eğer bir elmanın iki yarısı gibiysek, herşeyını paylaşmak zorunda
şifre inat edip vermeyen insandan şüphe duyarım ben
genellıkle bu tarz şeylerı erkekler başlatır
bizde devam ettiririz
Şüphe duyulcak bir şey değil bence.Ben de sevgilime vermedim şifremi inat ettim.Çünkü kız arkadaşlarım bir çok özel problemlerini benimle paylaşıyorlar.Erkek kuzenlerim ya da normal kardeşim gibi erkek arkadaşlarım da öyle.Sevgilimin bunları okumasına bilmesine hiç gerek yok.O hesap benim hesabım diye biliyor herkes ve ona göre benimle konuşuyorlar sevgilim de okusun bilsin olaylara dahil olsun diye değil.Ve madem şifresini vermiyor diye şüphe duyucaksınız hiç sevgili olmasaydınız.Birisine güvenmeden nasıl sevgili olabiliyorsunuz ki.Aldatan insan her türlü aldatır.Bir şifreye bakmaz bu iş.Sırf bu yüzden ilişki bitirmek bence çok yanlış.Keşke facebook hiç çıkmasaydı diyorum bazen.Pamuk ipliğine bağlı çünkü artık ilişkiler.
görüyorsun işte cnm, senınkı de istemıs şifreni
açılışı yapmıs yanı
demekkı herkes için aynı durum bir nevi..
erkek bana yapıyorsa, bende yaparım
öyle yaptı dıye ayrılayım mı yani
orta yolu bulmaya çalışıyoruz işte napalım tatlım.
sırf şifrenı vermemek için , facenı dondurmussun işte cnm yaaaaAyrıl demiyorum ki.Erkek arkadaşım o tarz şeyler söylemedi.Şifreni vermezsen ayrılırım deseydi bana ben dönüp yüzüne bakmazdım ayrılalım derdim zaten.Ama sürekli laf söylüyordu ver şifreni filan diye.Hesabımı kapatmıştım.Ama onun ısrarlarından çok derslerle daha çok uğraşmak için.Sonra başka hesap açtım ama sadece orada oyunlar oynuyorum erkek arkadaşımın haberi yok.Yani demek istediğim şifre,hesabı kapatmak filan her şeyi çözmez.İnsan bir şey yapacaksa her türlü yapar.Tamam ben suçlu hissetmiyorum face kullanma amacım genelde oyun oynamak artık.Ama yapcak olan her türlü yapar.Bence bir şifreyi bu kadar büyütmek saçma bir davranış
Sizin konunuz vesilesiyle anlamadığım bir şeyi dile getirmek istiyorum,
nedir bu sevgiliyiz ya da karı kocayız şifrelerimizi paylaşmalıyız anlayışı?
Biriyle eş ya da sevgili olmamız onun kendine ait bir yaşamı, özel alanı olmayacak anlamına gelmez.
Ki böyle bir hakkımızda yok zaten.
İlişkilerimizde birbirimizin haklarına, mahremiyetine saygılı olmalıyız.
Birini sevmememiz demek birbirimizin malı olduğumuz, her şeyini paylaşma
hakkına sahip olduğumuz demek değildir.
Yaşınızda çok genç anladığım kadarıyla.
Lütfen bir abla tavsiyesi olarak kabul edin ve size ait, size özel olan şeyleri
kolayca bunu bilmek veya buna sahip olmak onun en doğal hakkı, 'bütün arkadaşlarım
böyle yapıyor' anlayışıyla başkalarıyla paylaşmayın.
Bir başkasından da bunu beklemeyin.
Bugün şifre olur paylaşmakta herhangi sakınca görmediğiniz yarınsa başka bir şey.
Hayatta sizi SİZ yapan kurallarınız, size özel, sadece size ait kalması gereken şeyleriniz
olsun ve hiç kimse için onları feda etmeyin.
sırf şifrenı vermemek için , facenı dondurmussun işte cnm yaaaa
ayrıca , yenısını açıp söylememıssın bıle gizli saklısın yani.. hani güven nerde kaldı..
ayrılmak kelımesı ise öylesıne bir misaldi cnm..
sırf şifrenı vermemek için , facenı dondurmussun işte cnm yaaaa
ayrıca , yenısını açıp söylememıssın bıle gizli saklısın yani.. hani güven nerde kaldı..
ayrılmak kelımesı ise öylesıne bir misaldi cnm..
Kızlar sevgilimle bi defa ayrılmışlığımız vardı bi hafta kadar sonra barıştık geri gayet de iyi gidiyordu ama bugünlerde yine çok kavga etmeye başladık.. Ben biraz fazla sıkıyorum onu herşeyi didik didik ediyorum soruyorum .. Dün bi kavgamız daha oldu facesindeki nbi kız yüzünden ..Ben küçücük şeylerden kavga çıkarıyorum elimde olmadan ve hergün tartışmaya başladık.. sıkma beni bu kdr diyor ama elimde değil.. soğutma kendinden seni deli gibi seviyorm soğutma güven bana falan diyor.... ona nasıl davranmalıyım bilmiyorum... Dün bana artık face şifremi evrmicem dedi ve o kdr ısrar etmeme rağmen vermedi.. Nedir yani şifresini bilmek en doğal hakkım değil mi.. Çok oldun artık yüz verdim astarını istiyorsun diyor.. Bugünde ben face şifreni verene kadar gelme bana dedm .. o da takmıyorum dedi bende ayrılalım o zaman dedm..aradan bi saat geçti beni ya guldur ya oldur diye mesaj arttı cvp vermedm arkasından da seni seviyorum diye mesaj attı..
Ona nasıl davranmalıyım bilmiyorum kızlar fikir verin.. Ben bana karşı en ufak bir ters yapmasın diye fazla sıkıyorum biraz.. Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım..
seviyorum bu düşünce tarzını ben...
insanların kendine ait özel alanları olması gerektiğini düşünüyorum..
aksi halde insanlar, kendilerini yansıtamazlar..özgürlüğün kısıtlanmış başka bir halidir diğer türlüsü..
Ama vermek istemiyosa gizlediği birşey vardır,ya da eşinin sevgilisinin görmesini okumasını istemediği şeyler.Bi erkek ne saklayabilir eşinden sevgilisinden. Saklaması normal değil bence ben istendiğinde verilmesi gerekir diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?