kanama yoksa sorun yok diyordu.
Merhaba ilk zamanlar olabilir.Kanamanız ya da koyu kahverengi akıntınız yoksa,doktor da kontrolde bir sorun yok diyorsa endişelenmenize gerek yok.Benim de hamileliklerimde ilk haftalar öyle geçti.Doktorum kanama yoksa sorun yok diyordu.
Maalesef o endişe hep oluyor.Ama dikkatli olup dua etmekten başka yapacağımız bir şey yok.Ben de 18 haftanın içindeyim.8 yaşında bir kızım var.Kızımdan önce düşük ve dış gebelik yaşadım.Sırf onların korkusuna yıllarca çocuk istemedim.Kızımın hamileliğinde hiç sancım yoktu ya da akıntı.Bu hamileliğim başlarda ağrılıydı kanamam da oldu.Çok şükür şimdi iyiyim ama hala tedirginlik var yine olursa diye.Bence sizi oyalayacak birşeyler bulun.Hamilelik yüzünden çalışmıyorum.Boş kaldığım zamanlar hep kötü şeyler geliyor aklıma.Bol bol kitap okuyorum film seyrediyorum.İş güç yapamıyorum fazla.Sancım olmayınca dışarı çıkıyorum.Kızım okuldan gelince onunla ilgileniyorum.Birşeylerle meşgul olunca ruh halimin de iyileştiğini farkettim.