sifresini vermiyor.

cnm benim erkek arkadaşım da zırt pırt şifresini değiştiriyor. ısrar edince vermiyor.
biraz kendi haline bırak, sonra yüzyüzeyken aç konuyu, eminim verecektir.

Anlamıyorum senin gibi insanları.Face şifresini bilmek nasıl senin en doğal hakkın olabilir ya.Rahat bırak biraz.Karşındaki senin sevgilin tapulu malın diil.Onun da özel bir hayatı var.Aldatcak olan her türlü aldatır gider başka bir hesap daha açar oradan seni engeller çatır çatır işlerini götürür.Bi şifresini aldın diye tamam mı yani güveniyor musun artık ona.Bence otur biraz düşün sevgiline gerçekten güvenip güvenmediğini.Güvenemiyorsan da bitir.Kimsenin hayatını alt üst etme.Sinir oldum ya sırf bu şifre muhabbeti yüzünden hesabımı kapattım ben artık.Geriliyorum insanların hayatına saygı göster biraz.Belki erkek arkadaşlarıyla senin okumaman gereken şeyler konuşuyor.Belki çok yakın bir arkadaşı başkasına anlatmaktan utandığı çekindiği şeyleri sevgilinle paylaşıyor.Çocuk anlattığın kadarıyla seviyor seni ama sen böyle yaptıkça azalıcak ve biticek sevgisi.O zaman ne kadar pişman olsan da fayda etmez.Kendini toparla

eğer bir elmanın iki yarısı gibiysek, herşeyını paylaşmak zorunda
şifre inat edip vermeyen insandan şüphe duyarım ben

genellıkle bu tarz şeylerı erkekler başlatır
bizde devam ettiririz

eğer bir elmanın iki yarısı gibiysek, herşeyını paylaşmak zorunda
şifre inat edip vermeyen insandan şüphe duyarım ben

genellıkle bu tarz şeylerı erkekler başlatır
bizde devam ettiririz

Şüphe duyulcak bir şey değil bence.Ben de sevgilime vermedim şifremi inat ettim.Çünkü kız arkadaşlarım bir çok özel problemlerini benimle paylaşıyorlar.Erkek kuzenlerim ya da normal kardeşim gibi erkek arkadaşlarım da öyle.Sevgilimin bunları okumasına bilmesine hiç gerek yok.O hesap benim hesabım diye biliyor herkes ve ona göre benimle konuşuyorlar sevgilim de okusun bilsin olaylara dahil olsun diye değil.Ve madem şifresini vermiyor diye şüphe duyucaksınız hiç sevgili olmasaydınız.Birisine güvenmeden nasıl sevgili olabiliyorsunuz ki.Aldatan insan her türlü aldatır.Bir şifreye bakmaz bu iş.Sırf bu yüzden ilişki bitirmek bence çok yanlış.Keşke facebook hiç çıkmasaydı diyorum bazen.Pamuk ipliğine bağlı çünkü artık ilişkiler.

görüyorsun işte cnm, senınkı de istemıs şifreni
açılışı yapmıs yanı
demekkı herkes için aynı durum bir nevi..
erkek bana yapıyorsa, bende yaparım
öyle yaptı dıye ayrılayım mı yani
orta yolu bulmaya çalışıyoruz işte napalım tatlım.

Ayrıl demiyorum ki.Erkek arkadaşım o tarz şeyler söylemedi.Şifreni vermezsen ayrılırım deseydi bana ben dönüp yüzüne bakmazdım ayrılalım derdim zaten.Ama sürekli laf söylüyordu ver şifreni filan diye.Hesabımı kapatmıştım.Ama onun ısrarlarından çok derslerle daha çok uğraşmak için.Sonra başka hesap açtım ama sadece orada oyunlar oynuyorum erkek arkadaşımın haberi yok.Yani demek istediğim şifre,hesabı kapatmak filan her şeyi çözmez.İnsan bir şey yapacaksa her türlü yapar.Tamam ben suçlu hissetmiyorum face kullanma amacım genelde oyun oynamak artık.Ama yapcak olan her türlü yapar.Bence bir şifreyi bu kadar büyütmek saçma bir davranış

sırf şifrenı vermemek için , facenı dondurmussun işte cnm yaaaa
ayrıca , yenısını açıp söylememıssın bıle gizli saklısın yani.. hani güven nerde kaldı..

ayrılmak kelımesı ise öylesıne bir misaldi cnm..

canım bence abartyrsun.. bizim 5 yıl oldu. ilk bir iki yılında her şeyin şfresini falan alırdım . benimki de onda olurdu.. ama sonra sürekli kavga etmeye basladıgımızı farkettim bu sebeplerden. ben de senn gibi aşırı kıskancımdır. en basit konulardan bile kavga çıkarırım. face indeki kızlar da deli eder beni.. ama artık istemyorm. ne onn şifresi bende var ne de benm onda. böylesi inan daha iyi.

seviyorum bu düşünce tarzını ben...

insanların kendine ait özel alanları olması gerektiğini düşünüyorum..

aksi halde insanlar, kendilerini yansıtamazlar..özgürlüğün kısıtlanmış başka bir halidir diğer türlüsü..

