sigara bebek

19 haftalik hamilelyim sigara içiyorum bazıları ilk 3 ay içmeyin bişey olmaz diyor şimdi tekrar başladım :KK34:
Canım bende içiyordum hamile olduğumu anladığımdan beri içmiyorum 8.ayımıza girdik vede içmiyorum.içimde oynarken vicdanım el vermez.yemeğe vurdum kendimi hatta 13 kg aldım olsun bebeğimin sağlığı herseyden önemli.vede ben 16 yaşında sigara içiyordum şu anda 35 yaşındayım Tiryaki olduğum halde bıraktım sende bırak bence.abla tavsiyesi. Başlsmayıda düşünmüyorum sigaralı ağızla bebeğe yaklaşamam

elinadalgc, post: 45791888, member: 677099"]Canım bende içiyordum hamile olduğumu anladığımdan beri içmiyorum 8.ayımıza girdik vede içmiyorum.içimde oynarken vicdanım el vermez.yemeğe vurdum kendimi hatta 13 kg aldım olsun bebeğimin sağlığı herseyden önemli.vede ben 16 yaşında sigara içiyordum şu anda 35 yaşındayım Tiryaki olduğum halde bıraktım sende bırak bence.abla tavsiyesi. Başlsmayıda düşünmüyorum sigaralı ağızla bebeğe yaklaşamam
Cok dogru abla ya dediğin gibi içmicem ha bu arada dün akşam eşim işe gideceğinde bana sarıldı ama çok bastırdı kramp girdi karnima bebek büyüdüğü için karnimi belli ediyor baya ama o bastırdı bişey olmusmudur ??

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok dogru abla ya dediğin gibi içmicem ha bu arada dün akşam eşim işe gideceğinde bana sarıldı ama çok bastırdı kramp girdi karnima bebek büyüdüğü için karnimi belli ediyor baya ama o bastırdı bişey olmusmudur ??
Sarılmak ile birsey olmaz canım. Ama dikkat et yinede.ağır kaldırıp birsey çekme.

aynen oyle 8 senedir iciyorum suan bi dal bittiginde hemen karnima dokunuyorum hareketlimi diye korkuyorum vicdan azabi felen kac paketi icmiyecem diye esime verdim sonra tekrar tekrar :KK12:

16 yaşındasın 8 senedir sigara iciyorsun 9 yaşında ki bi çocuğun elinde sigara ....
Aile ortamı sıfır..
Eğitim sıfır..
O bebeğine yazık..Allah o çocuğun kaderini iyi yazar inşallah..

Yorumları gördükten sonra duramadim gerçekten daha 16 yasindasin hangi anne baba 8 yaşında bir çocuğun sigaraya başlamasına müsade eder öncelikle aileni kınıyorum. Bu dediklerimi ister dikkate al ister alma ablan yaşındayım senden 6 yas büyüğüm evliligimde de çok zor dönemler yaşadım kaynanamin esimle aramizi bozmak için hocalar gidip yaptığı bir şeylere de maruz kaldım ama suan çok şükür esim sadece beni görüyor anladı her şeyi etkiden çıktı ama baya çektim 1 senede... ve 21 haftalik hamileyim agzima bir kere sigara surmedim ne yasarsam yasayayim. O benim bebegim saglikla dogsun isterim. Sigara içilen ortamda bile bulunmadım esim yanimda sigara icmez ictirmez de... sana şu sözleri söylemek geliyor icimden anne olunmaz anne dogulur. Ve maalesef ki herkes anne dogamiyor işte. Senden tek ricam annen gibi bir anne olma . hamileyken sigara içme ve de 8 yaşında bir çocuğun sigara icmesine müsaade etme. Annelik kutsaldir. Buna gore yasa kardeşim.

İyi yapıyorsun devam et bi arkadasın çocuğu astım hastası doğdu ve sorunlu ciğerle...

bende sigara içerken hamile kaldım ama hamile kaldığımı öğrendiğim an sigarayı bıraktım ve şuan 14 hafta oldu bir fırt bile agzıma koymadım cok şükür.. içme arkadaş çok basit aslında sadece gercekten istemek gerekiyor. ben 28 yasındayım 20 yasından beri içiyordum ama şuan bebeğim karnımdayken bunuona yapamam alt tarafı sigarayı bırakacaksın atla deve değil öyle düşün kafanda olayı basitleştir.

Back
X