- Konu Sahibi emrahinaski
-
Kampanyadan yararlanıp bu ay almak istiyoruz beyazeşya bahardan sonra uçuyor fiyatlar ama bugün nişanlım bosch için seçtiğimiz ürünlere bakmaya gitmiş kampanya bitti demişler bayi bayi dolaşıyor şuan ankaralarda :) ocak ve fırın konusunda detaylı araştırma yapamadım henüz şarka gideceğim için çok önemsemiyorum bu ürünleri kendi evim olursa kesinllikle siemensten ankastre almayı düşünüyorum, dayım termikel aldı ocağını yeni 250 liraya almış gümüş renkli ama cam değil aynen senin dediğin gibi yılların üreticisi demişti bana , cam ocaklar sadece elektrikli mi oluyor? elektirik kesilince sorun olmasın :)
güle güle kullan, eşyalarının modellerini yazabilir misin aklımıza takılanları sorabilirz aynı modelleri düşünüyorsak
Arkadaşlar sonunda hepsini siemens almaya karar verdik, sadece bulaşık makinesinde anlaşmaya varamadık bu 5 programlı olan makine kampanyalı şuan nişanlım bunda ısrar ediyor bende 6 programlı olan makineyi istiyorum nedeni ise 3. sepet ve arada 300 lira fark var :) ne kadar kullanışlı bilmiyorum ama 3. sepet olması alt sepette baya yer açar diye düşünüyorum ama şöylede düşünüyorum ben annemin bulaşık makinesinde üst sepete tabak diziyorum bu 3. sepet tabak dizmeye mani olur mu ki? kullananlar memnun mu? Allah izin verirse cumartesi alıcaz eşyaları yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar sonunda hepsini siemens almaya karar verdik, sadece bulaşık makinesinde anlaşmaya varamadık bu 5 programlı olan makine kampanyalı şuan nişanlım bunda ısrar ediyor bende 6 programlı olan makineyi istiyorum nedeni ise 3. sepet ve arada 300 lira fark var :) ne kadar kullanışlı bilmiyorum ama 3. sepet olması alt sepette baya yer açar diye düşünüyorum ama şöylede düşünüyorum ben annemin bulaşık makinesinde üst sepete tabak diziyorum bu 3. sepet tabak dizmeye mani olur mu ki? kullananlar memnun mu? Allah izin verirse cumartesi alıcaz eşyaları yardımcı olursanız sevinirim
kızlar hepinize çok teşekkür ederim, eşyalarımızı aldık fırınımız kaldı sadece
buzdolabı kg57np72ne
çamaşır makinesi WM10S461TR
Bulaşık makinesi SN26M882TR
süpürge VS06G2004
ocak ER61151LT
hepsi 5700 lira tuttu nisanda ödemeye başlayacağız 10 taksit[/QUOTE
bu fiyatlar yeni fiyatlarmı canım??
Canım cumartesi günü pazarlık falan filan derken bu gördüklerinin hepsini 5700 e anlaştık ve aldık
maximum karttan 10 ay çektirdik nisanda ödemeye başlıyoruzKredi kartı ile mi aldınız yoksa taksitlemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?