• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıfırdan başlamak...

afrodict

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
264
42
98
İzmir
Tam 5-6 aydır işsizim kızlar her gittiğim kapı yüzüme kapanıyor..Görüşme için gidiyorum biz sizi arayacağız diyorlar ertesi gün başka birini alıyorlar işe.Üniversite mezunuyum ve deneyimliyim ama nedense tercih edilmiyorum.Dün biryerle görüştüm organize sanayi bölgesindeydi adam hemen başla dedi ama babam ve anneme söylediğimde OSB çalışamayacağımı rahat edemeyeceğimi söylediler..Haklılar birazda sapa bir yer sırf iş olsun diye gitme diyorlar ama çok bunaldım kaç yaşındayım hala bir baltaya sap olamadım..Ama en çok koyanda tercih edilmiyorum ve firmelarda oyalıyor..Keşke tüm yaşadıklarımı unutup hayata yeniden başlayabilsem beni sıkan tüm ruhumu saran ve derin acılar veren karanlıktan kurtulabilsem..konuşacak hiç kimsem yok derdimi paylaşabileceğim bir dostum bile yok..Sabırla bekliyorum ancak ruhum artık yoruldu.Destek olmanızı rica ediyorum.. Sevgilerle..

Ben OSB de çalışıyorum çok memnunum inan kocam amerikan menşeili bir firmada çalışıyo benim kadar sosyal hakkı yok ve insanlıkları hiç bi yere benzemiyo ki ben plazalarda, bankada çalışan biriydim. Baştan konuşursan maaşı düzenliyse, saatleri düzenliyse, memnun kalırsın inan, kıyafet masrafında azalıyo hem :). İşçilerle arana mesafe koyarsan eğer gerçekten çok saygılı insanlar.

Ben OSB de çalışıyorum çok memnunum inan kocam amerikan menşeili bir firmada çalışıyo benim kadar sosyal hakkı yok ve insanlıkları hiç bi yere benzemiyo ki ben plazalarda, bankada çalışan biriydim. Baştan konuşursan maaşı düzenliyse, saatleri düzenliyse, memnun kalırsın inan, kıyafet masrafında azalıyo hem :). İşçilerle arana mesafe koyarsan eğer gerçekten çok saygılı insanlar.
Haklısınız eminim ki insanlar iyidir ancak firmanın servisi yok iş yeride bulunduğum yere çok uzak dün sordum mesela otobüs yok belli bir yerden sonra taksi ile gelmelisiniz dedi bundan dolayıda sıkıntı yaşamak istemiyorum

Haklısınız eminim ki insanlar iyidir ancak firmanın servisi yok iş yeride bulunduğum yere çok uzak dün sordum mesela otobüs yok belli bir yerden sonra taksi ile gelmelisiniz dedi bundan dolayıda sıkıntı yaşamak istemiyorum
Hmmm benim ulaşım sorunum yok merkezi yerde çalışıyorum olmaz orası ama OSB diye korkma ben 1,5 yıldır çalışıyorum en rahat işyerim diyebilirim.

fazla mı iyisin acaba bir arkadaşımı eğitim seviyen bize fazla diyip geri çevirmişlerdi işverenler çok fazla bileni sevmez ya genelde kendi komplexleri yüzünden hakkında hayırlısı :kahve:

fazla mı iyisin acaba bir arkadaşımı eğitim seviyen bize fazla diyip geri çevirmişlerdi işverenler çok fazla bileni sevmez ya genelde kendi komplexleri yüzünden hakkında hayırlısı :kahve:
Geçen gittiğim bir yerde yönetici kadındı ve resmen aşağıladı beni uzun boylusun birde topuklu giyinmişsin dedi..Artık gittiğim yerlerde düz taban giyiniyorum..Eğitimim iyi çok iyide cv hazırlıyorum arıyorlar görüşmeye gidiyorum olmuyor inanın ki anlamadım:(

Geçen gittiğim bir yerde yönetici kadındı ve resmen aşağıladı beni uzun boylusun birde topuklu giyinmişsin dedi..Artık gittiğim yerlerde düz taban giyiniyorum..Eğitimim iyi çok iyide cv hazırlıyorum arıyorlar görüşmeye gidiyorum olmuyor inanın ki anlamadım:KK43:
maalesef dediğin gibi işe alanın komplexi varsa sıkıntı çıkarıyorlar o da onların günahı seni işe almayınca kendi boyu uzamayacak ki :kahve:

Kariyer. net yenibiriş.com ben buralardan iş buldum hep. İş sana gelmez sen ona gideceksin:KK55:
Kariyer. Nette 35 yeni birişte 22 başvurum var zaten mühendislik mezunuyum kendi alanım dışındada iş bakıyorum sekreterlik yapıyorum..ve çoğu baktığım yerde asgari ücretin altında maaş verip işine gelirse diyor

OSB diye işe başlamamak olur mu?
İyisini bulunca çıkarsınız.
Mezunu bol bir mesleğim var. 100 kadar başvuru yaptım arayan soran yok.:işsiz:

OSB diye işe başlamamak olur mu?
İyisini bulunca çıkarsınız.
Mezunu bol bir mesleğim var. 100 kadar başvuru yaptım arayan soran yok.:işsiz:
Ama ulaşım sıkıntıymış belirli yere kadar otobüs sonra taksi,aldığı maaş otobüs ve taksiye gidecek konu sahibinin.

Back
X