- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Eline sağlık cimcimemKatilmiycam ara verim diyorum yok anacim olmuyor alismisim bir kere hic aklımda yarismaya katilmak yokken sabah eşime kahvaltya sigara böreği yapıyordum . Yarismayada katiliverim dedim
malzemeler.
dilediginiz kadar yufka
peynir
kizartmalik yag
isterseniz maydonoz
Ilk olarak yufkalarim tumdu onlari boreklik şekilde kesip sarmaya basladim
Eki Görüntüle 1667119
daha sonra yufkalarin ucunu islatip yapismasini sagladim .
Alti kisik sekilde isittigim yagin icine boreklerimi attim ve istedigim kizarikliga geldiginde cikartip yağını suzdurmek için peceteye koyup beklettikten sonra servis tabagimiza aliyoruziste sunumum
Eki Görüntüle 1667169
Eki Görüntüle 1667170
KADAYIFCISI
Yılların verdiği tecrübe ve hizmet anlayışımızla her zaman yanınızdayız.
He he kaçAaa doru. Unutmusum . Guzum ya bnm sipa zirlio acikti bir biz yemek yiyip gelim konusalim
He he kaç
Ne donması kız burası sıcakGeldim bilene kiz oglani bilene uyuttum . Ya of donuyorum valla
Ne donması kız burası sıcak
Eşim termosifonu ekonomiye getirmiş su soğudu fark etmedim kafamda köpükle kaldım üstümde bornozla adamı arayıp haşladım ılık suyla banyoma devam ettim üşümedim bile bende mi sıkıntı var acabaKiz burasi soguk vala dun aksam kombiyi calistirdik biraz icerisini ilittik oyle yattik . Bide oglan olunca . Ona ragmen sifayi kapmisimi vala . Simdi battaniyeyi cektim ustume yatıyorumaynen bu moddayim
Ellerinize emeginize saglik yarismada basarilar dilerim
Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim:)
cimcime denince akla, hemen siyaset gelir. siyaset siyaset siyaset :))
valla sevgili cimcime beni can evimden vurdun. en sevdiğim börek sigara böreğidir.
ellerin dert görmesinama lütfen siyasette denk gelmeyelim :)))) hoş kolay kolay siyasete ben yazmam :))
başarılar dilerim
Siyasette mumkun oldukca kimseye bulasmamaya çalışıyorum o yuzden denk gelmeyiz canim
cok tesekkurler
Ellerıne saglık cımcımebasarılar dılıyorum
Elimi uzatsam dokunabilecekmişim gibi
Çok leziz gözüküyorlar canım ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?