• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddetli yağış İstanbul'da hayatı felç etti

shot

Hüseyin Şevki Topuz Fan Club
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
10.690
26.449
548
İstanbul’da etkili olan sağanak yağmur nedeniyle Zeytinburnu Cevizlibağ mevkiindeki ara caddeleri su bastı. Araçlar su içindeki yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Bazı sürücüler araçlarını yol kenarına çekip yağmurun dinmesini bekledi. Yağmur nedeniyle D-100 Karayolu’nda trafik yoğunluğu yaşandı. Sağanağa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar da zor anlar yaşadı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin trafik yoğunluk haritası yüzde 75’i gösterdi. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş. bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

fft18_mf7243179.Jpeg

http://www.posta.com.tr/turkiye/Gal...nbul-da-hayati-felc-etti.htm?ArticleID=301136

Yağmur çok fenaydı ya, ben iç mekandaydım çok güzel görünüyordu ama bayağı bir yeri su basmış :(

İstanbulun yağmuru bodruma rüzgar olarak geldi sanırım. Bi tarafımız dondu bütün gün...

çok ama çok fenaydı resmen burun farkı ile kurtardım ama arabada yakaladı bu sefer de.. Rabbim evi su basanlara yardım etsin..

çok ama çok fenaydı resmen burun farkı ile kurtardım ama arabada yakaladı bu sefer de.. Rabbim evi su basanlara yardım etsin..
Ataşehir'de dere taşmış Office, durduramamışlar bile gelen suyu, evler işyerleri batmış.

Hayır yani bu şehire yağmur yağıyor, bu belli. Bunun önlemini almak bu kadar mı zor ben anlamıyorum ki. Evet aşırı yağışlarda tabii ki su basabilir ama böyle her yağmurda her yağmurda olmamalı. Yazık insanlara :(

İstanbul ve İstanbul'lulara geçmiş olsun, alt yapı sorunu, çarpık kentleşme, İstanbul'un taşıyacağından çok fazla nüfus oluşu, her yerin imara açılması, benim liste uzar gider bir İstanbul'lu olarak.

Anadolu Yakası Beykoz-Riva yolu Soğuksu Viyadüğü'nü de sel basmış, yolu kapayıp Araçlarda mahsur kalanları kurtarmaya başlamışlar.

Ah İstanbul Dağın taşın altın derlerdi bir zamanlar, şimdi beton oldu ya:KK14:

Back
X