Sİemensmii Boshmuuuu:)

buzmavileylak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
4.767
6.211
158
Kızlar selam:)
Beyaz esyada 2 marka arasında kaldık.. Sizce hangisini tercih etmelıyım :)

Siemens Bosch' a göre daha iyi diyorlar, bir de sakıncası yoksa eğer model ve fiyat araştırdıysanız ne kadar tuttuğunu öğrenebilir miyim?

Son düzenleme:
Siemens Bosch' a göre daha iyi diyorlar, bir de sakıncası yoksa eğer model ve fiyat araştırdıysanız ne kadar tuttuğunu öğrenebilir miyim?

tabiki boshtan 10 500 l fıyat aldık buzdolabı camasır mk bulasık mk fırın ocak davlumbaz
Siemensten ise 8500 aldık siemensin kodları var ıstersenız yazabılırım :)

tabiki boshtan 10 500 l fıyat aldık buzdolabı camasır mk bulasık mk fırın ocak davlumbaz
Siemensten ise 8500 aldık siemensin kodları var ıstersenız yazabılırım :)

Çok memnun olurum, bende siemens istiyorum ama erkek arkadaşım tipik klasiklemiş Türk insanı, bildiğinden şaşma Arçelik diyor Bir de biz kira da olacağımız için fırın ve davlumbaz almayacağız zaten, daha uygun marka fırın bakarım herhalde.. :26:

Son düzenleme:
Çok memnun olurum, bende siemens istiyorum ama erkek arkadaşım tipik klasiklemiş Türk insanı, bildiğinden şaşma Arçelik diyor Bir de biz kira da olacağımız için fırın ve davlumbaz almayacağız zaten, daha uygun marka fırın bakarım herhalde.. :26:

canım bizimde kira olacak ama ankasre sette ocak ve fırını bırlestren bı parca varmıs eger mutfak ona uygun degılse o parcayı takıp ocaklı fırın halıne dnusturebılıyolarmıs o yuzden bana daha mantklı geldı :)
Kodları yazıyrumm.
436R540 fırın 1200 l
E06161310 ocak 700 l
c673a520 davlumbaz1180 l
12S765 camasır 1800l
26m884 bulaşık 1500
S7 NP72 2250 buzdlabı
Bu aradı bayıden bakın mtlaka bu baıyı fıyatı dıger magazalar baya fark kyuyo bu buzdlabı baska yerde 3200 du mesela.. :/

canım bizimde kira olacak ama ankasre sette ocak ve fırını bırlestren bı parca varmıs eger mutfak ona uygun degılse o parcayı takıp ocaklı fırın halıne dnusturebılıyolarmıs o yuzden bana daha mantklı geldı :)
Kodları yazıyrumm.
436R540 fırın 1200 l
E06161310 ocak 700 l
c673a520 davlumbaz1180 l
12S765 camasır 1800l
26m884 bulaşık 1500
S7 NP72 2250 buzdlabı
Bu aradı bayıden bakın mtlaka bu baıyı fıyatı dıger magazalar baya fark kyuyo bu buzdlabı baska yerde 3200 du mesela.. :/

Anladım canım çok teşekkür ederim, biz de alacağız da şuan araştırıyoruz hem fiyat, hem marka. :34:

herseyım sıemens. 2 senelık evlıyım bugune kadar çamaşır makınesı ve buzdolabından memnunum ozellıkle camaşır makınem çok ıyı.herşeyı kendı ayarlıyo.bulaşık makınem idare eder ama ıçındekı aparatlardan bazıları kırıldı ve asıl tavsıyem.....fırınından uzak dur:47: benımkısı mını fırınlardan hıçbırşeyı dogru durust pişirmıyo ellı kere servıs geldı hep bı sorun hep sorun.....

Anladım canım çok teşekkür ederim, biz de alacağız da şuan araştırıyoruz hem fiyat, hem marka. :34:

hayırlısı cnm bızde arasstırıryruz dugunu obur yaz dusunuyoruz en azndan beyaz esyları bu yaz halledelm dıyruz ıkımız yapcaz herseı o yuzden son zamana mbılyalar kalsn ck masraf olcak :/

herseyım sıemens. 2 senelık evlıyım bugune kadar çamaşır makınesı ve buzdolabından memnunum ozellıkle camaşır makınem çok ıyı.herşeyı kendı ayarlıyo.bulaşık makınem idare eder ama ıçındekı aparatlardan bazıları kırıldı ve asıl tavsıyem.....fırınından uzak dur:47: benımkısı mını fırınlardan hıçbırşeyı dogru durust pişirmıyo ellı kere servıs geldı hep bı sorun hep sorun.....

etrafımda kimde varsa siemens fırın aynı şikayet: altı pişirmiyor...ben de de var ordan biliyorum:37:

hayırlısı cnm bızde arasstırıryruz dugunu obur yaz dusunuyoruz en azndan beyaz esyları bu yaz halledelm dıyruz ıkımız yapcaz herseı o yuzden son zamana mbılyalar kalsn ck masraf olcak :/

cnm asla ve asla siemens buzdolabı ve fırın alma..bulaşık makinesi ve çamaşırdan bi sorun yaşamadım, fırını da salladım huyuna gidiyorum pişiriyor:27: ama buzdolabı beni delirtti..başka delirenler için şikayet sitelerine bakabilirsin..daha 4 sene 2 hafta önce doldu..bugün 425 tl masraf çıktı..zaten makine 2000 tl ydi..taktıkları malzemeler için de 1 sene garanti veriyolar..yine tekrarlayabilir olur böyle diyorlar:37: şikayet sitelerini incelemeden atlama bizim gibi..az önce okudum daha son 1-2 günde 10 kişi şikayet etmiş buzdolabından..buzdolabı arçelik alanlar memnun hep etrafımda..:5:

Kızlar selam:)
Beyaz esyada 2 marka arasında kaldık.. Sizce hangisini tercih etmelıyım :)

aman siemensten uzak durun mümkünse derim. 6 yıl önce siemensten çamaşır makinası aldık ve bütün çamaşırlarımızı yırttı. makinayı değiştirdiler(zorla,günlerce arayarak) yine aynı. bosch b. makinası kullanıyorum gayet memnunum ama siemens asla. nasıl aynı firma üretiyor onuda anlamış değilim.

Cnm bosch tan cayma siemensi bende tavsiye etmiyorum ama profilo da iyi hotpoint bulaşık makinası kullanıyorum çok memnunum...aslına bakarsan beyaz eşya şans işi ya .bazen en kötü marka en iyi markadan daha iyi olabiliyo.......ya ben blendr seti alcm da çok kararszm sizin kullanıpta memnun kaldğnz bi marka varmı acaba

Canım sıemens ve Bosch zaten aynı firma birleşti ikisi de.Sıemensin üretimi daha iyi annem Sıemensin buzdolabını aldı 2 yıldır çok memnun 7 yıl garantiyle aldı o.Eskiden olsa kesinlikle Bosch derdim ama son 3 yılda üretiminde aksaklık oluyormuş bu nedenle siemens al derim cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim kızlar cevaplarınız içinnn boshtanda siemenstende fiyat aldık ikiside bırbırıne cok yakın :/

bulasık makınenız hangi model merak ettim :26:

Back
X