Börekler Sigara Böreği - Örnek Yufka Sponsorluğunda

Eline sağlık cimcimem

Ne donması kız burası sıcak

Kiz burasi soguk vala dun aksam kombiyi calistirdik biraz icerisini ilittik oyle yattik . Bide oglan olunca . Ona ragmen sifayi kapmisimi vala . Simdi battaniyeyi cektim ustume yatıyorum aynen bu moddayim

Kiz burasi soguk vala dun aksam kombiyi calistirdik biraz icerisini ilittik oyle yattik . Bide oglan olunca . Ona ragmen sifayi kapmisimi vala . Simdi battaniyeyi cektim ustume yatıyorum aynen bu moddayim
Eşim termosifonu ekonomiye getirmiş su soğudu fark etmedim kafamda köpükle kaldım üstümde bornozla adamı arayıp haşladım ılık suyla banyoma devam ettim üşümedim bile bende mi sıkıntı var acaba

cimcime denince akla, hemen siyaset gelir. siyaset siyaset siyaset :))

valla sevgili cimcime beni can evimden vurdun. en sevdiğim börek sigara böreğidir.

ellerin dert görmesin ama lütfen siyasette denk gelmeyelim :)))) hoş kolay kolay siyasete ben yazmam :))

başarılar dilerim

Siyasette mumkun oldukca kimseye bulasmamaya çalışıyorum o yuzden denk gelmeyiz canim
cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…