Sigara burun ucunu düşürür mü?

sebnemklc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2021
86
46
38
28
15 gün oldu ameliyat olalı gayet iyiyim, iyileştim. Sigara içiyorum ve bana sürekli sigara içmek burun ucunu düşürür diyorlar doğru mu acaba ? Burun ucu neden düşer? şuan istediğim görüntüde düşmesini istemiyorumm.

Burun ucunu düşürür mü bilmiyorum ama benim doktorum estetik bir buruna sigaradan daha zararlı bir şey yok demişti. Kesinlikle tavsiye etmiyor, sizde 3-4 ay atlatana kadar naçizane içmeyin bence.

Sigara dumanı kılcal damarların çatlaması/yırtılmasına sebep oluyor bu da ödem oluşmasına, ameliyat sırasında kesilen ve onarılan dokular üzerinde iyileşme sürecinin uzamasına, iyileşme hızının yavaşlamasına neden oluyor. Burun ucunun düşmesine sebep olur mu bilmiyorum ama herkes en az bir ay sonra içmeye başlayın diyor. Bence kendinizi riske atmayın ve kullanmayın.

Burun ucunu düşürür mü bilmiyorum ama benim doktorum estetik bir buruna sigaradan daha zararlı bir şey yok demişti. Kesinlikle tavsiye etmiyor, sizde 3-4 ay atlatana kadar naçizane içmeyin bence.
Teşekkür ederim ilk hafta hiç içmedim ama 1 haftadır günlük 5 tane içmeye başladım korkuyorum ana bırakamıyorumda ne olacak bilmiyorum :(

Back
X