Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bulasık makine profilo bm 6224
Ürün özellikleri
Enerji performansı: A
Yıkama performansı: A
Kurutma performansı: A
6 program:
Yoğun 70 °C,
Auto 45-65 °C,
Eko 50 °C,
Hassas 40 °C,
Hızlı 45 °C,
Ön Yıkama
2 özel fonksiyon:
yarım yük, jetPlus - %50' ye varan zaman kısaltma
5 ayrı yıkama sıcaklık derecesi
DosageAssist
Aqua Sensor - kirlilik sensörü, Yük sensörü
deterjan otomatiği (auto3in1)
Vario sepetler
bardak koruma sistemi
3 kademeli Rackmatic
Katlanır raf, üst sepette: 2
Katlanır raf, alt sepette: 2
açık gümüş XXL sepetler
su taşma emniyeti
Türkçe panel
LED'li program takip göstergesi
başlama zamanını erteleme özelliği: 1-24 saat
eksik tuz göstergesi
LED'li parlatıcı göstergesi
şoklamalı gizli ısıtıcı
Tüketim Program Eko 50: 12 l Su / 1.05 kWh Elektrik
Ses: 48 dB (re 1 pW)Tezgah altina gömülebilir solo
kapasite: 12
kişilik
yenileme elektroniği
Gömülebilir düğme
,
tavsıye ederım bunu
fiyatı ne canm bu makinanın
su siyah cam ocaklar tam bı kabusss !!!! nefret edıorum bısımkıne hergun askım ama ben cok yoruldum ben bu ocagı senın gıbı sılemıom dııp ocagı sılme ısını ona kıtlemekten dılım kas yaptı :) gorunus olarak cok klas fakat alırken ıkı hatta uc kez dusunun derım ben !
ben henüz almadım bunlarda karar kıldım
Eki Görüntüle 181805
Eki Görüntüle 181806
Eki Görüntüle 181807
Eki Görüntüle 181808
Eki Görüntüle 181809
benim aldıklarım da seninkilere benziyo canım..inşallah alırsın sende.
bişey sorucam..90'lık mı alıcaksın?
ocak ya da davlumbazı sordun galiba dimii..
ocak 70cm davlumbaz 90 cm lik olucak cnm
sen de ii günlerde kullan
evet onları sordum canım.zaten fırınlar standart 60 oluyo.
davlumbaz ve ocağı aynı ölçüde almazsan uyumlu olur mu ki? aslında bende davlumbazı 70 lik istedim ama farklı görünür diye hepsini 60 lık aldım..benim fırın da altta durucak..3 ü alt alta yani..hepsi aynı ölçü olsun dediler ???
nesi zor ki bu kadar![]()
Bende uzun araştırmalar sonucunda siemenste karar kıldım kızlar..ve bugün satın aldık.ürün kodlarını tam bilmiyorum ama elinizde katalog varsa en arka sayfada kampanyalar var..
ankastre kataloğunda kampanya 5'in ocak ve davlumbazını aldım, kampanya 6'nın da fırınını aldım.
yanında da ankastre bulaşık makinesi 900 tl'ye geliyodu.onu da aldım..birde buzluğu altta olan buzdolabını aldık:)
hepsini beğenerek aldım çok mutluyummmmmmmmmmm :))
Bende uzun araştırmalar sonucunda siemenste karar kıldım kızlar..ve bugün satın aldık.ürün kodlarını tam bilmiyorum ama elinizde katalog varsa en arka sayfada kampanyalar var..
ankastre kataloğunda kampanya 5'in ocak ve davlumbazını aldım, kampanya 6'nın da fırınını aldım.
yanında da ankastre bulaşık makinesi 900 tl'ye geliyodu.onu da aldım..birde buzluğu altta olan buzdolabını aldık:)