I ialtok Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2010 3 0 36 İzmir 20 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ialtok #1 arkadaşalar şifa hastanesinde tedavi olan varmı tüp bebek için nasıl memnun kaldınızmı dr unuz kim yardımcı olurmusunuz..
arkadaşalar şifa hastanesinde tedavi olan varmı tüp bebek için nasıl memnun kaldınızmı dr unuz kim yardımcı olurmusunuz..
K KARAFESLEGEN RabbiminLütfuHosgeldin Kayıtlı Üye 21 Aralık 2008 2.915 6 681 İzmir 22 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ialtok #2 evet kızlar bende merak ediyorum, varsa deneyimi olan yazsın lütfen...
S sona Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2010 144 0 46 İzmir 5 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ialtok #3 evet bende merak ediyorum. karafesleğen sen gittinmi herhangi bir yere acaba. sende bi arayış içindesin sanırım. ben bugün erol tavmergene gidicem ilk defa. şifada yapıyomuş işlemleri. bilgi alabilirsem bugün yazarım sizede.
evet bende merak ediyorum. karafesleğen sen gittinmi herhangi bir yere acaba. sende bi arayış içindesin sanırım. ben bugün erol tavmergene gidicem ilk defa. şifada yapıyomuş işlemleri. bilgi alabilirsem bugün yazarım sizede.