• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sifiri bile tüketmis durumdayim..

AlessAmbrosio

S'
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
528
12
318
Merhaba Kizlar..
ben 22yasinda genc bir kizim bekarim allaha sükür güzel bi ev hayatim var begenmesemde isim var acda acikta degilim ehliyetim arabamda var,annem babamda rahat insanlar bebek gibi hissediyorum bazen kendimi ama cok mutsuzum.. Olmak istedigim insan degilim ve gün gecdikce kendimi hicden yipratiyorum,olmak istedigin insan nasil diye sorarsaniz; bikere derli toplu temizlik aliskanligi olan bir insan(bu özellik bende sifir),annesine babasina annecim babacim diye konusabilen bi insan utanmadan kizarmadan rahat olabilen bi insan,güzel oldugunun farkinda olan bi insan düzgün konusan insan kelimeleri düzgün secebilen bir insan diksiyonu düzgün almancasi süper bir insan(bu arada 12yasinda türkiyeden avusturyay getirildim ve kac senedir sadece kendimi idare edecek almancam var kötü degil iyi ama cok iyi süper degil bazen kendimi bu konuda cok yalniz hissediorum herkez almanca konusurken ben sanki hic bilmiomusum gibi mahcup duruyorum).. Cesareti olan bir insan,kitap okuma aliskanligi olan bir insan,konuskan bir insan caliskan bir insan,herseyden önemlisi iradeli hedeflerini yerine getirebilen bir insan olmak istiyorum ve herseyden en önemlisi özgüveni tam bir insan olmak istiyorum ama olamiyorum psikiyatrise bile gittim ama aradan zaman gecdikden sora eskiye döndüm.. Ne kendime nede birseyleri yapabilecegime inanmiyorum artik,vermem gerek 5kiloyu bile veremedim aslinda gerekli degil ama takinti yapdim olmadi veremedim.. Kendimi begenmemezlikden iki kere estetik oldum yetmiyor yüzümü bile estetik yaptirmayi düsünüyorum ama etrafimda cirkin sayilabilecek ama özgüveni tam olan o kadar cok insan varki.. Kendime cok haksizlik ettigimi düsünüyorum ama bir cözüm yolu bulamiyorum lütfen bana yardimci olun en azindan irade derli toplu ve caliskanlik kokusunda hedef konusunda önerilerde bulunun ne yapabilirim.. Bu boslukdan nasil kurtulabilirim nasil düzene sokabilirim hayatimi ... Ben her dakika hayal aleminde yasiyorum önceden hayal ediyorum o gün gelip cattiginda bakiyorumki yine istedigmi yapamadim yine istedigim gibi olamadim bundan nasil kurtuöabilirim yardim edin nasil hayatima düzene sokabilirim.. Kendimi yerin dibinde cagresiz gibi hissediyorum... :(

Belirli bir plan kur kendine .
Bir kağıda sırala yapmak istediklerini mesela Almancanı ilerletmek için almanca kitaplar al ve okumaya başla almanca filmler izle emin ol ilerler .
Sonra sürekli evini toplamaya çalış günlük banyoya gir .
Ben babam yüzünden bu temizlik işinde asla tembellik yapamam .
Seni de ailenden birileri sıkıya alabilir .
Okunacak çok kitap var .
Hatta önerilerde bulunabilirim .
Canan Tan Piraye, Yüreğim seni çok sevdi .
Khaled Hosseini Bin muhteşem güneş .
Elif Şafak Aşk, Araf .
Bunlarla başlayabilirsin :)

şükürkı bunların hepsi hallocak seyler... bence dert degıl... sen hayatına cekıdüzen vermeye calısıyosun... ve emınımkı bunu cok güzel sekıldede yapabılırsın... bıraz zaman alır ama olucak o kdar:32:

Insallah düzelir hersey birgün cok umutsuzken diger güne cok umutlu baslayabiliroyrum insallah hersey yoluna girer allahin izniyle..

Kıızzz,sen zaten çoğu şeyi kafanda kurgulamış,planlamışsın... Bir insan için en önemli şey ''farkındalık'' Ve sen kendinin,isteklerinin farkına varmışsın,geriye bir tek uygulamak kalıyor. Birçok istek yazmışsın,hepsi de birbirleriyle ilişik. Birini uyguladın,yaptın mı gerisi gelir zaten... Kolay gelsin ;)

Back
X