- 20 Aralık 2016
- 272
- 123
- 53
- 35
- Konu Sahibi isteksiztiryaki
-
Ben henüz başlamadım.20.gun sigarayi birakali 11 gun arada yoklasada icilcek boyutta zorlamiyor gelip gecici ve sigaraya donmegi artik hic mi hic dusunmuyordum zaten.istahim cok acildi 1 kilo aldim.
Eger bir faydam oluyorsa ne mutlu bana
Aslinda kilodan cekiniyordum ama artik cekinmigorum cunku sigara icmiyeyim yueye gitcem yarim saat araliksiz yuzme 1 saatlik kosuya bedelmis.geri veriririm yeterki illetten kurtulmus olayim.zaten yeni kilolar olcagi icin vermesi spor yaptikdan sonra kolay olcak.
Sen de basladin mi yada birakmayi dusunuyormusun
Bence hic beklemeye alma gercekten bosa bekliyoruz ben bunca yil bosuna beklemisim.Ben henüz başlamadım.
Bazi sebeplerden beklemedeyim.kisa zaman sonra doktordan randevu almak istiyorum.
Tebrikler sen ilaç konusunu doktoruna danış benceSon soz demisim ama biseyi atlamisim
Sigara istegi hakkinda sanirim psikolojik artik ya cankm isterse ya bu istek bitmezse diye kendimizi kodluyoruz resmen bitiyor.
Bugun hic dusunmedim ugras bulunca kendine zaman geciyor ve unutuluyor gercekten bunu farkettim (benim icin inanilmaz bi mucize bu)
Bundan sonra kendimi bu sekilde oyalayacagim zaten krizim yok beyinde bitiyor bos vakti el ugrasiyla doldur geciyor zaten artik sigara birakan degil hic icmemis mantigima donmeyi deneyecegim ise yararsa soylerim(ben umutluyumm ama guldugume bakmayin :) )
Senin ilaçsız da üstesinden gelebileceğini düşünüyorum. Kafanda bitirdiğin için. Ama sakın risk alma. Madem ilaç içiyorsun iç. Bende daha önce ki ilaçla bıraktığımda zaten artık canım istemiyor demiş ilacı bırakmıştım ve 2. haftasında sigara içer olmuştum. Sırf bu yüzden bu sefer ilaçsız bıraktım. Bilmiyorum ama şimdiki gibi allen care gibi düşünebilseydim bırakırdım herhalde. Ama kısmet bu sefereymiş herhaldeBugun 17.gun canim(erken biraktim ben)
İştah konusunu mümkün olduğunca bitki çaylarıyla bastırmaya çalış. Kilo işi azminin kırılmasına neden oluyor. Bol su iç , hareket etmeye çalış. Tarçın içerikli bitki çayları iyi geliyor. Biliyorsun ""önceden sorunum sigaraydı şimdi yemek yemek. Sorunum Sadece yer değiştirdi""Benimde arada aliskanlik dan bi sigara icsem yahu anim 2 kere oldu biri can sikintisi digeri sinirden sonra azarladim kendimi ne faydasi var basa mi doek istiyorsun kardayim daha ne olsun sagligim yerinede ve bugun dahil en az 198 lira kardayim.
İstahdan cok sikayetciyim sadece ama vericem sigara uyusturucusundan kurtulmak daha onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?