- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi acembuselik
-
yaptım canım. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin.Merhaba,
Dün dedeme kanser teşhisi konuldu.
Bu cuma günü tekrar bir işleme girecek ve tüm vücuduna yayılıp yayılmadığına bakılacak..
Eğer yayılmadıysa ameliyatla kurtarılabilir, dedi doktoru...
Sizden Allah rızası için cumaya kadar
112 kere "Allahümme ente'l-melikü'l-hakku'llezi lâ ilâhe illâ ente yâ Allah ve Selâmü ya Kâfi"
3 kere de "Yâ Şifae'l Kulûb" dese o hastanın hastalığı Allah'ın izniyle sıhhate dönüşür.
zikrine devam etmenizi istiyorum. Rabbim tüm hastalara şifa versin, dedemin sonuçları hayırlı haberlerle çıksın. Okuyan tüm arkadaşlardan allah razı olsun.
yaptım canım. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin.
acembuselik cumaya kadar yapılacak değil mi?
biyopsi yapacaklardır canım. kanserli bölgeden parça alıp iyi huylu mu kötü huylu mu diye bakacaklardır. radyoterapiye sonra geçerler. çok üzüldüm. ama bakarsın iyi huylu çıkar, bi ametliyatla kurtulur. benim eşimin dedesi de kanserdi; bi ameiyatla kurtuldu, şimdi ben evlenecem diye hepimizi perişan ediyor çenesiyle :)evet canım radyoterapi mi dediler bişey tam aklımda kalmadı bu cuma 9.30 da girecek 1 gibi çıkacak onun sonucu ne zaman çıkıyor hiç bilmiyorum
biyopsi yapacaklardır canım. kanserli bölgeden parça alıp iyi huylu mu kötü huylu mu diye bakacaklardır. radyoterapiye sonra geçerler. çok üzüldüm. ama bakarsın iyi huylu çıkar, bi ametliyatla kurtulur. benim eşimin dedesi de kanserdi; bi ameiyatla kurtuldu, şimdi ben evlenecem diye hepimizi perişan ediyor çenesiyle :)
Çok geçmiş olsun inşallah ii huylu çıkarMerhaba,
Dün dedeme kanser teşhisi konuldu.
Bu cuma günü tekrar bir işleme girecek ve tüm vücuduna yayılıp yayılmadığına bakılacak..
Eğer yayılmadıysa ameliyatla kurtarılabilir, dedi doktoru...
Sizden Allah rızası için cumaya kadar
112 kere "Allahümme ente'l-melikü'l-hakku'llezi lâ ilâhe illâ ente yâ Allah ve Selâmü ya Kâfi"
3 kere de "Yâ Şifae'l Kulûb" dese o hastanın hastalığı Allah'ın izniyle sıhhate dönüşür.
zikrine devam etmenizi istiyorum. Rabbim tüm hastalara şifa versin, dedemin sonuçları hayırlı haberlerle çıksın. Okuyan tüm arkadaşlardan allah razı olsun.
Askiimm bu konuu eskii sankii??
evet eskiymiş kusura bakma ne olur ben az önce gördümAskiimm bu konuu eskii sankii??
Onemli degilll askimm olabiliir kiyamam sanaa ❤❤❤evet eskiymiş kusura bakma ne olur ben az önce gördüm
:) çok utandım kuzumOnemli degilll askimm olabiliir kiyamam sanaa ❤❤❤
Canım beni kıyamam sanaSast: 46913346 .!.::) çok utandım kuzum
Utanma yerimm bakk:) çok utandım kuzum
Utanma yerimm bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?