- Emoji Skoru
- 90
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi ceylinozturk
Kızlar merhaba ben zorlu süreçlerden geçerek tüp bebektedavisi gördüm tedavi yaklaşık 7-8 ay sürdü bu süreçte bırak başla bırak başla olarak sigara içmeye devam ettim ama normalde günde 1,5 paket içen biriydim tedavi sürecinde bazen günde 5 bazen 1 bazen de hiç içmedim böyle gel gitli geçti. Transferden 3 gün önce bıraktım. Şu an tam 10 haftalık hamileyim ve ağzıma 1 tane bile sürmedim. İlk iki ay hiç zorlanmadım ama şu son 2 haftada aklımdan çıkmıyor bir tane yaksam diye şeytan kulağıma fısıldıyor her an sanki. Dayanıyorum direniyorum ama yenileceğim diye korkuyorum. Kendimi kandırıyorum 1 taneden bir şey olmaz haftada 1 adet içerim sadece pazarları arkadaşım içiyor bebeği gayet sağlıklı diye kendimi kandırıyorum. Hamileliğimin başından beri eşim yanımda değil yurtdışında çalışıyor yani yalnız bir hamilelik geçiriyorum bunun da psikolojisi sigara konusunda baya bir zorluyor beni eşim yanımda olsaydı bu kadar zorlanmazdım gibi. Benim size sorum bu konuda benim gibi zorlanıp yine de direnen bacılarım tavsiyeleriniz nelerdir?