Mutfak Dekorasyonu sıfır mutfak yaptırıyorum fikir verirseniz sevinirim

mikrodalgamıda aldım MD 890 I MikroDalga - Solo adresindekini . mutfak dolabımıda ayarlattım marangoza şimdi bütün seçimler bitti . artık haftaya hepsinin döşenmesi kaldı. :)) bitsin resimleri eklerim beyaz siyah mutfak yaptırmak isteyenlere fikir olur. Tecrübelerinde yardım eden herkese teşekkürlerr..

mutfağınız harika güle güle kullanın iyi günlerde. bende mutfak yaptırcam inşallah evye konusunda takıldım kaldım.üstten oturtmalı olanlar kullanışlı oluyormu acaba etrafına su birikiyormu çokmu yükseklik kalıyor bide yeniyken iyi ama eskiyince nasıl bi görüntüsü olur hangi kalite ve marka almak lazım kullanan varsa yorum yazabilirmi :59:

Çok teşekkür ederim sizin mutfağınızda içinize siner çok güzel olur inşallah ..
Evye mi ben frankeden aldım üstten oturtmalı benimki çok az ml lik bir yükseklik var sadece kullanımı çok rahat temizliği kolay ben memnunum şimdilik ..
Blenco yuda tavsiye etmişlerdi bize onada bakabilirsiniz benimki siyah granit evye..

mikrodalgamıda aldım MD 890 I MikroDalga - Solo adresindekini . mutfak dolabımıda ayarlattım marangoza şimdi bütün seçimler bitti . artık haftaya hepsinin döşenmesi kaldı. :)) bitsin resimleri eklerim beyaz siyah mutfak yaptırmak isteyenlere fikir olur. Tecrübelerinde yardım eden herkese teşekkürlerr..

Kusura bakma canım msj yeni gördüm nete giremedim bi kaç gündür.
Ama sen seçimini yapmışsın bike iyi günlerde güle güle kullan inşallah her şey yolunda gider.

Esmankara acaba mutfağındaki siyah granit evyeyi çimstone a sıfır yapabildiler mi yoksa evye çimstone un üstünde mi kaldı. ben de blanco marka beyaz granit evye almak istiyorum da .. ama granit evyenin çimstone a sıfır olamayacağını ancak üstünde kalacağını söylediler. fotoğraflarda biraz uzak olduğu için evye tam görünmüyor da.

Merhabalar;
öncelikle mutfağınızı çok beğendim. Kırmızı L koltuğunuzda mutfakta sanırım. Bende böyle bişey düşünüyorum. Mutfak dolaplarımı beyaz, L koltuğuda turkuaz mavi tonlarında kullanmak istiyorum. Gerçekten çok beğğendim. Benim mutfağım fazla büyük olmadığı için yaz odanın duvarını kırdırttım, böyle bişşey düşündüm sizce nasıl olur ?

ii geceler kızlar bende evime taşındım sonunda mutfak dolaplarım üstler beyaz altlar siyah davlumbaz alıcaz ocağım siyah cam yine siyah cam davlumbaz istiyorum önerileriniz nedir? sonra mikridalga aynı zamanda onun içinde öneri istiyorum sizden varsa örnek resimler çok sevinirim:))

Esmankara acaba mutfağındaki siyah granit evyeyi çimstone a sıfır yapabildiler mi yoksa evye çimstone un üstünde mi kaldı. ben de blanco marka beyaz granit evye almak istiyorum da .. ama granit evyenin çimstone a sıfır olamayacağını ancak üstünde kalacağını söylediler. fotoğraflarda biraz uzak olduğu için evye tam görünmüyor da.

Merhaba,
Evyeyi olabildiğince hatta altında sağlamlık açısından geçme tırnakları vardı evyenin onları bile kırarak en olabilecek durumda monte ettiler..
Alttaki tırnakları nı kırmadan zaten evyeyi oturtmak mümkün olmadı bizim usta çok milim ölçüyle çalışmış o yüzden tezgah altı dolaba oturtmak işin alt dişlerini kırdılar evyenin ben çok memnunum tezgahın biraz üzerinde duruyor ama milim lik bir çıkıntı var..
Bildiğim kadarıyla granit evyelerde tezgaha sıfır yok tezgah altı var..

Merhabalar;
öncelikle mutfağınızı çok beğendim. Kırmızı L koltuğunuzda mutfakta sanırım. Bende böyle bişey düşünüyorum. Mutfak dolaplarımı beyaz, L koltuğuda turkuaz mavi tonlarında kullanmak istiyorum. Gerçekten çok beğğendim. Benim mutfağım fazla büyük olmadığı için yaz odanın duvarını kırdırttım, böyle bişşey düşündüm sizce nasıl olur ?

Merhaba,
Çok teşekkür ederim sizinde çok içinize Sinen bir mutfağınız olur inşallah ..
Beyaz ve turkuaz renkleri çok hoş olur bence zaten mutfak dolapları komple beyaz olduktan sonra her rengi kaldırır..

ii geceler kızlar bende evime taşındım sonunda mutfak dolaplarım üstler beyaz altlar siyah davlumbaz alıcaz ocağım siyah cam yine siyah cam davlumbaz istiyorum önerileriniz nedir? sonra mikridalga aynı zamanda onun içinde öneri istiyorum sizden varsa örnek resimler çok sevinirim:))

Merhaba,
Silverline da çok güzel modeller vardı aslında biz epey bakmıştık modellere ama ben arçelik aldım şimdilik memnunum.
Davlumbazda en iyisi frankeymiş ocağı monte etmek için gelen servis elemanları öyle söylediler davlumbazı franke üretir firmalara satarmış ne kadar doğrudur bilmiyorum ama arçelikte gayet güzel ve kullanışlı..

bende arçelikte beğendim ama bu siyah cam olanalar baya tuzlu:(( ama mutfaına bayıldım çok güzel olmuş güle güle kullan inş:)

Teşekkür ederim inşallah seninde içine sinen çık güzel bir mutfağın olur:)
Birde tekaya bak istersen hatırlamıyorum kim olduğunu ama bir arkadaş burda yazmıştı baya uyuna almıştı granit evye ve cam davlumbazını..

Bende yeni mutfak yatırıyorum üstler beyaz alt dolaplar siyah. ankastrem Teka . siyah davlumbaz, siyah ocak . bu sıralar tekada 3 lü setler var indirimde ben 3 lü seti 2.300 gibi bi rakama aldım . daha takılmadığı için resim koyamıyorum ama ankastremin resimlerini bu konuda paylaşmıştım. mutfağım bitince resimleri paylaşırım inşallah hafya bitecek ve taşınacağım :)

Back
X