Son düzenleyen: Moderatör:
hacıııı kızdrmşsın çocgu wermyo.wermcem demş yani sürekli sorun çkardgın için.....braz üstleme salla...snra wrr illakii....

Gizli saklı iş çevircek duruma sokmasaydı o zaman.Diyeceğim şu kız-erkek farketmez karşınızdaki insanı kıskançlıkla çok boğarsanız arkanızdan illaki iş çevirir.

Gizli saklı iş çevircek duruma sokmasaydı o zaman.Diyeceğim şu kız-erkek farketmez karşınızdaki insanı kıskançlıkla çok boğarsanız arkanızdan illaki iş çevirir.

şifresini blmen en doğal hakkın bnce.demekki bi işler çeviriyo ki şifreyi vrmiyo korkuyo.seni seviyorum bana güven laflarına glme bnce.hep öle derler.ama sonunda aldatılırsın bunu hiç bi zman unutma derim...

Şifreyi almak bir çözüm müdür? Başka hesap açar ordan konuşur, telefonlaşırız vs vs tabi yapacağı varsa. Kendine gel biraz. Bu kadar üzerine düşme. Eğer kendi facen varsa dondur. İlgilenme biraz sanal şeylerle, sorma ne var ne yok merakın kalsın içinde. Ona o güveni sağla. Bi süre geçtikten sonra istiyorsan benim faceme gir tarzı bir cevapla karşılaaşabilirsin sabret biraz :)
Hıı bide face arkadaşlarını olay etme, normal arkadaşı illaki olacaktır. Senin olay çıkarman o kızın yada kızların çekiciliğini artırır. Yasak bişey daha tatlı gelir insana. Onlar yokmuş gibi davran bak gör bi zaman sonra onları senin sandığın gibi sallamadığını anlayacaksın. :)

Ama vermek istemiyosa gizlediği birşey vardır,ya da eşinin sevgilisinin görmesini okumasını istemediği şeyler.Bi erkek ne saklayabilir eşinden sevgilisinden. Saklaması normal değil bence ben istendiğinde verilmesi gerekir diye düşünüyorum..

bir şey saklamayı bütünüyle ele almak lazım...

insanlar bir şeyler gizlediği zaman bunun sinyallerini verirler bir şekilde..

sadece iyi gözlem yapmak gerekir..velevki şifreyi verdi ya sonra..

ben olsam yeni bir hesap daha açarım,maksat gizlemekse...yani bunun sonu yok ki..

insanların yaptıklarıyla söyledikleri arasında mutlak bir orantısallık vardır..ince bir çizgidir o..

ama kandırmaya meğilli biri zaten her halükarda bunu gerçekleştirir..hele ki bahsettiğimiz internet

dünyası ise..:26:

yaklaşık 10 aylık bir ilişkim var ama ilk günden beri birbirimizin face şifrelerini bilmiyoruz. ilişkisi var yaptık ve birlikte fotoğraflarımız var. gerek duymuyuorum şifreye birazda güven ilişkisi tabi...

Sevgiliysek şifresini vermek zorunda mantığını anla(ya)mıyorum. Kendi "şifrem bu" dediğinde belki bi'gülümsenir ama ısrarla şifreni ver denmemeli ya da bu konu tartışma konusu bile olmamalı. Yukarıda arkadaşında dediği gibi hiç mi en yakın kız arkadaşınızla dertleşmiyorsunuz. Sevgilinizde şifre olsa arkadaşınızın mahremiyeti adına okumasın diye mesajı silmeyecek misiniz? Daha sevgiliyken karşımızdakini bu kadar boğmamalıyız bence. Aldatır vs diye şifresini alsam ee sevgili saf mı şifresini bildiğim halde oradan işini görsün :) Mantıklı düşünelim bence aldatan adam aynı evin içinde evliyken bile görüyor işini yani içinde varsa yapacaktır zaten. Şifresini vermemekte diretiyorsa kesin bi'haltlar karıştırıyordur mantığı çok yersiz belki adam biraz nefes almak istiyor, kendi özel hayatı da olsun istiyor. Bu çok normal bi'şey, sevmeme belirtisi de değil. Aksine siz böyle direterek daha sevgiliyken hayatı zindan edersiniz, sevgiliyken özgürlüğü kısıtlanan erkek tabii ki evlenmeye de sıcak bakmaz, ben olsam ben de bakmam :) Soğuyor diye yakınmaktansa hatayı kendinizde arayıp, sevgilinize güvenmeyi öğrenmelisiniz. Seviyorum ama güvenmiyorum ikisi bir arada olmaz

sevgilim bana ben bahsetmeden vermişti istersen vermez zaten bırak rahat takıl olursa olur olmazsa olmaz modunda dur ki o bir şeylerin kopacağını anlayıp verir sana.hem vermese ne olur ki...güvenmeye çalış...en azından face konusunda.çünkü seni aldatma düşüncesi falan olsa faceye gerek bile kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…