Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu çimstone mu canım?
mutfağınız harika güle güle kullanın iyi günlerde. bende mutfak yaptırcam inşallah evye konusunda takıldım kaldım.üstten oturtmalı olanlar kullanışlı oluyormu acaba etrafına su birikiyormu çokmu yükseklik kalıyor bide yeniyken iyi ama eskiyince nasıl bi görüntüsü olur hangi kalite ve marka almak lazım kullanan varsa yorum yazabilirmi![]()
çok güzel olmuşlar canım güle güle kullan![]()
mikrodalgamıda aldım MD 890 I MikroDalga - Solo adresindekini . mutfak dolabımıda ayarlattım marangoza şimdi bütün seçimler bitti . artık haftaya hepsinin döşenmesi kaldı. :)) bitsin resimleri eklerim beyaz siyah mutfak yaptırmak isteyenlere fikir olur. Tecrübelerinde yardım eden herkese teşekkürlerr..
mikrodalgamıda aldım MD 890 I MikroDalga - Solo adresindekini . mutfak dolabımıda ayarlattım marangoza şimdi bütün seçimler bitti . artık haftaya hepsinin döşenmesi kaldı. :)) bitsin resimleri eklerim beyaz siyah mutfak yaptırmak isteyenlere fikir olur. Tecrübelerinde yardım eden herkese teşekkürlerr..
Esmankara acaba mutfağındaki siyah granit evyeyi çimstone a sıfır yapabildiler mi yoksa evye çimstone un üstünde mi kaldı. ben de blanco marka beyaz granit evye almak istiyorum da .. ama granit evyenin çimstone a sıfır olamayacağını ancak üstünde kalacağını söylediler. fotoğraflarda biraz uzak olduğu için evye tam görünmüyor da.
Merhabalar;
öncelikle mutfağınızı çok beğendim. Kırmızı L koltuğunuzda mutfakta sanırım. Bende böyle bişey düşünüyorum. Mutfak dolaplarımı beyaz, L koltuğuda turkuaz mavi tonlarında kullanmak istiyorum. Gerçekten çok beğğendim. Benim mutfağım fazla büyük olmadığı için yaz odanın duvarını kırdırttım, böyle bişşey düşündüm sizce nasıl olur ?
Çok güzel ve kullanışlı olmuş.Emeğinize sağlık. İyi günlerde kullanın.
Çok teşekkür ederim :)
ii geceler kızlar bende evime taşındım sonunda mutfak dolaplarım üstler beyaz altlar siyah davlumbaz alıcaz ocağım siyah cam yine siyah cam davlumbaz istiyorum önerileriniz nedir? sonra mikridalga aynı zamanda onun içinde öneri istiyorum sizden varsa örnek resimler çok sevinirim:))
merhaba, davlumbazınızın markası nedir ve mikrodalganızın:))
Selamlar ,
İkiside arçelik
Mikrodalgamı 4 yıldır kullanıyorum..
bende arçelikte beğendim ama bu siyah cam olanalar baya tuzlu( ama mutfaına bayıldım çok güzel olmuş güle güle kullan inş:)