• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıfırdan başlamak...

Gıda mühendisliği mezunuyum kpss ye girdim ancak tarım bakanlığı kadrosu sıkıntılı yıllardır çabalıyorum ama yerleşemiyorum malesef..
ovvv evet :(
tarım bakanlığı benim de üst kurumuım, gıda müh. alımları fazla olmuyor haklısın
çift yıllarda alım oluyor biliyorsun 2016 yılı puanın vardır umarım
birçok kadro boşaldı, avantaj sana döndü aslında

ovvv evet :KK43:
tarım bakanlığı benim de üst kurumuım, gıda müh. alımları fazla olmuyor haklısın
çift yıllarda alım oluyor biliyorsun 2016 yılı puanın vardır umarım
birçok kadro boşaldı, avantaj sana döndü aslında
Aminn inşaAllah olur yine şansımı deneyeceğim

Yaşınız kaç bilmiyorum ama kararlarınızı bazen kendiniz vermeniz gerekiyor
Sırf OSB bölgesi diye işi kabul etmemeniz tuhaff
Daha görmeden başlamadan elinizle itmişsiniz
İş bulamıyorum demeyin bu yüzden tercihleriniz yüzünden diyelim

Ama görüşebilirdi belki taksi ücretini ekleyebilirlerdi maaşa.
Birde OSB bölgesi çoğunlukla servis imkanları olan bir yer bilemedim genede
biryerden başlamak gerek sonrasında da iyi bir iş çıkardıktan sonra talepleri ön plana gelebilirdi diye düşünüyorum
Görüşmeye gittim zaten yol problemi yaşadım çok çok uzaktı ailemle görüştüm onlarda hadi akşam çıktın diyelim servis yok o halde ne yapacaksın diyorlar

maasım
Otobüs yoksa çok sıkıntı hergün taksiyle gidilmez ki aldığınız para taksiye gidecek,aslında bu tür yerlerin servisi olması gerek.
servisi olmayan yerdede calısılmaz acele etme
servisi bile yok o iş yeri ne kadar iyi olabilirki bosver kafaya takma önüne bak
daha neler cıkar gida fabrikaları vs...

bence çalışma hayatında mesafe çok önemli, osb olması sorun olmamalıydı ama vasıta yoksa ve maaşın kadarını taksiye vereceksen çok bir anlamı kalmıyor çalışmanın...
4 aydır iş arıyorum ben de, kabul edilip reddettiğim tek bir yer oldu, onda da adam çok yılışıktı, zaten rahatsız olmuştum tavrından, bi de akşamın 9 unda arayıp pelinciğim yarın gel sözleşmeleri imzalayalım pazartesi başla canım diyince, ben sizinle çalışmak istemiyorum x bey, bana hitap şeklinizden hoşlanmadım diyip kapattım...
işsiziz diye her koşulu kabul edeceğiz sanıyorlar, ama bazen geç olsun güç olmasın demek lazım.

Tercih edilmeme sebebiniz sağlam bir torpilinizin olmaması. Bende 1.5 senedir işsizim. Mezun olduğumdan beri iş bulamıyorum. Yeni mezun olmuş birine hemen tecrübesiz damgası yapıştırıyorlar. Ve torpilsizlik. Zar zor mezun olmuş arkadaşımla aynı yere başvurduk. O torpili oldugu için 3 kez mülakata gitti. Benim diploma notum iyi olmasına rağmen ben hiç cağrılmadım.

Ben de 6 aydır işsizim.
Son görüştüğüm yer bize fazlasın,bizden iyi maaş veren yere koşa koşa gidersin kandırmayalım birbirimizi,oldu.
Cücük gibi baktım suratına adamın.
Bazen ben de geçmişe dönmeyi istiyorum ama .....off

Back
X