• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıfırlandım yine en başa ;'(

Allah sana sabır versin onunda mekanını cennet etsin..çok zor olsa gerek ben yakınlarımdan hiçbirini kaybetmedim çok şükür ama geçen sene ablamın eşinin kuzenleri boğuldu denizde gencecik fidan gibi iki kızı toprağa verdiler.çok yakınım olmamalarına ragmen günlerce kendime gelemedim:14: sen her şeye rağmen toparlanmaya bak hayat devam ediyor.ona bol bol dua et.

Allah sana sabır versin onunda mekanını cennet etsin..çok zor olsa gerek ben yakınlarımdan hiçbirini kaybetmedim çok şükür ama geçen sene ablamın eşinin kuzenleri boğuldu denizde gencecik fidan gibi iki kızı toprağa verdiler.çok yakınım olmamalarına ragmen günlerce kendime gelemedim:14: sen her şeye rağmen toparlanmaya bak hayat devam ediyor.ona bol bol dua et.

teşekkür ederim canım .. bugün biraz daha iyiyim ..
ya bir sene çok kısa yada ben toparlanamadım bilmiyorum ...

teşekkür ederim canım .. bugün biraz daha iyiyim ..
ya bir sene çok kısa yada ben toparlanamadım bilmiyorum ...

zamanla insan neye alışmıyorki canım bunada alışırsın elbet.koskoca bir hayat var önünde kapıları kapatma hiçbir şeye

ilk defa zamanın çabuk geçmesini istiyorum ..
kapatmadım aslında ama kalbimde o varken gönül ısıntısı olmuyor sanırım denedim ..

elbet karşına senin istediğin gibi biri çıkacak canım karamsar olma:20:

elbet karşına senin istediğin gibi biri çıkacak canım karamsar olma:20:

O okadar mükemmel biriydiki ,
rabbim affetsin ümitsiz olmak gibide değilde nasıl desem . Bir daha nasıl onun gibi birini bulurumki .
Her bakımdan muhteşemdi .
böyle biriyle kaç kere tanışırki insan hayatında ..

O okadar mükemmel biriydiki ,
rabbim affetsin ümitsiz olmak gibide değilde nasıl desem . Bir daha nasıl onun gibi birini bulurumki .
Her bakımdan muhteşemdi .
böyle biriyle kaç kere tanışırki insan hayatında ..

İnşallah en az onun gibi biri çıkar karşına ve çok mutlu olursun canım.Allah hiç kimseyi sevdikleriyle sınamasın.acın çok büyük sabret Allaha bol bol dua et.

Back
X