- 9 kg kadar kullanabilme özelliği
- Neşeli melodiler
- Sallanma özelliği sayesinde rahat uyku
- Çıkarılıp yıkanabilen kumaş
- Kafa koruma yastığı
- Peluş oyuncaklı ön bar
- 5 noktalı emniyet kemeri
Hediye gelen ihtiyaç fazlası olduğu için az kullanılmış, hiçbir leke yıpranma vs. yok sıfır ayarında tertemiz anakucağı fiyat 50 tl.
- Neşeli melodiler
- Kafa koruma yastığı
- Peluş oyuncaklı ön bar
Hediye gelen ihtiyaç fazlası olduğu için az kullanılmış, hiçbir leke yıpranma vs. yok sıfır ayarında tertemiz anakucağı fiyat 50 tl.
- Neşeli melodiler
- Kafa koruma yastığı
- Peluş oyuncaklı ön bar
inanın belirlediğim rakam piyasa fiyatının yarısı bile değil, ki alırsanız sıfırdan farksız olduğunu anlayacaksınız zaten, pazarlık sevmediğim için uygun tuttum fiyatı ama yinede sizi kırmamak adına en son yapabileceğim 45 olur :)
inanın belirlediğim rakam piyasa fiyatının yarısı bile değil, ki alırsanız sıfırdan farksız olduğunu anlayacaksınız zaten, pazarlık sevmediğim için uygun tuttum fiyatı ama yinede sizi kırmamak adına en son yapabileceğim 45 olur :)
- Neşeli melodiler
- Kafa koruma yastığı
- Peluş oyuncaklı ön bar
25*60*65 boyutlarında katlanmış hali, kargo ne kadar tutar bilmiyorum ama bu ölçüler üzerinden hesaplattırabilirsin ptt kargo en uygunu bildiğim kadarıyla..
Tamam umarım hayırlı olur ikimiz içinde. Ben daha önce alışveriş yapmadım nasıl yapıldığını bilmiyorum. Sanırım ptt kargo en güvenlisi. Benim özel msj hakkım yokmuş istersen özelden mailini yaz oraya adres bilgilerini göndereyim.