SIEMENS-beyaz eşya??? BOSCH beyaz eşya???

sssccc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
2.510
2
66
İstanbul
kızlar beyaz eşyalarımızı alacağız ama biz hala karar veremedik.
çelik olanlardan istiyoruz, parmak izini göstermeyen ama marka???
SIEMENS beğendim ama servis konusunda sıkıntı oluyor diyenler var, aranızda kullanan var mı
hangi modelleri aldınız. memnunmusunuz değilmisiniz.
ya da SIEMENS değilde BOSCHmu alsak. Modeller ve fiyatlar neredeyse aynı gibi çok farkı yok.
LÜTFEN YARDIM EDİN BANA.

merhaba,

bosch ve siemens aynı marka oldu yeni bir dönemde yani üretim bir nevi aynı
bosch da buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinasını tavsiye ederim.
fırın da siemens..
arkadaşlarım çok memnun..sitelerinden servisleri kontrol edip alabilirsiniz

benim hepsi simens. şu ana kadar kullandıklarımdan en iyisi fırın çıktı pişirme açısından. diğerlerinden de memnunum. buzdolabımda problem oldu. onu da düzeltecekler. hepsi inoks. hiç parmak izi olmuyor. fırın biraz problem oluyor. o da silince düzeliyor

ben de siemensten beyaz esya begendim, fırın 4 gözü elektrikli, ısınma - soğumanasıl oluyor? sakarlıkla yanma riskim nedir? bizim ev merkezi ısıtma, daha doğal gaza geçmedik, tüplü mü tercih etmeliyinm doğalgazlı mı?

benim de buzdolabım, çamaşır m., bulaşık m. sıemens.
servis konusunda inanın çok iyiler, yerine göre değişir mi bilmiyorum, ist.avrupa yakasındayım.
burada da daha önce yazmıştım; eşyalar geldi, ertesi gün servis geldi, kurdu, kullanımını gösterdi.
2 ay kadar sonra, tekrar gelip daha tasarruflu ve doğru kullanım hakında eğitim verdiler (bizim bir talebimiz olmadan!!!).
yani şöyle söyleyeyim; bırakın verdikleri günde gelmeyi, inanın verdikleri saatte geliyorlar.

yeni ev düzerken her şey için servis bekliyoruzya, tek memnun kaldığım servis siemensti.
setüstünü başka marka aldık, "bugün geliyoruz, yarın geliyoruz" diye 6 gün servis bekledik.
ve en son artık dayanamayıp, hakkımızı aradık diye servisi iptal ettiler.
biz de fabrikayı arayıp "gelin malınızı teslim alın, şikayetimizi de gerekli yerlere bildireceğiz" deyince, kavga gürültü fabrikadan adam gönderip kurdurdular.

bu uzun yazıyı niye yazdım, bence işin markayla değil de servis anlaşması yaptıkları yerlerle alakası var.

yani işin özü ben tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Eşyalarınız hayırlı olsun, benim de fırınlı ocağım ve bulaşık makinem Bosch, bir yılı aşkın süredir kullanıyorum, ikisinden de çok memnunum...

bosch siemens profilo üçününde fabrikasıda aynı serviside aynı . :)) ben siemens kullanıyoum ve şiddtele tavsiye ederim süper

benim hepsi simens. şu ana kadar kullandıklarımdan en iyisi fırın çıktı pişirme açısından. diğerlerinden de memnunum. buzdolabımda problem oldu. onu da düzeltecekler. hepsi inoks. hiç parmak izi olmuyor. fırın biraz problem oluyor. o da silince düzeliyor

Merhaba
Beyaz eşyalarım inox demişsin. Sence inoxun beyaz renklilere göre avantajları var mı?

Biz şu sıralar siemens almayı düşünüyoruz. İnox mu beyaz mı karar veremedik. Fiyat farkı var inox çok da gerekli mi diye düşünüyoruz.
Parmak izi olmaması dışında temizliği kolay mı. Bir arkadaşım çok fazla çiziliyor demişti. Sende de sorun oldu mu?

Nişanlım beyaz eşya tamircisine sormuş. En iyileri sırasıyla profilo, bosch, siemens demiş. Zaten aynı yerde üretiliyor demiş. Profiloyu neye dayanarak söyledi bilmiyoruz ama ben de siemens i tercih ediyorum.

Back
X