sıdıka -show tv

GazozGofret

Moonlight Sonata...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.164
1.938
248
İstanbul
buradaki başrl avrupa yakası dizisindeki makbule olan hasibe erendi bu dizinin her bölümünün sonunda günlük yazardı bende çok severdim bu diziyi abisi vardı karetemi ne yapıyodu hihoyyyt şarkısıda vardı bu dizinin dur bakiim nasıldı ofisfisfis hah şöleydi sanırım kapa çeneni dön önüne kız sıdıka annen gelir baban görür dayak yersin kız sıdıka kaydirigubbakcemile2 -tatlicadiarzu- hatta dizi başlarken uçan pencereden karikatür bi şekilde sıdıka uçuyordu 2000 -2001-2002 bu yıllardan birindeydi sanırım severdim bu diziyi hatırlayanınız varmı?

Çocukken (5-6 yaş) tv de oNu qöRünce çoK sevinirdim bişey anLamasamDa izLerdim sırnaşık şey sonRa bi sezon yenisini yaptıLar dizinin ama çok uzun sürmemişti o zaman biraz daha büyüktüm 10 yaşLar feLan aMa çok eqLenceLi bi diziyDi ya keşKe tekRarLarını yayınLansa ... gamyoncuiremsu

hatirlamam mi, ciktiginda cok mutlu olurdum, gunlugune bayilirdim,:asigim:
bitmesini istemezdim hic
abisini de sevmezdim, kizin gozunu actirmazdi yazik:roflol:

bende biliyorum onu yaaa. annesiyla babasi sürekli didisirdi filan. komik bir aileydi. samim karateciydi, bide kivircik kafeci vardi. sürekli sidikayi arayan.
bide su vardi sidikanin arkadasi salak bir kiz.
ayy bide zayif bi komsulari vardi yasli bir kadin.
pijama giyerlerdi cizgili.
severdim ben.

kucukken bende severek izlerdim bi ara internetden bi bakayim dedimde cok deli isi gibi geldi izlemedim zaten tam bolum yoktu galibakafamçokkarıştı

en nefret ettiğim dizilerden biridir.Sıdıkanın saçma saçma konuşmalarına gıcık olurdum...

amanın ben bayılırım sıdıkaya hiç bir bölümünü kaçırmadım üstelik şimdi çıksa gözümü kırpmadan seyrederim yeniden.o yıllarda okula gidiyordum.diziye yetişemezdim genelde ve kanalın açık olduğu bir evin penceresinde dizi bitene kadar nöbet tutardım.tabi sonuç hüsran annemler yollara dökülmüş beni ararlardı ve iyi bir azarlamayla son bulurdu :roflol:

ay çok güzel bi diziydi :teytey::teytey: ..her bölümünü severek izlerdim... :lepi: opuyorumnanaktan
sıdıkanın abisine de çok gülerdik ...
we son olarakta hasibe eren oynadığı tüm filmlerde rolünün hakkını veriyo :)) :1hug:
keşke tekrarları olsa :Saruboceq:CADIARZU :1closedeyes:

çok seviyorum bu diziyi keşke tekrar yayınlansada izlesem :sinifsinif:

süper bir diziydi.....şimdi bile hatırladığım ve güldüğüm espriler vardı bilmem sizde hatırlarmısınız....
samimin karete hocasınında bir hocası vardı....selim naşit oynardı onuda Chun Lee hoca o bir sahnesinde eşinden bahsederken yengeni getircem buraya Şadiye Lee yi demişti...keşke yine oynasa...

bayılırdım o diziye ya, hasibe erenle fusun demirel süppper ana-kız olmuştukaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…