Şiddetli kasık ağrısı

yaowwwwssss

Hayırlısı be Gülüm :)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
2.279
390
Bilgili ve tecrübeli arkadaşların yardımcı olacağını düşünüyorum

Son düzenleme:
Kızlar selam En Büyük KK

Bilgili ve tecrübeli arkadaşların yardımcı olacağını düşünüyorum :KK66:
Yaklaşık 2 gündür çok şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum otururken yatarken hatta uyurken hissediyorum :KK17::KK17::KK17:
Son korunmasız ilişkim 4-5 gün önce oldu :cool: 2 kere tabi bu kadar kısa sürede gebelik belirtisi olmaz diye düşünüyorum :KK58:
Bide tekrar gebelik için ilişkiye girmek istiyorum bugünler hamile kalmak için en uygun doğurganlık günlerim
ama bu kasık ağrısını anlamadım 2 senelik evliyim daha önce hiç yaşamadım :KK57::KK57: , ilişkiye girmesem mi var mıdır? aranızda böyle ağrı yaşayan acaba ? :KK200:

canım adetine daha var dimi. bu arada yumurtlama günüdeyse ondan da olabilir, gerçi ben şiddetli kasık ağrılarını hamile kaldıktan sonra yaşadım, ama sen yumurtlama günündeysen eğer değerlendir mutlaka

canım adetine daha var dimi. bu arada yumurtlama günüdeyse ondan da olabilir, gerçi ben şiddetli kasık ağrılarını hamile kaldıktan sonra yaşadım, ama sen yumurtlama günündeysen eğer değerlendir mutlaka

Evet canım adetime daha var dediğin gibi yumurtlama günümden olabilir , bu güne kadar olmadıgı için şaşırtıcı geldi ama değerlendircem teşekkürler :KK200:

canım bende senin gibi şiddetli kasık ağrısı çektim öyleki yolda yürürken dayanamadım biyere oturdum ama sonrasında adet gördüm bende de hiç olmayan bişeydi şimdi de ara ara oluyor,inşallah sen adet görmessin hamilesindir..

canım bende senin gibi şiddetli kasık ağrısı çektim öyleki yolda yürürken dayanamadım biyere oturdum ama sonrasında adet gördüm bende de hiç olmayan bişeydi şimdi de ara ara oluyor,inşallah sen adet görmessin hamilesindir..

Teşekkürler canım bakalım kısmet artık rabbim hayırlısını versin inş

Merhaba,

Bende dunden beri cok siddetli bir kasik agrisi yasiyorum ne yaptiysam gecmedi. Sanki patlamaya hazir bomba gibi hissettim azaldi ama hala gecmedi ilk defa bole bisey oluyor.. 2 yildir esimle bebek deniyoruz hala bi sonuc alamadik onunla alakali olabilirmi?

X