Sigara iip de, tp bebei tutan var m?

aslında sigarayı bırakmak benim için zor değil ama kendimce şöyle diyorum sigarayıda bırakırsam stres altında olucam yanlışmı acaba düşüncem..

Arkadaşım ''Allen Carr sigarayı bırakmanın kolay yolu'' isimli kitabını okursan, bırakmak accayip keyifli olacaktır. Zevkle acı çekmeden sigarayı bıraktıran bir kitap. Mutlaka okumalısın canım..:kahve:

aslında sigarayı bırakmak benim için zor değil ama kendimce şöyle diyorum sigarayıda bırakırsam stres altında olucam yanlışmı acaba düşüncem..

stres ve sigara iliskisi tamamen bir mit. yok boyle bir sey. alismis oldugunuz bir nesneden uzak kalinca kendinizi boslukta ve mutsuz hissetmeye basliyorsunuz bunun da adi stres oluyor. eger stres olucam, kotu olucam, sinirlerim bozulacak diye kendinizi sartlandirirsaniz elbette boyle hissedersiniz.

sigara sadece ve sadece igrenc bir aliskanlik. her aliskanliktan vazgecince ilk baslarda zorluk cekersiniz tabii ki ama alisilir. ben yapmam edemem yasayamam diyenlere asla inanmiyorum. ne tiryakiler gordum birakan...

yeri gelmisken sunu da belirteyim. gerek tup bebek tedavisi sirasinda gerekse hamile kaldiktan sonra "gunde 1-2 sigaradan bi sey olmaz" tarzi seyler soyleyerek hastalarinin kotu aliskanliklarina destek olan tum doktorlarin KOTU DOKTORLAR olduklarina inaniyorum. kime ne kadar sigaranin ne derece ne siddette zarar verecegini asla bilemezsiniz. sigara yuzunden insanlarin hayatlarini kaybettigi sir degil herhalde? sakatliklardan hastaliklardan ve kronik rahatsizliklardan bahsetmiyorum bile.

bence tam tersi çünkü bende tüp deniyorum şu an ve transferin üçüncü günündeyim. içmiyorum bıraktım yirmi yıllık içiciyim hemde sıkı içiçi. kesinlikle bıraktığın için daha da mutlu oluyorsun. sonucu pozitif etkileyecektir canım. kendini seviyorsun anlıyormusun bunu mecburiyet olarak görme herkes senin sigara içmeni yasaklıyor sense içmek istiyormuşsun gibi değil ki bu iş. zorla bırakmıyorsun isteyerek anlıyor musun. hem birşey daha var hergün en az 300 ml doz igne oluyoruz göbeğimizden niye yumurtayı geliştirmek kaliteli hale getirmek sayıyı artırmak için değil mi? sigara ne yapıyor o iğnenin yaptığının tam olarak tersini yapıyor. iğnelere 2000 lira parayı boşuna vermiş oluruz o kadar. a.s

selam kizlar belki inanmiycaksiniz ama esimde bende olsun 5dk icinde biraktik sigarayi ben 1,5 senedir icmiyorum esimde yaklasik 1 senedir ,senin yerinde olsam hemen birakirim canim , benim doktorum kesinlikle yasaklamisdi bana sigarayi.

Back
X