- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
Ay çok güldüm.Kafasını klozete sok ve boğ...

İzninizle size psikopat diyebilir miyim?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok güldüm.Kafasını klozete sok ve boğ...
Malesef tuvalet eğitimi iyi verilmiyor ülkemizde özellikle erkeklerçalıştığım iş yerinin umumi wc var inanın böyle insanlardan dolayı temizlikçi dayandıramıyoruz. Her çalışan terketti gitti haklılar da. İğrençler çünkü.
Çok sıkıntılı bir durum. Tuvalet eğitimi 2 yaşında başlar. Nasıl bir anneye sahipse tuvalet sonrası el yıkama alışkanlığı bile kazanmamış. Sifon çekmeme, sık duş almama durumlarına hiç girmiyorum bile.. İşin zor, bu saatten sonra da zor kazanır gibi geliyor.. Oturup ciddi ciddi konuş, temizliğin öneminden falan bahset, onu arzulaman için temiz olması gerektiğini.. Allah korusun boşanmaya kadar gider bu durum.. Kayınvaliden de ne zamanki sana ben eşime şunu yaptırmazdım diye laf sokarsa ona "Sen keşke çocuğuna önce bi sifon çekme, bi el yıkama alışkanlığı kazandırsaymışsın.." diye cevabını ver.evet maalesef sifon çekmiyor. özür dilerim biraz açık bahsetmiş gibi olcak ama. ellerini bile yıkamıyor gece derin uykuda bile olsam farkediyorum ellerini yıkamadın diye uyarıyorum gerekçesi de 'elimi vurmadım' yani elini sürmeden ayakta işte ne yapacaksa yapmışmış. ayakta yapacağı zaman klozeti diğer türlü öteki tuvaleti kullanıyor. nasıl etsem ne yapsam da alışkanlık kazandırsam. ( fazla da banyo yapmıyor. banyo yapmaya üşendiği için beraberlik de az oluyor en çok da bundan muzdaribim aslında )
ben aileden gelen bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü yemek konusunda falan da şımarıklık yaptı evlendiğimiz sıralar. k.v eşime bir şey yaptırdığım zaman ''bizim zamanımızda biz böyle yapmazdık ,, ben kocama asla öyle bir şey söyleyemem ' moduna giriyor. çok basit şeyler için hemde.
anladım ki ailesi kural koymamış.
Kv yetiştirecek sayılır babanın aynısı olma ihtimali yüksekve bebeğim olursa kayınvalidemler bakacak altlı üstlü oturuyoruz.. eşime asla hayır demiyorlar etrafında pervaneler torunu düşünemiyorum bile.. çocuk yapmaktan korkar oldum.. eşimin temizlik huyu yüzünden çocuğum da babasını örnek alır diye aklım çıkıyor
ilk başlarda böyle değildi. çocuk olursa özellikle bu yönden daha da kötüye gidecek her şey. banyo yapmaya üşenmese düzelir aslında libidoda sorun yok. sorun banyopofff..
uyuz herif.
acaba cinsel hayatınız mı çok renksiz?
libidosu mu düşük ya da?
Ay çok güldüm.
İzninizle size psikopat diyebilir miyim?![]()
evet maalesef sifon çekmiyor. özür dilerim biraz açık bahsetmiş gibi olcak ama. ellerini bile yıkamıyor gece derin uykuda bile olsam farkediyorum ellerini yıkamadın diye uyarıyorum gerekçesi de 'elimi vurmadım' yani elini sürmeden ayakta işte ne yapacaksa yapmışmış. ayakta yapacağı zaman klozeti diğer türlü öteki tuvaleti kullanıyor. nasıl etsem ne yapsam da alışkanlık kazandırsam. ( fazla da banyo yapmıyor. banyo yapmaya üşendiği için beraberlik de az oluyor en çok da bundan muzdaribim aslında - cuma namazına da abdesti kalsın diye hatta hafta içi asla yaklaşmaz. haftasonu sabahları yaklaşır.. çok saçma. )
ben aileden gelen bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü yemek konusunda falan da şımarıklık yaptı evlendiğimiz sıralar. k.v eşime bir şey yaptırdığım zaman ''bizim zamanımızda biz böyle yapmazdık ,, ben kocama asla öyle bir şey söyleyemem ' moduna giriyor. çok basit şeyler için hemde.
( derli toplu aslında ama bu huyu beni üzüyor)
De canım deAyy ben hayatta katlanamam tepkim çok normal. Temizlik ve düzen takıntım var çünkü.
evet maalesef sifon çekmiyor. özür dilerim biraz açık bahsetmiş gibi olcak ama. ellerini bile yıkamıyor gece derin uykuda bile olsam farkediyorum ellerini yıkamadın diye uyarıyorum gerekçesi de 'elimi vurmadım' yani elini sürmeden ayakta işte ne yapacaksa yapmışmış. ayakta yapacağı zaman klozeti diğer türlü öteki tuvaleti kullanıyor. nasıl etsem ne yapsam da alışkanlık kazandırsam. ( fazla da banyo yapmıyor. banyo yapmaya üşendiği için beraberlik de az oluyor en çok da bundan muzdaribim aslında - cuma namazına da abdesti kalsın diye hatta hafta içi asla yaklaşmaz. haftasonu sabahları yaklaşır.. çok saçma. )
( derli toplu aslında ama bu huyu beni üzüyor)
bende obsesif kompulsifim düşün.. çıldırıyorum ama kendi içimde. çok zor durumdayım
Neyyyy?ilk başlarda böyle değildi. çocuk olursa özellikle bu yönden daha da kötüye gidecek her şey. banyo yapmaya üşenmese düzelir aslında libidoda sorun yok. sorun banyo( perşembe gününe denk geldiği zaman diyor ki yaparız ama yarın cumaya gitmem. bende bu konuda ayda yılda bir fırsat buluyorum diye gitme madem diyorum. sonra da vicdanım huzursuz oluyor. )
ne demek yaparız ama yarın cumaya gitmem. ilişkiden sonra banyo yapmıyomu.ilk başlarda böyle değildi. çocuk olursa özellikle bu yönden daha da kötüye gidecek her şey. banyo yapmaya üşenmese düzelir aslında libidoda sorun yok. sorun banyo( perşembe gününe denk geldiği zaman diyor ki yaparız ama yarın cumaya gitmem. bende bu konuda ayda yılda bir fırsat buluyorum diye gitme madem diyorum. sonra da vicdanım huzursuz oluyor. )
elini sürmeden nasıl yapılıyor anlayamadım ben her yere sıçrıyordur hoş elini yıkamayan onuda düşünmez o ayrı tabi,
Neyyyy?
Seviştikten sonra banyo yapmaya da mı üşeniyor?